-
Bolna ruka - žila nakon pikanja
Molim vas za pomoć jer ću već izludjeti...
Bila sam na HSG-u gdje su mi upucali voltaren ili apaurin u žilu prije same pretrage. No već ima dva tjedna da me ta ruka neprestano boli. Jedva kuham, pišem, držim i listam knjigu i sl.
Pitala sam med.sestru s odjela što da radim i rekla mi je da se to događa i da mažem ruku Heparin kremom. Osjećaj olakšanja je samo trenutan, kasnije ruka (iznad lakta) opet otvrdne i postane bolna na dodir.
Je li netko imao sl. problem i je li to zaista normalno dva tjedna nakon pikanja?
-
Znam kako ti je. U trudnoci sam vadila krv svakih 7-10 dana , tako da mjesecima nisam mogla nista s rukom. Boli su uvijek u istu jer mi je tesko naci vene , ali nakon nekog vremena bol bi popustila sama od sebe.
-
mislim da to ipak malo predugo traje..da nije živac
-
Osoblje foruma
Ako je injekcija voltarena, prilicno je normalno da dugo boli. Ja sam svoju osjecala oko mjesec dana.
-
odoh ja danas doktoru, za svaki slučaj! hvala na odgovorima.
-
Enchantress, ajde javi što je rekao doktor... Ja sam prije dva tjedna imala kiretažu i tek me zadnjih par dana boli ruka, s tim da, kad je istegnem, napipam duž vene kuglice, onako, stvrdnuta mjesta. Malo sam se prepala, al ne stignem doktoru.
-
Vikki, meni je također mučio taj osjećaj kada sam ispružila ruku. Doktorica mi je rekla da im je najvjerojatnije 'pobjeglo' malo apaurina van žile i da se možda napravio hematom.
Rekla mi je da si i dalje mažem s Heparinom i dr.Theiss kremom od nevena (nisam) i mogu ti reći da mi je ruka puno bolje. Rekla je da mogu proći 3 tjedan prije nego bude sasvim ok.
Sretno s rukom!
-
I ja sam sinoć uzela Heparin kremu i mažem pa ćemo vidjeti. Zvala sam svoju dr. opće prakse, kaže da može biti da se stijenka upalila. Meni je požutio onaj dio podlaktice kud ide žila i imam čitav niz kvržica duž nje, malo boli (kad se naslonim na nešto). Prepala sam se ugrušaka jer ionako sam im sklona. Mazat ću par dana pa ćemo vidjeti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma