Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Prijevoznik za izlete Obord

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Prijevoznik za izlete Obord

Eto, nude nam u školi jednodnevni izlet u Crikvenicu (s polaskom iz Zagreba). Zanima me ima li tko iskustva s prijevoznikom Obord. Kakvi su im autobusi, prije svega? Ima li tko informaciju?

Evo što nude za 175 kn + 35kn ručak
    Terenska nastava: Izgled zavičaja - brežuljkasti, gorski, primorski; Zaštita i čuvanje okoliša; Promet - vrste prometnica.
    - šetnja Crikvenicom
    - posjet Aquariju
    - Selca, šetnja mjestom
    - kupanje
    - radni materijali
    -putno osiguranje

I inače bi bilo dobro da se komentiraju iskustva s prijevoznicima i izletištima kako bi se znalo za ubuduće.

Još me zanima, postoji li kakav aparatić za mjerene količine ugljičnog monoksida i dioksida, i ako postoji, gdje se može nabaviti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

škola mora raditi po pravilniku tj mora imati minimalno 3 ponude od koji će jednu odabrati povjerenstvo ( koje čini učitelji, predstavnici roditelja i učenika za višednevna putovanja )

a za svaki izlet je potrebna suglasnost roditelja , što znači da ako nema dovoljno zainteresiranih izlet otpada

i nije mi jasno ovo s mjerenjem ugljičnog monoksida ?

a ako sumnjaš u školu, onda bi bilo najbolje da na licu mjesta riješavaš sa razrednikom, pedagogom ili ravnateljem

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ne sumnjam u školu - škola je predložila i to je ok. Ja želim sama provjeriti prijevoznika i odlučiti hoću li pustiti dijete, zato me zanimaju iskustva drugih roditelja.
    Više ne vjerujem nikome od hrvatskih prijevoznika dok ne dobijem potvrdu od roditelja koji su s njima pustili djecu.
    A aparatić mi treba zato što ga hoću imat i gotovo.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    škola mora raditi po pravilniku tj mora imati minimalno 3 ponude od koji će jednu odabrati povjerenstvo ( koje čini učitelji, predstavnici roditelja i učenika za višednevna putovanja )
    Nama učiteljica svaki put kaže da za proviđenje terenske nastave to nije potrebno, što joj je bitno olakšalo provođenje iste :? . Svaki čas idu negdje.
    Koliko sam shvatila, ovo iz Ivaninog posta je isto terenska nastav.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ivana ,sve 5

vertex imaš pravo za terensku ne treba ,već za jednodnevne izlete- malo mi se pomiješalo, no ja bih to provodila i za terensku jer ima puno roditelja s primjedbama pa da se osiguram

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

no ja bih to provodila i za terensku jer ima puno roditelja s primjedbama pa da se osiguram
    Mi smo našoj učiteljici k'o male ovčice - ona kaže "Je l' da da vam je to u redu?", mi svi poslušno i zadovoljno "beee" i riješena stvar.
    A šta ćemo kad žena zna šta radi i kako to treba radit.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Joj, Ivana, oprosti, skroz sam OT.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a ja ne znam ?

ili možda ipak surađujem sa specifičnom grupom roditelja ?

tko će ga znat....

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a ja ne znam ?
    Otkud sad ovo?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zanemari, dajem si packu zbog off-a da ne mora moderator

:tras po prstima

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam ih nazvala i ljubazna gospođa mi je rekla da su oni agencija tj. organizatori, a prijevoznik je Samoborček, autobusi stari oko 3 godine, pale se oko sat prije polaska - klima. Kupanje u Selcu na plaži zatvorenog tipa, u sklopu jednog dječjeg odmarališta. Agencija šalje dva svoja voditelja, pedagoške struke. Budući da mi sve to ulijeva povjerenje, poslat ću dijete na izlet.

Mislim da je na roditeljima isto odgovornost da provjere sve ponude. Zato bi bilo korisno da se otvaraju topići o pojedinim ponuđačima. To će svima dati bolji uvid, a s vremenom i povećati standarde prijevoza djece.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Obord... to su ti oni što su vodili djecu na izvanučioničku nastavu u Turbo limač , ja nisam čula o njima baš nešto pozitivno, no možda su se u međuvremenu popravili :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala LIMA. Napisat ću ovdje kako je bilo našima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •