Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Gdje po Romer Kidfix i kada u nju

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Gdje po Romer Kidfix i kada u nju

H ima 17.7kg, dakle na granici je za prelazak u vecu sjedalicu (sada imamao MC Priori XR). U novom autu imamo Isofix, pa planiram uzeti Romer Kidfix. E sad, zvala sam nekoliko TL da je pogledamo i nigdje je nema. Da li je Romer drzi jos neki djecju ducan u ZGB-u? Naime, ici cemo je kupiti u Brezice, ali ipak bi je htjela prije pogledati i isprobati.

Dalje, da li je bolje da jos ostane u MC dok ne dodje do 18kg ili da pređe u Romer-icu? Naime, u MC je sva stisnuta (jer je buca), vidim da joj je tijesno i sva se znoji. Problem je sto idemo na put pa se moze desiti za premasi 18kg dok smo na putu.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I mi smo u Romer Kidfix prešli sa 17kg, malo jače, jer smo po visini totalno izašli iz stare 0-18 Chiccove sjedalice. Nabavili smo je u TL-u pa ti tu nemam neki pametan savjet.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Meni su u subotu u TL u CC1-u rekli da sljedeća pošiljka stiže za otprilike mjesec dana. Do tada ništa.
    Meni općenito nisu jasni ti naši trgovci koji imaju robu koja se proda čim dođe u dućan, a oni je naručuju na kapaljku. Baš imaju smisla za poslovanje.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

drži KIKA.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

usput, osim ako je djetetu jako neudobno, nek stoji u sjedalici s pettočkovnim pojasom.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

usput, osim ako je djetetu jako neudobno, nek stoji u sjedalici s pettočkovnim pojasom do 18kg.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Nema ih ni u Kiki trenutačno. Barem nije bilo prije tjedan dana kad sam ja bila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •