-
Gdje po Romer Kidfix i kada u nju
H ima 17.7kg, dakle na granici je za prelazak u vecu sjedalicu (sada imamao MC Priori XR). U novom autu imamo Isofix, pa planiram uzeti Romer Kidfix. E sad, zvala sam nekoliko TL da je pogledamo i nigdje je nema. Da li je Romer drzi jos neki djecju ducan u ZGB-u? Naime, ici cemo je kupiti u Brezice, ali ipak bi je htjela prije pogledati i isprobati.
Dalje, da li je bolje da jos ostane u MC dok ne dodje do 18kg ili da pređe u Romer-icu? Naime, u MC je sva stisnuta (jer je buca), vidim da joj je tijesno i sva se znoji. Problem je sto idemo na put pa se moze desiti za premasi 18kg dok smo na putu.
-
I mi smo u Romer Kidfix prešli sa 17kg, malo jače, jer smo po visini totalno izašli iz stare 0-18 Chiccove sjedalice. Nabavili smo je u TL-u pa ti tu nemam neki pametan savjet.
-
Meni su u subotu u TL u CC1-u rekli da sljedeća pošiljka stiže za otprilike mjesec dana. Do tada ništa.
Meni općenito nisu jasni ti naši trgovci koji imaju robu koja se proda čim dođe u dućan, a oni je naručuju na kapaljku. Baš imaju smisla za poslovanje.
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
usput, osim ako je djetetu jako neudobno, nek stoji u sjedalici s pettočkovnim pojasom.
-
Osoblje foruma
usput, osim ako je djetetu jako neudobno, nek stoji u sjedalici s pettočkovnim pojasom do 18kg.
-
Nema ih ni u Kiki trenutačno. Barem nije bilo prije tjedan dana kad sam ja bila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma