Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Vrijeme posjeta za tate

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Vrijeme posjeta za tate

Zanima me je li istina da u riječkom (i drugim) rodilištu očevi mogu doći u posjete samo onih sat vremena kad je vrijeme posjeta na odjelu? Nije me ničega strah (za sada), ali bi jaaako voljela da MM može biti malo duže s nama tih par dana dok smo u rodilištu. Kakva su vaša iskustva?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa izađi ti van, i vidjet ćeš mužića kad god poželiš
    moj je dolazio ujutro, popodne, navečer...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Moj je dolazio i ujutro poslje vizite i popodne i ostajao duže

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

da, to je bilo prije novog režima. tad je mogao doći i neki drugi rod osim tate. a sad - štanga!

mene zanima kako je u apartmanu. jel bio netko nedavno?

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da, to je bilo prije novog režima. tad je mogao doći i neki drugi rod osim tate. a sad - štanga
    A joj, ja kao da sam s marsa pala! Pa što mi ne mogu doći mama i sestra u posjetu vidjeti malog/malu i mene. Ja sam svoju sestru prije 17 godina došla vidjeti isti dan (kroz staklo). Nismo valjda nazadovali??? Ispričavam se ako postavljam glupa pitanja ali nisam nikad rodila pa...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tibica, nisi sama u apartmanu nego u sobi s drugim rodiljama. sve ste polugole, dojite, izdajate...
    ne znam, ja bih poludila da mi u sobi nakon poroda po cijele dane mogu biti rodbina i prijatelji svih žena koje sa mnom dijele sobu. tebi ne bi to smetalo?
    meni se sviđa opcija - jedan sat za posjete u sobi, a van tog vremena se lijepo možeš obući i izaći van odjela ili van bolnice, pa se sastajati s kim hoćeš i koliko hoćeš iz pristojnosti i obzira prema drugim rodiljama u sobi.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja sam isto čula da nitko osim tate ne može doći u posjetu. jedino ovo što Lutonjica kaže - mamica možda može izaći...

i mene zanima kako je s apartmanom. može li muž biti onda s nama koliko hoće ili ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pretpostavljam da u apartmanu može biti tko hoće i koliko hoće, tamo si ipak sama u sobi

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ma Lut kaj bi izašla i ostavila bebu samu u sobi :shock:
    ili s bebom po bolnici?? ma ne znam baš, meni draže bit polugola s tri zbunjena tateka neg to...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a kaj ja znam, već smo mi proljetnice pisale o tome, ja sam rekla da bih uzela bebu sa sobom van (znam da je "zabranjeno" ali to je ipak moje dijete i moja odluka).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a i da su samo 3 zbunjena tateka, ja sam zaru rodila u petrovoj, 8 žena u sobi, svakoj dolazi u vrijeme posjeta minimalno 4 osobe. ja sam se i u to vrijeme pokupila van i bila sama s MM-om...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Tu se radi o riječkom rodilištu, sobe su za 3 mame + 3 bebe. Uglavnom u posjetu dođu tateki koji su tihi mirni zbunjeni i totalno ne smetaju (bar mene nisu) i baš mi je bilo ok to kaj su ih puštali da dođu u bilo koje doba i ostanu koliko žele.. A što se tiče ostatka obitelji, tu smo svi različiti i ok mi je da se skroz ograniče ti posjeti na kratko i u određeno doba.
    A ovo s nošenjem bebice okolo si u pravu, ali meni nekako to nebi bilo drago (koliko god ja bila an¸arhistički nastrojena ) jer ipak je to bolnica i vjerojatno to osoblje snosi neku odgovornot za bebe... Ma kaj znam - nekako povezujem bolnicu s bolestima pa mi se ne sviđa ideja da nosam bebu po bolnici više od nužnog.. :/

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

prije godinu i pol, bile smo 3 mame + 3 bebe, i u posjetu su mogli doći članovi uže obitelji, meni su samo došli recimo šogi i mm. nije bilo neke gužve.
    zapravo, iživcirao me novi režim zbog toga što kad sam nedavno ja došla u posjetu nisu me pustili. dobro, frendica je izašla, ali nisam vidjela bebicu ne bih se ni ja šetala okolo s bebicom.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lutonjica, imaš pravo za ovo s hrpom ljudi u sobi, nisam o tome razmišljala tako. Ali bih voljela samo da mi dođu starci i seka i starci i brat od MM za vrijeme posjeta (ne svi od jednom). Ali bi htjela da MM može doći i ostati malo duže. Ma u principu brijem da mi tog trena baš neće biti to ni toliko važno koliko sada mislim, a valjda ću ta tri dana imati dovoljno posla i zanimaciju da mi nitko drugi neće trebati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kada sam rodila Lauru tata je mogao doći kada god je htio i ostati koliko god je htio, a za ostale su posjete bile od 16-17.
    Sada sa Zarom, mogao je doći tata ili moja mama (tako su mi rekli), ali eto, valjda je moja mama imala peh pa ju nisu pustili , jer, "već je bio MM u posjeti!"
    Laura je sestricu vidjela drugi dan - odnijela ju je medicinska sestra do vrata odjela. Meni je to bilo prestrašno i da sam znala da je to "preko stakla" kako kažu, onda bi se Laura strpila još koji dan da vidi Zaru. Ovako je Zara bila na propuhu (minutu, ali i to je previše) u prostoriji gdje je bilo i masu drugih ljudi koji su čekali da vide druge mame i bebe "preko stakla".

sandy2006 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tibica u Ri rodilištu imaš posjete dva puta dnevno od 11-12 i 16-17 za tatu a i ja smatram da je čista glupost puštati na desetke ljudi u sobu gdje su poprilično osjetljive mame a o osjetljivosti malenih bebica uopće ne trebamo pričati.Samo promisli kad ti navale onako šmrkavi i slinavi i svi onako kažu -ma to ti meni samo malko curka nos- a ti onda umjesto tri dana ostaneš jedno desetak dana jer ti se beba razboljela.
    Mama i sestra bebu mogu vidjeti kroz staklo odmah kada dođeš na peti kat a ta tri dana strpit će se dok je prime u ruke .

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

meni bi bilo grozno da može doći tko hoće...čak i prvih mjesec dana doma sam zabranila dolaske

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj kailash prvotno napisa
    meni bi bilo grozno da može doći tko hoće...čak i prvih mjesec dana doma sam zabranila dolaske
    Da, da imate pravo. Uopće nisu potrebne te promenade u bolnici.
    Jedva čekam...

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Slažem se, nitko osim tate! U moje vrijeme bila je apsolutna zabrana posjeta zbog gripe (a to vjerujem počinje vrlo skoro) i tate su skupa sa ostalima bebu gledali preko stakla.
    Grozno je ali ima smisla. Ja sam se inače izdajala i ne bi mi se svidjelo da na susjednim krevetima sjede, dide, baka, šogorice i ostali, ne čak toliko zbog mene nego zbog bebica.
    Uostalom, čekali su 9 mj. da vide bebu pa se mogu strpiti i ta 2,3 dana (i 6 , kao kod mene).

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I ja smatram da je glupo da se po sobama prešetava cijela rodbina, pa oni se bar mogu strpiti dan-dva. Kad sam rodila Ria, MM mi je bio sasvim dovoljan, i bila bih spremna pristati na to da ostala 3 supruga budu cijeli dan u sobi, samo kad bi i moj mogao biti. Ali sad imam i starije dijete, i ne mogu zamisliti da me nekoliko dana neće moći vidjeti, osim možda ilegalno na hodniku. Zbog toga razmatram i opciju poroda kod kuće, ili bolnički porod uz inzistiranje na otpustu isti dan ili sutra.

djuli avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kad sam ja rodila ni mm nije smio doci u sobu bebu je vidio preko stakla a u sobi samo 2 mame +2 bebe!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •