Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: naručivanje na pregled

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno naručivanje na pregled

pozdrav svima,ja sam nova mama na forumu i imam jedan banalni problem.Radi se o naručivanju na pregled putem telefona.Trebam ići kod ortopeda u klaićevu-zvala sam pa mi se javlja tel. sekretarica i veli narudžbe 26. 5. od 13-15 sati.Zovem,stalno zauzeto i poslije 15 sati nitko se više ne javlja.Zatim trebam s bebbom ići kod fizijatra na kontrolu u vinogradsku.Za narudžbe treba zvati zadnji petak u mjesecu.Zovem krajem 4 tog mj.opet stalno zauzeto ,a kad konačno dobijem veli popunjeno zvati krajem petog.Zovem krajem petog ,veli popunjeno zvati krajem šestog.Ne znam u čemu je štos-jel treba možda osobno ići na šalter pa se naručiti?ima li tko slični problem?pozdav

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

meni su na rebru rekli javite se u 7.mjesecu za narudzbe
    u klaićevoj kod oftalmologa isto treba zvati oko podne i onda te naruče u 9 mjesecu
    u klaićevoj kod harjačeka slično

ma koma, meni se u klaićevoj ni na centrali ne javljaju satima

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno klaićeva

Citiraj kate prvotno napisa
    meni su na rebru rekli javite se u 7.mjesecu za narudzbe
    u klaićevoj kod oftalmologa isto treba zvati oko podne i onda te naruče u 9 mjesecu
    u klaićevoj kod harjačeka slično

m
    a koma, meni se u klaićevoj ni na centrali ne javljaju satima
    isti slučaj je i kod mene sa klaićevom.na centrali se nitko ne javlja,pa to je prestrašno i onda se čude što roditelji idu privatnicima.Zvala sam i šalatu za dr.Đapića-ortoped,ali ni tu se nitko ne javlja,tj.stalno zauzeto

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

e kaj se tiče tog ortopeda i kontrole kukova i ja sam luda. zovem klaićevu,26.5 stalno zauzeto,3 sata vrtim broj već me prsti bole i ništa.danas zovem opet i kaže mi neka žena,gospođo naručit vas možemo tek za rujan..... a bebica bii mi se cijelo ljeto kuhala u švedskoj peleni. rekla sam nebi hvala odoh ja kod privatnika...

zna li netko dobrog privatnika koji može bebici prekontrolirat kukiće? čula sam za sabol i tiefenbach...tko je bolji? i naručuju li oni odmah u roku par dana?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi se povremeno naručujemo na ortopediju na Šalati i ista je priča - narudžbe su od 13 do 15 h i u tom periodu telefon je konstantno zauzet.
    Zato sam odustala od telefona i radije odem osobno do šaltera u neko doba (srećom radim u blizini, pa mogu to izvesti prije posla).

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno ortoped

ja sam išla kod ortopeda dr.željko markovac u horvaćanskoj.naruči za dan-dva,a platiš 250 kn.navodno je on prije radio u klaićevoj

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

potpisujem mandu

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nije problem naći privatnog ortopeda, ali oni ne mogu izdati doznake za ortopedske cipele

(koje su nama neophodne)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •