Citiraj mslm prvotno napisa
.stoga ne vidim razlog za protiv.
procitaj malo pravila podfrouma DOhrana pa ce ti bit jasnije reakcije. vjeruje da buduci si se nedavno logirala da ne znas sva pravila i da si u najboljoj namjeri otvorila topic samo se on ne slaze s onim za sto se Roda zalaze. zato ti rekacije nekih forumasica djeluju kao protivljenje jer zapravo i jesu no ne iz zle namjere vjerujem.

sto se tice recepata meni se svidjaju ali nikako ne za tako malu bebu. ja mislim da cu svom djetetu dat ovakve stvari tek nakon godine dana. ali to je MOJA odluka i smatram je ispravnom.

inace preporuca se iskljucivo dojenje do bebinih navrsenih 6. mjeseci a nakon toga se zapocinje sa DOhranom ali je do godine dana (majcino) mlijeko djetetu najvaznija namirnica.

to sto su te savjetovali da prekines dojenje zbog antibiotika nije tocno. postoje antibiotici uz koje i dalje mozes dojit no buduci ni zdravstveno osoblje cesto nije isparvo educirano o dojenju takav savjet ne cudi.

sto se tice imuniteta 6 mjeseci je malen period da bi mogla donosit takve zakljucke. no nemoj mislit da te napadam jer ni slucajno to ne zelim.

nadam se da sam bila jasna i da si ispravno shvatila moje rijeci.