Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Široki hod

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Široki hod

Ivan ima 18 mjeseci, visina 88 cm, težina 12 kg. Prohodao je kasno - s 14 mjeseci. Hod mu je "širok" i nogice su mu u hodu u obliku slova "O". Kad leži uspijevam mu nogice ispružiti i sastaviti jednu s drugom i izgleda sve O.K. Sjećam se da su mi starija djeca imala takav problem ali se ne sjećam do koje dobi. (Isto su kasno prohodali). Sada je s njima sve u najboljem redu. Na svakom savjetovalištu je dr. rekla da su kukovi u redu. Ima li tko iskustava s ovim? Da li bih ipak trebala nešto poduzeti?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

margita tako hoda. odnosno, hodala je, i s vremenom počela hodati sve uže i uže.
    inače, prohodala je relativno rano, nešto prije 11 mjeseci,

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Margita je 15 mjeseci, ako se ne varam. Onda hoda već 4 mjeseca. Valjda će se i kod nas uskoro normalizirati. Hvala ti na ohrabrenju!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa
    Margita je 15 mjeseci, ako se ne varam. Onda hoda već 4 mjeseca. Valjda će se i kod nas uskoro normalizirati. Hvala ti na ohrabrenju!
    L. je prohodala sa 15mj. i isto joj je trebalo vremena da ne hoda ko patka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala cure na ohrabrenju. Valjda će biti sve dobro. Ma, zapravo sam samu sebe okrivljavala jer Ivana nisam široko povijala - pedijatrica mi je savjetovala da ne treba, da je dovoljno vježbati. Koliko se sjećam, stariju djecu jesam motala u dvije tetra pelene, a opet su imali takav problemčić do neke dobi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •