Bubilo, kod tebe je onda zaista iznimna situacija da je stalno netko bolestan.
Kvaka je u tome da ako je netko zaista bolestan i ne može raditi, onda poslodavac treba osigurat zamjenu i treba uskočiti netko drugi iz tima. To bi bilo normalno.
A sad što je nama postalo normalno da su poslodavci "škrti" i ne žele imat (i plaćat ) dostatan broj zaposlenika je drugi par opanaka.
No svakako ne trebaš sad krenut navodit sva moguća opravdanja i izgovore za takve poslodavce.
Trenutno sam i ja sama u jednom velikom projektu, tu i tamo dobijem ispomoć kolega kojima sve moram ispočetka nacrtat.
Evo u pon neću znati za sebe nakon ovog vikenda (bit će iznimno napprno psiho-fizički) i uzela sam 1dan go,a imam nešto što se treba obavit baš u pon.
Ostavit ću upute kolegici,probat što više pojasnit joj preko maila,a naravno i nazvat će me na mob za dodatna pojašnjenja.
Ja sam taj pon uzela da dodjem sebi i radi svog zdravlja kao Flopica tako da mi ne pada na pamet strusit pola dana na rad od doma na excellici,koji mi neće bit plaćen. Uostalom to je moj go i ne želim da mi plaćaju rad nego želim nerad i odmor na go
Mailove ću provjerit i na hitne odgovorit, to je to.

Odgovori s citatom