Pokazuje rezultate 1 do 50 od 173

Tema: rad od kuce vs. odlazak na posao?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da, ali ono što ja (i mislim Silly) pišemo nije ni ovo tvoje prvo (nisam nikad na bolovanju) ni ovo drugo (radim dok ne znam za sebe). Da je ne znam kakav poslodavac, kad ne znam kak se zovem, normalno da neću raditi. Ali ako se razboljevamo dvoznamenkasti broj puta godišnje normalno da ću se javljati na mobitel i odgovarati na mailove od svud i svakud.
    Ma sve 5 Bubilo, ali isto tako udio zaposlenih koji trebaju bolovanje za sebe ili djecu 15-20x godišnje je takodjer minoran u odnosu na ukupnu radnu populaciju. To je takodjer iznimka.

Ovo što si ranije napisala (ukopirat ću dolje, ja nisam imala prilike vidjet u svom rad.okruženju koje nije malo, mislim da su takvi slučajevi više iznimka nego pravila osim za nedajBože ružne i ozbiljne dijagnoze kad čovjek ionako ne radi):

"Ali uz mene koju strefe 2 poštene viroze godišnje, dijete koje 15 dana godišnje mora na višesatne bolničke pretrage i još desetke i desetke dječjih viroza, proljeva, temperatura… da u svakoj toj situaciji kažem “ja danas ne gledam mailove i pozive” bolje bi mi bilo ni da ne radim ovaj posao. Evo iskreno, ja bih godišnje sigurno imala 3 mjeseca bolovanja da za svaku svoju i dječju virozu ne radim."
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 24.02.2023. at 12:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •