Pokazuje rezultate 1 do 50 od 173

Tema: rad od kuce vs. odlazak na posao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mislim samo da su u jednoroditeljskim obiteljima stvari drugačije posložene. Ni gore ni bolje nego drugačije. Isto kao i onima s jednim partnerom koji radi. Imam iskustvo obje situacije i stvarno je drugačije.
    Ja sam šest mjeseci od kuće, šest svaki dan na poslu. Ali ono svaki. I taj tempo mi je tih šest mjeseci ubitačan, ali su mi primanja više nego odlična. Bar za moje pojmove. I aktivno tražim slabije plaćen posao iz ljubavi. Dotad imam improvizirani ured u boravku i sve za preživjeti treći svjetski rat u autu po šest mjeseci. Uživam u svakom danu rada od kuće i iskreno stvarno imam veliku slobodu organizacije rada. Još da radim što volim, to bi mi bilo idealno.
    Imam više vremena, manje odjeće za prati i košulja za peglati, ugodnije mi je i jednostavno stvarno mi se čini da produktivnije i inovativnije radim. Ljudi mi ne fale, niti uređivanje za posao. Nedostaje mi pauza u kojoj ću popiti kavu u kafiću( pa si to ponekad priuštim i doslovno se presvučem iz pidžame i odem na pauzu pa opet u pidžamu).
    Posljednje uređivanje od casa : 27.02.2023. at 21:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •