I ovdje čestitamo svim proljetnima koji sad slave, 2. roćkase

Kako vrijeme leti...

Mi se uhodavamo. Patrik obožava malog bracu - vidi se iz priloženog: Bratska ljubav Ali.. uvijek ima ali nda, ljubav prema mami je još malo veća. Ili jača za sad. Očituje se u npr jednostavnoj rečenici: "Mama, stavi bacu tamo" i naravno želje da se samo s njim igram. Osim toga ima faze kad vrišti odnosno viče, nabija, ne da se skinuti ili obući, ne želi mijenjat pelenu, ne želi izaći iz auta i tak.. e sad, možda je to baš ova todllerska terible two faza a možda je malo ljubomoran na situaciju. Tko će znati.

Ja se trudim balansirati na toj tankoj liniji pravednosti i priznajem da je teško. No, sigurna sam da će uroditi plodom. Jer ako stvarno vidi da ga jednako volim i cijenim bez obzira na brata, te da jednako tako mogu biti ljuta ili žalosna ako me negdje putem povrijedi (dakle isto kao i prije) - valjda ćemop onda nekako uloviti normalu s vremenom.

Inače, Patrik je stasao u zanimljivog malog dječarca, priča dugačke rečenice (dakle više od 5 riječi), pamti vrhunski, ponavlja poprilično točno i relativno malo (skoro ništa) ne tepa. Trudimo se govoriti sasvim normalno tako da i on ima dobar predložak i može ponavljati riječi što pravilnije. No, još uvijek ima neke svoje izvedenice za riječi koje su mu teže izgovorljive ali to je tako dok ih ne savlada i ne usvoji.

Počeo je zanovijetati po pitanju oblačenja, što do sad nije bio slučaj, eventualno je birao kapu. Sad ako zabrije na dinamo majicu - mogu se slikat, moram ju izvuć ak treba iz prljavog veša.

Igračke, još uvijek jako voli igre s autima, obožava formulu (i gledati i igrati se njima), nogomet, odnosno napucavanje, driblanje a po novom i pucanje lopte glavom je na prvom mjestu. No, od crtića najviše u zadnje vrijeme voli Fifi i Jagodicu bobicu

I tak. Danas smo kupili ljetne tenisice, platnene nike, još uvijek je na 24 . Doduše ne znam kak bi bilo s drugim kalupom, jer Nike ima malo drukčije brojeve. Ali ovaj put smo uzeli umjesto 23,5 - 24 i dobro je. Ne volim da su mu baš velike. Radije kupim nove za mjesec dva.

Odoh, njih dvojica spavaju a ja sam se izvukla malo ranije iz kreveta da škicnem na net. Bit će uskoro zajedničko buđenje... malo nam je "čupavo" bez tate ali izdržat ćemo.

Puse