Dan svima!
Dora super za bebu,jel znaš jel cura ili dečko?kako će se zvati?jel kupuješ kaj,jel se pripremaš...što sve trebaš nabaviti?kad se sjetim onih popisa....:D
kikica malo~~~~~~~~~~~~da sve bude dobro![]()
ja sam danas umorna,upala sam u neku kolotečinu umora iz kojeg se izvući ne mogu.svaki dan izgledam sve gore i sve sam umornija.a htjela bi i ostati trudna...samo si mislim kako ću to sve,ali kako svi tako i ja....
što se tiče parka,ona voli samo tobogan,niti ljuljačku niti išta drugo ne doživljava.i dalje traje fascinacija bebama-bili smo kod prijatelja neki dan,imaju bebu,uglavnom sa bebe nije sjahala.ljubila ju i visila po njoj...dobro nas je frendica još istrpila![]()

:D
Zubi valjda opet. Danas ga je njegova njanja (dadilja) odnjela i nahranila, kod nje jede.
I ne znam još spol. Mislim da će se to tek za nekih mjesec dana vidjeti....ako. A imena isto još nemamo. Polako...
Ti si luda. Dijete ti je sasvim normalno, čak je nekada i premiran. A sve što mu je loše možeš reći da je pokupio na tatu
Možda mu je moje mlijeko sad još finije od kada ne jedem slatko, pa ima više raznovrsnijih okusa
tvori (danas je potpuno čisto rekao) pojede jednu žlicu pa opet zatvori. I tako to traje....