-
vissnja hvala na odgovoru
znači ne trebam je ponovno cijepiti...inače mi ćemo MOPARU tj. Priorix dobiti tek s 18mjeseci
Ma neki dan čini mi se da se neko razbolio od TBC u našoj bolnici Jordanovac, ili sam krivo shvatila :?
Lutonjica kada je doma uopće ne jede te kekse, neki dan sam je nakon 100g ostavila s svojom mamom i ona joj je dala...kao i štapiće i kinder.....
stalno me pile, i neki dan smo bili kod rodbine i posvađala sam se pred svima, već mi je neugodno svima ponavljati da joj ne daju ništa...zato se s nikim i ne družim i nitko je ne čuva...seka joj je u gostima dala koru lisnatog s kremšnite a ja napravila skandal pred 30 ljudi i rodbine......
Ona će kada tada to jest, ja znam da to ne mogu izbjeći,a li pokušavam se truditi da bar još neko vrijeme dok je mala donekle zdravo jede...tj. dok nije krenula u jaslice...s druge strane sve je nezdravo jer i to povrće koje tamani tko zna kako je uzgojeno....
Mengu sam dobila kada je Emi imala 7 mjeseci, ona normalno doji ne smeta joj....jedino što je opet imam svakih 28 pa 32 dana, pa po 8, pa po 4 dana.....manje me boli nego prije ali sam luda od hormona i glavobolje....blago vam se koje je još niste dobile...uživaj te...
Pitanje; Emi mi već par dana ima začepljen nosić, išli smo pedijatru, grlo, pluća, nosić, sve čisto...dao joj je Fenistil sol zadnji put, a sada kapi za nos Operil, ništa ja od toga ne koristim jer vidim da joj svaki put daje nešto drugo...ja po fiziološkoj, drenaža i pumpica...no nočas joj se to jako skupilo u grlu, ne može to nikako povratiti ni iskašljat, zvuči kao probukla...je li moguće da joj se spustilo na pluća ili...????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma