Uskoro selim u Zparesic pa bih voljela naci dobrog pedijatra jer s ovom sad nisam bas zadovoljna. Da li mi mozete preporuciti kojeg bilo privat bilo u domu zdravlja u Zapresicu> Puno hvala.
Uskoro selim u Zparesic pa bih voljela naci dobrog pedijatra jer s ovom sad nisam bas zadovoljna. Da li mi mozete preporuciti kojeg bilo privat bilo u domu zdravlja u Zapresicu> Puno hvala.
i ja se uskoro selim u zaprešić, pa sam se raspitala i preporučili su mi doktoricu tomić u domu zdravlja. ima dva prezimena, ali drugo sam zaboravila(nešto sa k). pa možeš probat' kod nje. ako saznaš nešto bolje-javi!!!
Definitivno je najbolja dr Vitlov Čirjak Davorka spasila mi je djete. I od srca preporučujem nju.
Definitivno je najbolja dr Vitlov Čirjak Davorka spasila mi je djete. I od srca preporučujem nju.Moji klinci idu kod dr. Vitlov-Čirjak Davorke i doktorica je super, da nema nje danas ne bi imala živog i zdravog sina, zaista joj hvala na tome, kad su me otpilili s Klaićeve ona je skužila (drugi dan - ponedjeljak, bila sam u Klaićevoj na hitnoj u nedjelju) da dijete nije dobro i poslala me na zaraznu, djete je imalo Eserihiu coli, pred sepsu i spasila mi je bebu (bio je star 15 dana) danas moj Dorian ima tri godine, također je otkrila da ima probleme s motorikom i pomogla mi da do njegove treće godine budem s njim doma, dokotrica radi sporo ali detaljno i iako se dosta dugo čeka ne red, meni nije problem jer znam da će moja djeca biti detaljno i kvalitetno pregledana i da ću napustiti ambulantu s postavljenom točnom dijagnozom i ispravnom terapijom. Od srca ti preporučujem svoju pedijatricu.
Mi idemo od prvog dana u privatnu ped.ordinaciju dr. Sonje Mihalec i zadovoljni smo s dr. (doduše i rijetko smo tamo) ali simpa je, hoće popričati, pregleda dijete detaljno, pita te o svemu (dojenju, prehrani, kakici i sl.) možeš lijepo s njom razgovarati. a najbolje mi je kaj nema gužve jer se naručiš i uvijek si na redu u to vrijeme. Ak te još kaj zanima (tel.adresa i sl) pitaj.
podižem!
meni je ovo sad aktualno, pa ako ima još neko iskustvo ili savjet...
Pitaj što te zanima, ili pošalji e-mail na petra.dvornik@net4u.hr rado ću ti odgovoriti.
Ja sam kod dr. Nine Globocnik, pa ako imas pitanja![]()
I ja isto!ivonna prvotno napisa
I mene zanima ovaj post. Kakva je dr. Globočnik, da li znate nešto o njoj?