-
bili smo i mi...
ja sam bila pozitivno iznenađena, valjda zato jer nisam očekivala ništa posebno novo. izlaganje je bilo jednostavno, a opet s dovoljno informacija i detalja koje zena (a i partner) trebaju znati... (mada, iskreno receno, od svih nas koji smo tamo bili prilicno sam sigurna da gotovo svi znamo barem 90% izloženog, oni koji ne dolaze na tecajeve (jer nemaju interesa) bi to morali slusati.. po meni
12 parova = 12 poroda, a samo izracunajte koliko poroda ima u rodilištu svaki tjedan)
meni je definitivno zadovoljavajuca novost o novom krevetu koji se dize u sjedeci polozaj.. jeste da je samo jedan, ali i sama doktorica je rekla kako su izgledi da dvije zene imaju izgon baš u isto vrijeme izuzetno male, tako da se može dobiti krevet ako se traži..
isto tako sviđa mi se što se beba odmah stavlja na majku i tako ostaje neko vrijeme (dr. kaze sat vremena) umjesto odvajanja.. (meni osobno najgora stvar kad porod zavrsi..)
hmda, novost je isto tako da se vise pažnje posvecuje ocuvanju međice i izbegava se epiziotomija u svakom mogucem slucaju...
da, slijedeci tjecaj ce biti pocetkom godine (al vjerojatno ne prije veljace..)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma