-
evo, da i ja velim koju...
ja sam u čk rodilištu bila na carskom (nije bilo druge, zadak!).Najprije lijepe stvari. Moram pohvaliti anesteziologicu i cijeli tim na operaciji. Stručni, brižni...pa čak i zabavni! Tražila sam spinalnu i bilo je super! Bebu su mi odmah stavili na lice. Fenomenalno!!!! :D (obavezno tražite spinalnu ako vam je suđen carski)
U bolnici sam, kako je i uobičajeno ostala 5 dana. Što se doktora tiče, svi su mi stvarno bili korektni i o.k.
Problem su čakovečkog rodilišta uglavnom sestre koje su našle pogodno tlo za svoju nervozu i frustracije. A to su prestrašene žene u bolovima i rodilje koje prvi put doje, bez iskustva (i nerijetko samopouzdanja).Sestra Dina, ona starija crvene kose strah i trepet noćne smjene, Liljana i njima slične...Eto, morala sam!
Da ne spominjem kako nas gledaju u oči i govore da nam nisu nahranili dijete, a kroz nos i usta bebama izlazi mlijeko nakon svakog prematanja! Ne znam čemu...
Svaka čast sestri Aleni. Melem na ranu. S toliko ljubavi, takta i strpljenja radi svoj posao.
Uvjeti na odjelu su jad i bijeda. Mi smo se tuširale u onoj kupaonici kraj šok sobe (jer je u velikoj kupaoni stalno bio otvoren prozor zbog "pušioničarki"). Strašno! Ali, to je sad već neka druga priča.
Uglavnom, cure koje idete rađati, samo hrabro. Ako znate kakav porod želite, nemojte se ustručavati to i tražiti. Tražite i drugo mišljenje. Na to imate pravo. Ako trebate pomoć oko dojenja, tražite je. Ako imate problem sa sestrom...pa postoji netko iznad nje kome je možete prijaviti. Najgore (nažalost) prolaze one koje se stisnu i plaču. Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma