-
Štrik za veš
Ispričavam se ako je već bilo rasprave na ovu temu, ali ja ne mogu ništa pronaći. Prošle godine smo postavljali novu PVC stolariju i radnici su nam skinuli štrik za veš i onaj mehanizam. Dakle, to je mehanizam na potezanje, a vidim da ga pretežno koriste oni koji nemaju balkon, nego vješaju veš kroz prozor. Ono što mene zanima je da li je netko od vas kupio takvo što u zadnje vrijeme. S obzirom da nisam vjerojatno dobro objasnila, slikat ću nečiji prozor, pa pogledajte ovdje: http://public.fotki.com/iva2405/trik-za-ve/
Hvala!
-
a šta ti treba??
Ideja di to ima za kupiti??
Ako si mislila na to pogledaj bauhausu, oni imaju takvih mehanizama mi smo kupovali tamo
-
trebala mi je informacija da li je tko u zadnje vrijeme kupio takav mehanizam i gdje. na našoj zgradi vidim da svi imaju takve, ali su iz prahistorije. otići ću do bauhausa. hvala!
-
I meni to isto treba jer imamo neko hrđavo i prastaro na dvorišnoj strani. Jesi li što našla u bauhausu što bi poslužilo svrsi?
-
kakav je to "mehanizam"? meni liči na štange s kukicama
...
-
-
jedno pitanje: a kad zapuše vjetar pa veš počne mlatiti po fasadi? natrag na pranje? :/
-
-
Podižem temu... trebali bismo na balkonu montirati nekakve štange s kukicama između kojih bi se razapeo štrik za sušenje veša. Gdje se uopće mogu kupiti takve štange, i je li moguće uopće nabaviti određenu dimenziju (da ne prelazi širinu balkona)?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma