Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Štrik za veš

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Štrik za veš

Ispričavam se ako je već bilo rasprave na ovu temu, ali ja ne mogu ništa pronaći. Prošle godine smo postavljali novu PVC stolariju i radnici su nam skinuli štrik za veš i onaj mehanizam. Dakle, to je mehanizam na potezanje, a vidim da ga pretežno koriste oni koji nemaju balkon, nego vješaju veš kroz prozor. Ono što mene zanima je da li je netko od vas kupio takvo što u zadnje vrijeme. S obzirom da nisam vjerojatno dobro objasnila, slikat ću nečiji prozor, pa pogledajte ovdje: http://public.fotki.com/iva2405/trik-za-ve/

Hvala!

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a šta ti treba??
    Ideja di to ima za kupiti??

Ako si mislila na to pogledaj bauhausu, oni imaju takvih mehanizama mi smo kupovali tamo

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

trebala mi je informacija da li je tko u zadnje vrijeme kupio takav mehanizam i gdje. na našoj zgradi vidim da svi imaju takve, ali su iz prahistorije. otići ću do bauhausa. hvala!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I meni to isto treba jer imamo neko hrđavo i prastaro na dvorišnoj strani. Jesi li što našla u bauhausu što bi poslužilo svrsi?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kakav je to "mehanizam"? meni liči na štange s kukicama ...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jesu to dugave?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jedno pitanje: a kad zapuše vjetar pa veš počne mlatiti po fasadi? natrag na pranje? :/

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dugave, da
    a veš vješaš samo kad ne puše veš, kad ne pada kiša.... i kad ti susjedi ne bacaju smeće krozu prozor, tipa pepel od pljugi, opuške, istresaju krpe i stolnjake, tepihe

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Podižem temu... trebali bismo na balkonu montirati nekakve štange s kukicama između kojih bi se razapeo štrik za sušenje veša. Gdje se uopće mogu kupiti takve štange, i je li moguće uopće nabaviti određenu dimenziju (da ne prelazi širinu balkona)?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •