-
Ah te kile...pogotovo tamo gdje ih najmanje zelimo.Ja sam visoka nekih 1,63 i imam 65 kg, neki bi rekli nije to previse, ali imam dojam da je sav taj visak (idealna tezina bi bila 57kg) bas na stomaku i nadlakticama.Naravno da poslije stimulacije jos ode gore tj. napusem se ko zaba i samo jedne hlace mogu obuci kupljene bas za tu priliku.Uz to imam i PCO dijagnosticiran na osnovu hormonskog statusa.Sad sam (konacno) odlucila izbjegavati veceru i vjezbati jer to je ono sto znam da mogu.Dijete nikada nisam mogla cestito ni zapoceti a vec bih odustala.Znala sam nasjesti na kojekakve reklame i naruciti neke tabletice za mrsavljenje ali od toga nikakve koristi tj. rezultati su kratkorocni.Citala sam negdje da se rezultati mrsavljenja vjezbanjem vide tek nakon nekih 3-4 mjeseca ali se kile zato sporije i vracaju.Kako je moj slijedeci IVF tek u 10-om mjesecu nadam se dotjerati i liniju i hormone u normalu i pokusati izbjeci Diane35 prije stimulacije jer tanje endometrij.Drzite mi fige da ostanem ustrajna bar u ovoj odluci kad vec nikako da bacim duhan
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma