-
joj bila sam napisala poduži post ali odletio....uglavnom-u mom slučaju debljina je kriva za propali stimulirani postupak...naime,u siječnju sam bila na još jednoj stimulaciji prije koje sam se opskrbila svim mogućim pripravcima od vitamina,pripravaka za imunitet i sve to u kombinaciji s povećom količinom hrane(još oko Božića)da bih u stimulaciju krenula s +15 kg...postupak propao,količina stimulacije koju sam uzela(oko 20-ak injekcija)po riječima mog doc-a završila u masnom tkivu....ne imajući u vidu da sam u plusu možda i 20-ak kg u odnosu na prvu stimulaciju (koja je bila uspješnija 7JS),doc dao istu količinu lijekova....a po njegovim riječima trebala sam ih primiti duplo više zbog moje kilaže...
Postupak propao,ogtt nije bio u redu,plan za idući ivf tek kad skinem koje kg...Najviše me uplašio upit doca:Što mislite kad biste i ostali trudni pa dobili još kg,kakva bi to trudnoća bila?Rizična!!!
Tada sam ostala paf,u dogovoru s našom Shanti(koja je dobila sličnu porciju od svog doca) odlučila se za Un dijetu,koju sam kasnije i reducirala (bez UH zbog povišenog OGTT-a)...sad sam u minusu nekoh 11-12 kg,nisam gladna,slabo doduše vježbam jer to mrzim 8) a i posao mi je takav da puno sjedim,ali do kraja ljeta ja se nadam doći ću do neke svoje idealne težine...
napominjem,ovdje se radilo u malo većem višku kila i jedino u takvom slučaju kilaža i MPO imaju veze.....mislim da se ne bi brinule curke koje su se udebljale par kilica
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma