Problem mog T. je što po noći još uvijek nosi pelenu. Naime, kada je počeo proces prilagodbe na wc on je to prihvatio odlično. Po danu je super uvijek ide na wc i nikada se ne popiški. Kad po danu spava, spava bez pelene i nikada se ne popiški, ali po noći mu zna pelena biti puna (mada u zadnje vrijeme je to sve manje i manje). Pokušali smo ga buditi po noći no ni to nije davalo rezultate. Prošlu jesen je krenuo u vrtić i tako su se počele redati boleštine koje je tamo skupio pa je naša ped. rekla da mu to ne forsiramo. Mi smo ga maksimalo pokušali opustiti i tako mu nikada nismo spominjali da je piškio. Jedno vrijeme su palili plusići za svaku suhu pelenu, no onda se razbolio pa opet po starom. zadnjih mjesec dana je počeo sam obraćati pozornost na to i svako jutro sam pogleda pelenu i komentira i puno manje piški (puno je više suhih pelena) Sinoć smo ga ostavili samo u gaćicama i nismo mu stavljali pelenu što je on prihvatio. Popiškio se samo jedan put. Ja vas molim ako je tko imao sličan problem da mi se javi. Ne znam da li bih trebala krenuti na neke pretrage ili pustiti kako to dok. govore još godinu dana pa ako se ne stabilizira onda početi.