Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: kako promjeniti druker?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kako promjeniti druker?

dakle, na dva Gregorova body-a i na dvije tute pukao nam je druker!
    Pa, rezervne imamo i sto sad ??
    Molim pomoc !!!

Treba li neki poseban alat za pricvrstiti te drukere ?
    molim, opisite mi detaljno jer imam nezavidno znanje i umijece sivanja i sl. radinosti , da ne kazem 'dvije lijeve ruke' i nimalo volje, a jos manje vremena ali obzirom da su body-i novi i tute isto .. hm .. naglo sam dobila napad motivacije 8)

hvala unaprijed

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I mene zanima, imam jednu prepredivnu majcu na kojoj je otišo druker i rezervni druker... činilo se jednostavnim, a nije, bar meni.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I mene zanima, imam jednu prepredivnu majcu na kojoj je otišo druker i rezervni druker... činilo se jednostavnim, a nije, bar meni.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Ja znam kako NE treba; odnijeti u krojačku radnju (barem ne onu u mom kvartu).

Danas sam predala jednu dječju majicu da joj na naramenice stavi drukere. Tek sam vani vidjela cijenu na onoj potvrdi primitka: 40 kn! Pa toliko cijela majica vrijedi.
    I još piše 4 drukera, valjda se svaka polovica računa posebno! Probat ću ih kod preuzimanja zamoliti da ih ponovo "prebroje".

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mel, pomoglo bi da staviš sličice tih drukera koje imaš jer postoji mali milijun vrsta drukera i svaki se drukčije postavljaju, prema tome, nitko ti ne može reći kako se pričvršćuju ti tvoji ako ne znamo kako oni uopće izgledaju .

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

postojali su nekad drukeri s rupicama, koje se prišivalo. pa ako nije na vidnom mjestu, ili se može nekako sakriti - sasvim su dobri. mislim da ih još uvijek imam negdje po kutijicama...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uh..
    nemam pojma kakvi su drukeri!
    mislila sam da su svi isti
    ok, sutra poslikam!

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    postojali su nekad drukeri s rupicama, koje se prišivalo. pa ako nije na vidnom mjestu, ili se može nekako sakriti - sasvim su dobri. mislim da ih još uvijek imam negdje po kutijicama...
    Ti su najbolji. Lijepo odozgo prišiješ ukrasni gumbić da se ne vidi gdje je prišiven druker i riješen problem.
    BTW, i sad ih se može nabaviti !

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Dream prvotno napisa
    BTW, i sad ih se može nabaviti !
    je, al ja više niš ne šivam...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super tinkie winkie, idem naruciti :D
    hvala

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Molim preporuku za krojačku radnju u kojoj se mogu efikasno i ne preskupo pričvrstiti/zamjeniti drukeri. U Zagrebu, naravno.....

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako su to oni mali standrardni drukeri, onda kupis paketic u nekoj pozamanteriji ili u Mulleru i uz njih dobiješ dodatak pomocu kojeg se namjeste. Doduse treba ti i cekic da ih opalis ali zapravo je vrlo jednsotavno.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mislim da nisu standardni. S vanjske strane su ukrasni, odlijepio se /odvojio od tkanine unutrašnji dio drukera. Radi se o novoj košulji, prala sam ju isključivo na ruke...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Probaj ovdje
    http://www.facebook.com/#!/profile.p...00003465361333
    Trebao bi raditi link, ako se prijaviš na FB.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ako su to oni mali standrardni drukeri, onda kupis paketic u nekoj pozamanteriji ili u Mulleru i uz njih dobiješ dodatak pomocu kojeg se namjeste. Doduse treba ti i cekic da ih opalis ali zapravo je vrlo jednsotavno.
    ma nemoj me zezati....ima u mulleru????
    gdje?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ninik prvotno napisa Vidi poruku
    ma nemoj me zezati....ima u mulleru????
    gdje?
    Mueller mi je van ruke pa ne znam, ali ja sam kupovala godinama (dok je trebalo za pelene i bodiće) u Fontani na Trgu žrtava fašizma (iliti hrvatskih velikana, ni ne znam kako se sad zove).

I u Nami (Kvatrić i Ilica) znali su imati tih drukera + napravica po kojima lupiš čekićem, ali treba pitati, to često nije izloženo iako imaju.

Odgovor za nou - ako ti Peščenica nije na kraj svijeta, imaš jedan krojački obrt u Kosorovoj ulici (zgrada koja je poznata kao "banana") koji meni već godinama rješavaju takve stvari, ciferšluse i drugo što ne mogu sama. Nemam pri ruci broj telefona, ali ako ti kvart odgovara, svratit ću tamo popodne i pitati ih. Prošle zime (ili pretprošle? nemam pojma) su mi mijenjali ukrasne drukere na zimskoj jakni. Iako sam druker izgubila, našli su neki koji je bio toliko sličan da se nije kužila razlika. Ne znam više koliko je koštalo, bilo je puno povoljnije od izmjene ciferšlusa (to je 1kn/cm).

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja ih kupim bez problema u trgovinama pozamanterije, kupovala sam ih na više mjesta. Nemaju svuda, ali kad ne bi imali obično bi me uputili gdje bi ih mogla naći.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Odgovor za nou - ako ti Peščenica nije na kraj svijeta, imaš jedan krojački obrt u Kosorovoj ulici (zgrada koja je poznata kao "banana") koji meni već godinama rješavaju takve stvari, ciferšluse i drugo što ne mogu sama. Nemam pri ruci broj telefona, ali ako ti kvart odgovara, svratit ću tamo popodne i pitati ih. Prošle zime (ili pretprošle? nemam pojma) su mi mijenjali ukrasne drukere na zimskoj jakni. Iako sam druker izgubila, našli su neki koji je bio toliko sličan da se nije kužila razlika. Ne znam više koliko je koštalo, bilo je puno povoljnije od izmjene ciferšlusa (to je 1kn/cm).
    Puno ti hvala na ponudi! Javit ću ti se još kad ispitam neke malo bliže opcije. Nije mi Peščenica nakraj svijeta, ali iskreno ne da mi se ići 2 x tamo radi 2 drukera....

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    ako ti Peščenica nije na kraj svijeta, imaš jedan krojački obrt u Kosorovoj ulici (zgrada koja je poznata kao "banana") koji meni već godinama rješavaju takve stvari, ciferšluse i drugo što ne mogu sama. Nemam pri ruci broj telefona, ali ako ti kvart odgovara, svratit ću tamo popodne i pitati ih. Prošle zime (ili pretprošle? nemam pojma) su mi mijenjali ukrasne drukere na zimskoj jakni. Iako sam druker izgubila, našli su neki koji je bio toliko sličan da se nije kužila razlika. Ne znam više koliko je koštalo, bilo je puno povoljnije od izmjene ciferšlusa (to je 1kn/cm).
    ajde provjeri...za mene, meni je banana blizu, a imam jaknu bez jednog ukrasnog drukera.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ajde provjeri...za mene, meni je banana blizu, a imam jaknu bez jednog ukrasnog drukera.
    Moja ženskica ti je kod Harambašićeve s Maksimirskom. Iza bivše zgrade od Maksime(sada je tamo DM). Link par postova iznad.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh, tek sad sam ovo vidjela - sad je subota popodne... Provjerit ću u ponedjeljak pa javim.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa da, bolje bi bilo da nađeš nešto u svom kvartu, da ne gubiš vrijeme bezveze. To je kao i kemijska čistionica ili slično. Meni su ovi pod nosom, zato i znam za njih.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Gdje u zapadnom dijelu Zagreba popraviti druker na zimskoj jakni?

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Podizem...
    Zanima me gdje u zap. dijeli zg-a popraviti druker? Jel se moze kod krojaca?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zavisi kakvi je , naša (ona prek puta šnajderica) ima samo metalne male

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku

Nasa baletna krojacica za kostime koristi prozirne drukere s rupicama koje se prisiva.

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Metalni na bodicu. S jedne strane je otpao. Budem obisla tu po kvartu pa valjda neko moze popraviti.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ak je metalni koji se šiva ima svaka, ali toga ima i za kupiti u svakom dučanu pozametrije i lako se zamijeni
    ak je metalni koji se utisne e to nema svaka

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Može li se promijeniti druker na zaštitnim pelenama RODINA PUSA? Imam L veličine, i baš muški dio ne odgovara, samo ispada. A to su mi (dok ne nabavim) JEDINE zaštitne gaćice koje joj iole odgovaraju veličinom. Teta Rode, može li?

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Može li se promijeniti plastični druker, anyone????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •