Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Mokre kozne cipele

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Mokre kozne cipele

Posljedica jucerasnjeg nevremena - kozne cipele, nesto kao sportske balerinke potpuno mokre, kao da sam stajala u lavoru vode.
    Jos uvijek su mokre. Bojim se da ce se dugo susiti, sta ako se usmrde i ukrute - kako da ih spasim? A nove, svega 10tak dana nosene...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A da pokušaš napraviti smotuljke od starih novina pa ih uguraš u cipelu, tako ja radim kad smočim patike, kažu da novina izvlači vlagu, i nemoj zaboraviti nekoliko puta ponoviti postupak ako ti novina bude upijala vlagu

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ovo što ti latica kaže, i stavi ih na neko prozračno mjesto, u hlad (ako imaš balkon, iznesi ih van, ali da ne pada na njih sunce). Ja sam za vikend oprala dječije kožne zimske cipele, osušile su se za 24 sata, i kao nove su.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Uspjela sam ih osusiti, ovako sa novinama. Malo sam ih namazala, opet su kao nove. A vec sam ih skoro otpisala. Hvala cure!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Uspjela sam ih osusiti, ovako sa novinama. Malo sam ih namazala, opet su kao nove. A vec sam ih skoro otpisala. Hvala cure!
    I meni se jučer isto dogodilo s cipelama koje sam prvi puta obula. Osušile su se bez ikakvih posljedica, na isti način.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •