Nedavno je bila ovdje tema u kakav smo svijet donjeli djecu. Danas je Obama postao demokratski kandidat za predsjednikau zemlji tako obilježenoj rasizmom. Užasno me to veseli, ide svijet na bolje, treba ih odgajati da dobro
postoji
Nedavno je bila ovdje tema u kakav smo svijet donjeli djecu. Danas je Obama postao demokratski kandidat za predsjednikau zemlji tako obilježenoj rasizmom. Užasno me to veseli, ide svijet na bolje, treba ih odgajati da dobro
postoji
lijepo, ali prekasno
također sam mislila da je ipak vrijeme za ženu ( ne mislim pri tome na Hillary -nego općenito )
ja ne vjerujem da itko iz USA može učiniti svijet boljim
ni Obama, Hilari još manje
Možda USA ide mrvu na bolje, ali nažalost to sa svijetom nema ništa.
prvo, to što je obama izabran za demokratskog kandidata ništa ne znači (značila bi da je izabran za republikanskog kandidata), jer prava utrka još predstoji, a iskreno rečeno tu me malo entuzijazam napušta... s druge strane, kao što reče maria, voljela bih da sam vidjela (konačno jednom) žensko na tom mjestu. pa čak i hillary (i billy-a)
![]()
a nisam toliko ni pesimistična kao a70v, danas sam baš čitala članak o iskrcavanju u normandiji (u globusu)... samo da onaj kauboj ode u preriju, valjda gore ne može biti ?!
valjda. :/mama courage prvotno napisa
mene isto tako jako veseli Obama![]()
ali kakve to ima veze s IR? kljucam![]()