-
pomoć oko stimuliranog IVF-a
bok rodice
nisam se javljala već duže vrijeme,poslije prvog neuspješnog IVF-a počela sam raditi pa baš i nemam vremena,al redovito vas čitam.
imam par nejasnoća oko novog postupka IVF koji bi se trebao dogoditi u 10 mjesecu.prvi IVF mi je bio samo s klomifenima i 5 gonala,išli smo na AIH al je doc zbog dobrog odgovora jajnika(5 jajnih stanica)predložio odmah IVF.
doc mi je poslao poštom što da radimo prije slijedećeg IVF-a,pijem antybaybe četiri mjeseca,dabrostoni 7 dana radi stimulacije ovulacije i da nabavim 30 gonala,pa mu se javim početkom 9 mjeseca.
naime zanima me slijedeće:
1.da li su bolje diane35 od yasmine kod mog problema pcos,on mi je napisao yasmine,kasnije mi je rekao da mogu i diane35 ako hoću?
2.da li se mora ići na 30 gonala ako mi jajnici dobro reagiraju na blažu stimulaciju ili se to mora radi antibaybe pilula?
3.da li uopće postoji zamrzavanje jajnih stanica na SD,tamo sam u postupcima?
ovo mi treće nije jasno jer ako s toliko gonala dobijemo velik broj jajnih stanica,a može mi vratiti najviše 3 što s ostalima :? ,jer mislim da je to funkcija 30 ili više gonala da bi se ostale stanice mogle zamrznuti ako ih se dobije više,a najvjerovatnije je da hoće.
malo sam vas izgnjavila s pitanjima
al mi je u ovome puno nejasnoća pa bi vas molila ako možete da mi razjasnite neke stvari.HVALA cure
-
mromi - za sada na SD ne postoji mogućnost zamrzavanja zametaka, ali nadam se da će krio uskoro proraditi. na ostala pitanja ti ne znam odgovoriti, ali nadam se da će ti se javiti cure koje će ti moći pomoći. sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma