Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: ima li kakvih novosti oko osjecke bolnice?

bubika

Početno ima li kakvih novosti oko osjecke bolnice?

Samo me kratko zanima, ima li kakvih novosti (mozda boljih) oko osjecke bolnice jer za nekih dva tjedna mi je termni, nije me strah, totalno sam cool, upoznata s cijelom situacijom, ali cisto pitam vas zene kakva su vam iskustva...
    hvala

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moja su ti iskustva super, pročitaj u pričama s poroda moju priču, kako se rodio Šimun. ali ja nisam dobar primjer jer je kod mene sve išlo super samo od sebe. sestara za bebe ima svakakvih, naoružaj se dobro svim mogućim znanjima o dojenju i svakako memoriraj u mob Rodin SOS telefon za dojenje. i stalno traži pomoć. sve najbolje želim!!!!

Maza avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

imaš to već malo niže, pogledaj post pd nazivom rosdilište u osijeku

bubika

Početno

hvala na odgovorfu, pročitala priču o Šimunu, stvarno lijepo....
    Meni je prvo, u tridesetima sam i nekako me strah ne drži, zapravo jedva čekam da ugledamo našu djevojčicu.
    Trudnoća mi je prekrasna pa se nadam da će i porod biti ok. zapravo, na sve sam spremna, samo mi je važno da dijete bude dobro. Mislim da je najvažnije koncentrirati se na dijete, olakšati mu put i pomoći si tako u lakšem porodu, a što se osoblja tiče, kako se mi žene postavimo prema njima, tako će i oni prema nama. Higijena, duboko udahnimo, i izdržimo tih nekoliko dana.
    Ima li netko posebno lijepih iskustava s određenim liječnicima. Ne očekujem nikakvu protekciju, ali moja ginekologinja surađuje s dr. Rubin i nekako je svi hvale, olakša ženama bolove s više anestezije (barem kod šivanja).
    A rodin broj već u mobitelu, hvala na svemu i sretno vam bilo.....

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bubika jesi dobila moju privatnu poruku?

bubika

Početno

jesam, hvala lijepo na pozivu, samo imam dogovoreno već nešto pa nisam sigurna hoću li moći. Je li to vaš prvi susret, ili vi to tako inače? Baš sam ugodno iznenađena pozivom i nisam ni znala da se uopće okupljate....
    Sretno, vidim termin je tu, za par dana....

bubika

Početno

sorry, ja vidjela samo datum, ali ne i godinu....stvarno sam umorna....
    pozdrav franu :D

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj bubika prvotno napisa
    jesam, hvala lijepo na pozivu, samo imam dogovoreno već nešto pa nisam sigurna hoću li moći. Je li to vaš prvi susret, ili vi to tako inače? Baš sam ugodno iznenađena pozivom i nisam ni znala da se uopće okupljate....
    Sretno, vidim termin je tu, za par dana....
    Je termin, al za drugi rođkas!!! :D

Tvoj je termin približno kao što je bio i moj(8.5.), ali je bebač 2 tjedna uranio. Tako da očekuj.

Mi se inače sastajemo, nije nam prvi put. Dođi ako možeš, bit će nam drago!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •