Evo samo za info, prije 4 dana u H&M-u (London) je bilo dosta sniženih stvari (nekih i 50%), ali čini mi se da to još nije ono pravo sniženje.
Evo samo za info, prije 4 dana u H&M-u (London) je bilo dosta sniženih stvari (nekih i 50%), ali čini mi se da to još nije ono pravo sniženje.
Jel ovo provjerena informacija, znači može biti više računa iz različitih dučanaForka prvotno napisa
Znači samo im zbroj mora biti 75,01€ za MWST?
Iz ISTIH dućana, ali različitih lokacija.paws prvotno napisa
Odnosno možeš na isti merwer staviti račune iz različitih HM-ova, ali ne možeš kombinirati npr. HM i C&A
PS. za one koji su otkrili IKEA FOOD, priznaju i spajanje računa iz IKEE i IKEE FOOD :D
Molim Vas vi iskusne H&M šoping holičarke kada je prošle godine počelo sniženje u H&M-u?
Jel se isplati ići več 3.1., znači odmah prvu subotu?
Strah me da ne dođem tamo, a oni još nisu napravili sniženj!![]()
ja sam bila 23.12 i već je bilo dosta stvari koje su bile snižene (i u Westu i Seins. više muške, nego ženske...pričam o dječjim)...ne kupujem tamo stvari za sebe pa nisam baš gledala dal su snižene odrasle, ali izlog je već bio obljepljen sa sniženjima x% (npr. jučer u AM u Zg ni jedan dučan još nema sniženja :/ )
mi se spremamo 2.1. i nadam se da bude nekaj na sniženju... znam da su ona prava sniženja dosta poslije, ali moram to obaviti do 6.1. do kad mi je mama na GO da mi čuva klince 8)
subotu bi svakak htjela izbjeći zbog gužve... u ponedjeljak najčešće nema ničeg na policama, dakle ostaje petak 2.1.
Bipsić ja sam bila ove godine 2.1. i iskreno bolje da nisam išla, 2 ili 3 stvari sam kupila na sniženju
a šta još nije bilo sniženje ili?anjica prvotno napisa
ja bi s malom išla 3.1. više u šetnju i razgledavanje, ali bi nešto i kupile pa ne bih baš da potrefimo kad nema ništa.
mi smo ove godine bili 10.01. i bilo je sniženje uglavnom 30%, ponešto 50%.
mislim da je malo rano ići 3,1 :/ ja planiram 11.1 imam slobodan dan pa valjda bude sniženje :D
ja bi trebala ić u četvrtak, 8.1. u graz. kaj mislite da nebude još sniženja? :?
Znači bolje ne ići 3.1., nije 100% ziher da je sve sniženo?
I mene to zanima. Kaj nije netko pisao na str. 12 da sniženja počinju nakon Nove 2.1.?paws prvotno napisa
Mi smo najprije planirali 2.1., pa onda ipak 3.1. baš sam se nabrijala...ali ako je bolje kasnije - što preporučujete?
najbolje bi bilo da se austrijanke jave i kazu jesu li pocela snizenja![]()
nadam se da će se javiti, danas bi trebala ići kupiti karte ako ćemo u subotu u graz, a ne mogu se odlučiti.anjica prvotno napisa
Ajde pliz nek se netko javi jel se isplati ići 3.1., več je pomalo stiska![]()
ja taj dan ne bih išla ne zbog toga jel počelo sniženje nego 3.eg puno ljudi ide na skijanje a i naši radnici koji rade vani se vraćaju tako da će vjerojatno biti velike gužve na granicipaws prvotno napisa
Može na pp koje agencije voze šoping ture u Graz
Hvala
Moj brat je bio u subotu, kaže da su sniženja 30-50% ali puno stvarni još nije sniženo (zimskih).paws prvotno napisa
A ja za sad mislim ići 9.1., petak, u Graz (MM ne da u Slo). Nadam se kao i svi ovdje inputu austrijanki.![]()
U H&M-u u centru(u Grazu)za kupnju iznad 50 ojra, dobila 10 eura popusta
Jel ovo stvarno tako? :?
ja se spremam u sloveniju 8)anjica prvotno napisa
sniženja ili ne, meni taj datum jedino preostaje...
naravno da bi mi bilo draže da su sniženja već počela...
Baš zvala agencije i tete vele da je čak bolje ići iza 6.1, da tada počinju prava velika sniženja
Ah, nemam pojma, kad bi barem netko dao info iz prve ruke![]()
Evo ja bila danas u Maribor...snizenje vec pocelo,u subotu,izbor je tak-tak,kao i uvijek u slovenskim hm-ovima,puno slabiji nego u Grazu.
Srednja zalost,ali se dalo probrat...
Trapke za klince snizene na 6 i 9 eura,majice po 3,4,6,...,body po 2,4,...,jaknice po 12 i tak,...
Mi smo u Becu od 05.do 08.01 i nadam se boljem shoppingu, :D
A to je znači sniženje od 50%?Christy prvotno napisa
kupila sam karte za subotu pa šta bude, bude.
Mi se također ipak odlučili za 3.1., ako se nešto ne zalomi.
pa kaj stre vi poludile - mi idemo na skijanje i mene je tako strah gužve na granici da već danima kombiniram alternativne varijante prelaska granice
Ako išta ne volim onda je to čekanje na granici
Bome, to je udarni vikend, ne, ne ić ako nemorate.
Pa zar se još nikada ovih godina nije poklapalo odlasci na skijanje i šoping, zar je to baš toliko ogromna gužva?
Pa koliko bi se moglo najviše čekati na granici?
Da li se može plaćati amex-om po njihovim dučanima, a najbitnije u H&M-u?
ne primaju Amex,samo Diners,barem u sloveniji
prošle godine, 7 satipaws prvotno napisa
apri ne copraj. Morati ćemo helikopterom, ako uopće odemo (dijete je zakurilo)
ja da nemam školsko dijete ove subote se ne bih niti približila granici.
eto ja zvala i pitala jer ste mi bacile bubicu u uho.
žena je bila iznenađena pitanjem i rekla je da nikada do sada nisu imali nikakvih problema, a da bude nekakvih nepredviđenih okolnosti postoje i alternativni pravci.
možete ići i u nedjelju.
ali onda radi samo onaj HM u europarku, ovi u centru ne.
Ja bi molila jednu dobru dušicu koja se sprema u H&M
ako bi mi mogla donijeti par bodića?
Ja na žalost neko vrijeme neću moći ići jer sam nema dugo rodila,
a oduševila sam se njihovim bodijima.
Eto, ako nekome nije problem neka mi se javi na pp.
Primaju i MasterCard, kakav god hoces.Taša prvotno napisa
ima li tko info da se u Beogradu otvorio HM?
sumnjam, nema ga na linku
http://www.hm.com/gb/storelocator__s...l.nhtml?step=1
ipak nije dućan otvoren nego se prodaje HM odjeća u jednom dućanu![]()
Sto je sa mwst,kako se to odraduje,pliz pomoc.
Da li je za njega potrebna putovnica?
E da u Austriju se moze uci osobnom?
Sto je sa mwst,kako se to odraduje,pliz pomoc.
Da li je za njega potrebna putovnica?
E da u Austriju se moze uci osobnom?
Za Slo je dovoljna osobna, a za dalje je potrebna putovnica koliko znam, mada ja imam važeću putovnicu pa o tome ne brinem.
Možda netko do cura zna bolje.