hm da, htjela sam napisati ima u seiersbergu trudničke robe![]()
hm da, htjela sam napisati ima u seiersbergu trudničke robe![]()
Znate li možda di je najbolje ići po xxxxxxxxl size robu?
Gdje je najveći izbor takve odjeće?
za eventualni uskrsnji popust nitko nista ne zna?
Ninči prvotno napisa
dobro pitanje.
mi bili u subotu u mariboru.isli se opremiti ka jednu svadbu i nase krstitke.
e pa sada!
ja sa svojih 90 kila ne stanem vise u hm 46 a bome ni ono malo 48 sto imaju!
mm treba odjelo 56 a oni najvece 54!
na bb odjelu sve neke plahte u velicinama 52,54, onak nekak presarene i bezvezne!
uglavnom, vratila se sa robicom za Ivu i 2 grudnjaka z adojenje koja su mi bdw -isto premala!
sada sam na djeti (i molim Boga da se ne zeznem radi dojenja ) i nadam se da cu u 20 dana bar nesto skinuti!
![]()
Anatom, nadam se da će nam netko znati odgovoritiGlupo bi mi bilo da tako negdje odem i onda ne kupim ono zbog čega sam otišla
![]()
anatom, ninči, meni se uvijek čini da westcentru ima velik izbor. ali nisu to moje veličine pa mi se možda samo čini. i inače kad samo gledaš imaš osjećaj da ima svega, a kad tržiš nešto određeno nema.
nadam se da idem u subotu, mogu pogledat ako je netko zainteresiran.
znam da u seiersbergu sigurno imaju jedan dio sa odjećom u velikim brojevima. frendica često tamo kupuje i nije se nikada žalila da je loš izbor.
Gitulja, pliz pogledaj!!! Hvala puno!![]()
Tashunice, hvala i tebi!![]()
Iskreno- nemam pojma di je ijedan od ovih shopova, ali ću gledati kad budem trebala ićiPa ću onda izabrati onaj koji je bliži i u kojem je dobar izbor!
Tako si nekako ja planiram
![]()
Ponukana forumskim preporukama (hvala Christy i Tashunica!), jučer sam pohodila H&M Seiersberg zbog i poradi nabavke trudničke robe. Zadovoljna sam izborom, palo je nešto hlača, majica, košulja, gaćova, grudnjaka za trudnoću i dojenje, trenirka ... sve u svemu, dobar ulov!
Što se tiče brojeva, na trudničkom odjelu sam vidjela povremenu 46-icu, gornji dijelovi su najviše XL. Niti MM nije bio zadovoljan veličinama na muškom odjelu jer je pomalo "nestandardne" građe, zeznu ga široka ramena, pa je našao samo dvije XXL košulje koje mu odgovaraju (od cijele ponude). :/
ja sam oduvijek prezadovoljna seiersbergom - i izborom velikih brojeva i trudničke robe..........prošlog proljeća sam umjesto trudničke nakupovala velikih brojeva, tako da sam ih mogla iznositi i nakon trudnoće, a ako će mi baš prirasti srcu - mogu ih i suziti
super mi je tamo što rijetko što moram probati, već odokativno znam što mi i koji broj paše i nikad ne fulam
za koja 2 tjedna (nakon uskrsa) spremam se u već tradicionalni proljetni pohodi to sa preko nekoliko kila manje, i naravno, manje brojeve :D :D :D
25.04. ti je neradan dan u Austriji.Stijena prvotno napisa
kako misliš imati nekliko kila manje nakon Uskrsa, ako nije tajna???
Znam da nisi pitala menegitulja prvotno napisa
![]()
Ali pošto i ja nakon svakog Uskrsa imam koju kilu manje, da ti odgovorim što je kod mene stvar. Ne jedem kuhana jaja, ne jedem šunku (vjerovali ili ne), ne jedem svježi sir, ne jedem hren, ne jedem mladi luk,... i još bi se tu toga dalo nabrojati
Pa obično za Uskrs (i dok god se ne pojede Uskršnja hrana) ostanem gladna. Božić je već druga priča
![]()
Mi bili jucer. U seiersbergu super izbor djecije robice ali trudnicko katastrofa. Nije bilo niti jedne stvari u S niti 38 velicini grrrrr. I onda odemo u centar I vidim da su pretumbali ducan, ukinuli onaj krasan trudnicki dio I neuredno ga nagurali na kraj ducana. Slicna prica, ali ipak sam nasla par stvari, ali nista ljetno. Ne volim kupovati na silu a ovaj put sam morala, tko zna kad cemo opet ici
A ja uvijek imam problem da je sve S i manje od 40smedja prvotno napisa
![]()
a ćuj, to ti je kad ideš subotom. ja uvijek nekako oslobodim neki radni dan za shopping i to je raj, ima brojeva, nije gužva, nije razbacanosmedja prvotno napisa
Pitanje za Maribor - zna li netko ima li u HM-u u Europarku dio sa trudničkom robom? (za onaj u centru znam da ima)
I da li je netko friško bio u Mariboru? Jel ima već prolj.-ljetnih stvari?
tnx, ali idemo 17oggitulja prvotno napisa
kao što se ne prežderavam posljednjih mjesec dana, tako se ne namjeravam niti na usrks, nije mi to više neka fora, radije ću klince za rukicu i u kolica, pa u šetnju.
kile idu dolje (-4), pa ako skinem još koju, sigurno sam bar broj manje
Buba klara-ja sam u srijedu bila u H&M-u Mariboru,i u Europarku i u centru.
MM isao poslovno pa se i mi "uvalili" 8)
Ja se uvijek razocaram slovenskim hm-ovima,koma,nema pola stvari za razliku od austrije,italije.Ima odavno proljetno-ljetna kolekcija,ali jako slab izbor.
Iskreno,nisam gledala kakva je trudnicka ponuda,ali djecije i za zene je stvarno jadno.Pa ako ti nije tlaka radije produzi jos pola sata i u Graz si.
Prosli tjedan smo bili u Grazu(opet se prislepali MM-u) i obavili odlican shopping,koja razlika Austrija - Slovenija
:shock:
HM u Mariboru obicno ima odlican izbor BB kolekcije. Ne u Europarku, nego obavezno u centru.
Jel ima Venezia H&M?
Našla sam info da ima neki Centro Le Barche za šoping, jel to baš u gradu ili negdje dalje?
Svi veci shopping centri su zapravo izvan Venecije, ali imas besplatan shuttle bus sa Piazzale Roma do njih.Happy prvotno napisa
Ovaj shopping centar kojeg ti spominjes je u Mestre, ne u Veneciji, i do njega lako dodjes automobilom.
Od svih država u kojima sam kupovala u H&M-u, najveći izbor definitivno ima u Njemačkoj 8) , sad se ne sjećam točno, mislim da sam u Kölnu/Münchenu u najužem centru vidjela posebnu robnu kuću na 2 kata za mušku robu, posebnu robnu kuću za dječju, posebnu za žensku, pa još jedan ooogroman H&M sa cjelokupnim izborom![]()
ma raaaj zemaljski,
a kad sam poslije toga išla u Ljubljanu u Citypark, jako sam se bila razočarala (to je bilo 2006.). Pogotovo MM, nije ništa našao, a inače si cjelokupnu robu za 1 sezonu kupi. Bili jesenas opet tamo, sad je puno veći prostor (2kata), pa se našlo hvala bogu![]()
Sad u 5.mj. idemo u Trst, pa me živo zanima!
evo da se javim.
za G sam našla predivnig stvari, za sebe par dodrih komada. na moju žalost nekih majčica koje su mi se jako sviđale nije bilo u mom broju pa sam malo zašparala![]()
izbor BB je tak- tak, bar se meni učinilo, sve mi je dosta šareno, i nije mi nešto za svadbe, ali iskreno nisam baš previše pregledavala jer sam bila ograničena vremenom. a i uvijek mi se svidi koja tunika, pa mi bude žao što nema manjih brojeva.
U Münchenu. A uz ove nabrojane postoji i još jedan mali H&M samo s aksesoarom: torbice, nakit, šalovi i rukavice.njokica prvotno napisa
![]()
Yep, i tog se sjećam +donje rubljeSanja prvotno napisa
![]()
i mi ćemo idućih dana do HMa, jedva čekam :D
sad malo off topic, jel imate iskustva sa kupovanjem dječjih cipelica u nekom dućanu u onom starom centru u grazu (centar west ili kako se već zove)
a u seiersbergu?
uhvatila nas recesija, pa nam se ne da trošiti lova na skupe stvari u zagrebu![]()
ja sam u seiersbergu u Humanicu znala naletiti na dobre cipelice za malo novaca. jednom sam P kupila prave nikeice za 19 eur (koje je nosio skoro godinu dana i još su ko nove)ivy prvotno napisa
tamo je stvarno super izbor, od najskupljih do vrlo povoljnih
Cure koje imaju iskustva sa organiziranim bus prijevozima za Graz....jel imaju različito vrijeme skupljanja za povratak, npr. zvala sam jednu agenciju i rekli su mi da je povratk u 15:30...to mi nekako rano zvuči ... :/
Koju Zg agenciju preporučujete? Poalzak ili Glavni ili Lisinski svejedno?
jel zna netko dal u centru ima C&A na nekom "lako vidljivom" mjestu, ne poznam Graz baš dobro,obično samo obiđem Seizberg, West,Ikea...a sad bi malo do grada.....
svi autobusi se, koliko ja znam, vraćaju u 15,30.Leeeaaa prvotno napisa
prije sam išla dalmacijaturistom, a prošli puta autoturistom i oni su mi bolji jer možeš ostati cijeli dan na jednom mjestu ako hoćeš, s dalmacijom oko pola jedan moraš u centar.
baš u centru nemaš c&a, ima na jedno 15-20 minuta hoda, onaj u seiersbergu mi je puno bolji.
Ako netko ide u A H&M u periodu 16.-25.4. poklanjam bon - 10eura, ako se kupi roba vrijednosti preko 50eura.
Ostalo na pp
A detaljiivy prvotno napisa
, gdje ste bili, kako je bilo, ponuda u trgovinama i tako.... naravno, ako želiš.
![]()
bili u centru west i u seiersbergu, ja sam zadovoljna sa izborom, za klince kupila tonu stvari. unatoč tome što sam imala precizan popis, kad dođem na odjel za bebe, raspametim se![]()
dosta robe na onoj polici sniženo 2 i 5 eura, kupila piđamica (5), hlačica (2), majica(2), bodići-3 komada(5), iako nije lako naći brojeve
stariji mi je zaluđen spidermanom pa je dobio i sandale i kapu i kupaće![]()
na BB-u () je izbor tak tak, nema sniženja, ali sam si našla odlične bermude
i jako sam zadovoljna sa cipelicama (iz 3 dućana), imali su nekakav mjerač koji pretvara centimetre u broj cipela, tak da unatoč što nismo vodili djecu , sve sam ok kupila
Nisam pratila pa nemam pojma što je BB?![]()
![]()
![]()
Ja sam isto, nažalost, među miljenicama BB, no ono kaj mene posebno oduševljava u toj kolekciji je to da je sve puno elastina, udobno i pogodno za svaki dan.ivy prvotno napisa
Mi bumo isto 29. ili 30.04. prema Mariboru, pa ako ima još koji slovenski bon....... pliiiiiiiz![]()
jel tko nedavnp bio u HM u Celju?
Upadam kao padobranac pa ne znam ako ste pisale do sada.
Zanima me je li netko bio u Mariboru i je li ima i kakav je izbor BB stvari (ili većih koje nisu BB - brojevi 46 i 48)?
I u kojem H&M-u u Mariboru?
Hvala![]()
Bili smo danas u Mariboru i moram, prvi put u zivotu, sto se ovoga tice, sama sebi pljunuti u usta. Moj najdrazi HM, onaj u centru, nije nudio vise-manje nista. Kupila sam dvije majice, tek toliko da nesto donesem, nekakvu jaknicu s kapuljacom sa snizenja i bolesno zelene hlace.
U Europarku BB-a uopce nema a ovaj u centru je bio katastrofa. Previse crnih stvari (ne nosim nikad crno pa nisam ni gledala sto su), jako puno tunika i nekakvih kosulja (njihovi gornji dijelovi su mi preveliki pa to isto nisam gledala), a od hlaca - uglavnom nista. Boje su cak i za mene bile previse (a uopce nemam problema s hodanjem okolo kao papiga), suknju nisam nasla niti jednu i to je vise manje to.
Sto se redovne ponude tice, nisam vidjela niti jedan jedini odjevni predmet (od struka na nize) koji je bio veci od 42. Ne znam sto se dogodilo s 44 i, eventualno, 46.
Zapravo sam jos uvijek ljuta jer nisam kupila jednu Billabong torbu. Poslije mi se zatvorio ducan.![]()
Zaboravihr eci da je za muske ponuda bila daleko bolja, barem sto se tice kosulja i jakni i slicnog. Ovaj moj se nakupovao kosulja (jedna od njih ce najvjerojatnije biti za svadbu). A nasao je i dobru jaknu na snizenju.
a je se čudila što je HM u seiersbergu pun slovenacaKaae prvotno napisa
mene je jučer izbor u seiersbergu jednostavno oduševio, nakupovala sam si svega što mi i treba i ne treba (čak sam se začudila koliki je izbor brojeva 40/42) ko da nemam dosta krpa u ormaru
za klince isto ima svega, ali uvijek imam osjećaj da baš uvijek nema onih brojeva koji meni trebaju :/ ..........ali uvijek isto kupim puno i previše
još me nešto zanima, jel vi kad idete u graz kupujete slovensku vinjetu ili ima oko toga neka caka :/ . mislim samo put s tim do tamo sad je stvarno urnebesno skup i skoro da se ni ne isplati![]()