I ja bi molila ako ima tko bon. Puno fala!
I ja bi molila ako ima tko bon. Puno fala!
ima caka, negdje sam ja postala put kroz slo bez vinjete, idem probati naćiStijena prvotno napisa
imaš na stranici 18, ne da mi se kopirati jer je predug post
tnxivy prvotno napisa
svaka čast za upute, drugi ćemo ih put valjda upotrijebiti jer ovo zaista nema smisla
tako mi je žao što to prije nisam vidjela, a ovdje postam.......a tko bi stigao sve čitati
ako netko ide uskoro u HM do neba bi mu bila zahvalna da mi kupi spider-man piđamu br 110![]()
![]()
Ja sam zaboravila prijaviti da sam bila u Mariboru i da u Europarku nema velikih brojeva (46).
U centru sam si našla dosta toga. Osim na BB odjelu uspjela sam naći dosta odjeće u tom broju i na "običnom" odjelu.
Kupila 4 hlača, 2 košulje, 3 majice i 2 ljetne haljine :D
Treba malo pročeprkati ali se nađe![]()
Mene su prilično razočarali dječji odjeli. Na odjelu za curice nije bilo donjih djelova trenirki, samo tajica. Za bebe nije bilo ljetnih kratkih kombinezonića, a za veće dečke kratkih piđama. A i prilično su bili slabi sa izborom brojeva.
trebam jednu sitnicu iz H&M ako netrko ide u iduca 2-3 dana....
je, je, mi već kupili kupaće gaćemeri78 prvotno napisa
![]()
e, sori za zadnji post, bacilo me na stranicu 17, neka čudna sila, kao da je to zadnja, šta se događa s ovim serverom :?
betveze se ubacujem ali me brine što na DARS stranici slovenskoh cesta za naplatu ovu cestu koja ide direktno od Macelja za Maribor nazivaju "dodatnim pravcem"
jeste sigurni da se ta cesta većč nije ušla pod vinjetu?
evo linka:
http://www.dars.si/Dokumenti/2_AC_HC...20oznakami.pdf
pogledajte datum gore lijevo - prosinac 2008
i na ovoj karti je za taj pravac navedeno da će ući u sustav vinjete od 2008 godine
http://www.dars.si/Dokumenti/3_cestn...te_slo_ang.pdf
pa ne bi me čudilo da žele i tu cestu staviti pod vinjetu,međutim ta cesta je lokalna, mislim da nikako ne može glumiti autocestu,a ovo što grade koliko ja kužim ide paralelno, a možda misle na to da će završiti u ljeto....ne znam...
ja ne bih imala ništa protiv platiti slovencu vinjetu (iako je još uvijek skuplja od ostalih) da mi napravi autocestu kroz cijelu zemlju, ali ovako mi je glupo plaćati za tih par km
sad kad si malo bolje razmislim nema šanse da cestu macelj maribor stave pod vinjetu jer prolazi kroz naselja
Bila sam prošli tjedan u Mariboru. Ne naplaćuje se sigurno, nemaju šta (za sada).
Macelj-Maribor se sigurno jos ne naplacuje. Nedavno smo bili, a pred granicom smo cak i pitali (istinabog nase policajce, ali informacije su bile tocne).
od grada ne, ali ako izbjegavaš centar Maribora onda je onaj komad do rotora i oko njega u naplatiKaae prvotno napisa
Ako dobro kuzim taj dio price, da, u naplati je rotor kad se ide prema Austriji. Ako je odrediste Maribor, onda je sve cisto, bez vinjete (put do, recimo, Europarka i centra grada).NanoiBeba prvotno napisa
da. Ili ako se ide npr. iz zagreba, onda treba ući u grad Maribor kako bi se izbjegla vinjeta
tako je. uputstva na strani 17NanoiBeba prvotno napisa
![]()
Ima li neka dobra duša koja ide ovih dana u h&m? Frendici sam za poklon kupila krivu robicu pa moram ispravit stvar. Nije puno, samo jedan paket od 5 ili 7 bodića s kratkim rukavima za curicu, vel. 80.
Pomagajte, molim vas![]()
hvala ti na tome :D :D :Divy prvotno napisa
danas sam isprobala tvoja detalnja uputstva i radi!!!
mislim da na dva mjesta trebaju korekcije u uputstvima (i zato što oni nešto rade po cesatama),ali to je ništa u usporedbi sa zadovoljstvom ne plaćanja vinjete
hvala još jednom
![]()
Cure, jesu stigle ljetne kolekcije? Kakva je ljetna odjeća za klince?
Evo mi planiramo ovu subotu u Trst u H&M, pa ću se javiti s friškim dojmovima 8)
a ako je slučajno netko od vas bio unazad cca 15ak dana tamo, bila bih jako zahvalna da javite ako ima kakvih akcija... najviše me zanima ako ima zaliha od prošlih kolekcija (to negdje ima, negdje ne) jer se nađe fenomenalnih stvari za bagatelu... tu mislim i na dječju/i na žensku/ i na mušku odjeću
![]()
tnx
jesuBeta prvotno napisa
prepredivna mi je bila robica za curice do 1,5 god
ja sam za svoju tražila veću od 1,5 i to su mi bile same štrace;nažalost kupila samo jednu haljinici i jednu košuljicu
bila i u centru west i siersberg (ako se tako piše)
Jel bio netko (jako) nedavno u Grazu? Ima li ljetn...ije robe? Na BB odjelu, gujica 46-48. Kako je krenulo, ostat cu gola. Sve proslogodisnje sto se nosi od struka na nize mi je puno preveliko. :/ (Mislim, yay za to, ali ipak nemam sto obuci...)
Princess hvala!
Ovaj put nažalost odustajem od Austrije pa ću do Budimpešte iako je tamo izbor dosta loš.
ali zato kolači u Budimpešti...mmmmBeta prvotno napisa
kako je izbor loš? Mi smo bili u vda.: u jednom je fakat bio loš izbor, ali zato u onom u centru je bilo svega. A mislim da ima još jedno dva ili tri H&MaBeta prvotno napisa
jel zna netko kada pocinju snizenja u mariboru.znam da kod nas ima vec pocetkom 6.mj ??
ja sam danas bila u Mariboru u oba HM-a (u Europarku i centru). S obzirom da sam tražila trudničku robu, jako sam se razočarala jer je bilo svega par komada robe u centru, u Europarku niti nema tog odjela. Sniženja još nisu započela, bilo bi ipak prerano. Na kraju sam kupila dvije lijepe majčice u Promodu i CA-u. CA ima čak veći izbor i primjerenije cijene.
i ja jučer bila u H&M u Mariboru. u Europarku nikad slabiji izbor, katastrofa totalna. u gradu malo bolja situacija, ali ne previše, najljepše mi stvarčice na trudničkom odjelu na kojem još nemam šta tražit samo po "stanju", ali zato po kilogramima ... C&A je puno jeftiniji, puno veći izbor, super majičica ima, slažem se, a nisu ni skupe.
bila ja prošli vikend,napisala već svoje dojmove par postova više
Istina, ima ih nekoliko, ja sam bila u dva, čini mi se u shopping centrima Arkad i Arena Plaza Mall. U Arkadu je prilično jadan sa slabašnom ponudom za žene i djecu, a u Arena Plaza Mallu je puno veća ponuda za žene, imaju i odjel za muškarce i nažalost skroman dječji odjel. Zapravo me iznenadilo to što je tamo u ponudi bila odjeća koju sam si kupila prije 5 godina u Grazu. Vjerojatno ostatke sa zapadnog tržišta šalju na istok (možda se i varam?).NanoiBeba prvotno napisa
Ma bitan mi je dječji odjel, ali ne znam koji H&M u Budimpešti ima najbolji dječji odjel, a nemam vremena za obilazak svih.
Zanima me za odrasle.princess puffy prvotno napisa
![]()
U centru, na samom trgu koji ne znam kako se zove ali tamo gdje je Gerbeau ili kako se već piše ime slastičarnice je ogroman H&M. Izbor je velik. Dućan je na tri etaže. U ulici Vaci ima jedan mali dućan, valjda sa starom robom. Mi smo bili i u jednom shopping centru, i tamo je bilo loš izbor.Beta prvotno napisa
Ali ovaj u centru je odličan. velik, ima svega. Mi smo bili više dana, tak da možda niste išli u centar zbog parkinga. U blizini je i Zara i C&A. Ne mogu si pomoći- ja volim kupovati po gradu ne po mallovima
Bec i Brescia ... SVEGA!!!Ima vec dosta i snizene robe,sto me ugodno iznenadilo.
jedno trivijalno pitanje za iskusne. potpuno sam smotana i zaboravila sam prošlog petka potvrditi mehrwer. netko sigurno zna mogu li to napraviti naknadno i u kojem roku i kako i...da, smotana sam
da bi potvrdila merver na izlasku moraš imati robu na koju glasi račun. ne znam u kojem roku to moraš napraviti a ne znam niti da li uopće smiješ izaći iz zemlje odakle je račun, vratiti se i potvrditi ga (ako su ti lupili štambilj)morska prvotno napisa
ja uvijek nakupujem za malu u Areni i Camponi....Beta prvotno napisa
uđeš u sloveniju prođeš par kilometara i vratiš se natrag. parkiraš auto sa strane i odeš do carinika da ti potvrdi tax free. E sad problem može biti ako te pita da mu pokažeš robu, a ti ju nemaš (bilop bi super ako nisi još poskidala etikete s robe, onda jednostavno potrpaj u vrećicu i napravi sve ovo ranije spomenuto)morska prvotno napisa
Nigdje ne piše da moraš isti dan kada kupiš robu i potvrditi tax free
a možda će te skuplje izaći taj put i cestarina, nego što ćeš dobiti povrata.
sorry,nisam gledala za odrasle (ali znam da je dućan bio krcat robe ako ti to što znači)ana.m prvotno napisa
slovenska vinjeta se elegantno zaobiđe ako se ide onim putem kojeg je ivy super opisala (ako smo mi to uspjeli,onda će svatko)..mislava prvotno napisa
princess puffy prvotno napisa
naravno da ti ne treba vinjeta za to
mislila sam baš na cestarinu.
nas u jednom smjeru košta 40-tak kuna
znam,sporo palim
Trebam malu pomoć.
S obzirom da u Graz idem po prvi put sama, htjela bih se pripremiti tako da ne lunjam po gradu.
Zanima me slijedeće.
U koji H&M je najbolje ići? Čula sam da je najbolje u neki u gradu.
Koji u gradu? Zna li netko možda adresu, neki dobar link gdje to mogu naći?
I je li ipak bolje u onaj centar na početku Graza? :/ .
Nekak mi i intuicija govori da je u gradu ipak veći izbor jer se svi nekako zaustave na početku Graza..
Dakle svaki savjet je dobrodošao.
I zanima me "merveštojer"- fakat en znam kak se piše, a i ne traži mi se sada. Koliki mi smije biti račun? Smijem li ih imati više manjih? Kako to prijavljujem na carini s obzirom da sam sama, a kupujem robe za nas četvero?
Hvala!![]()