Stranica 21 od 35 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1750

Tema: H&M

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja bi molila ako ima tko bon. Puno fala!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    mene je jučer izbor u seiersbergu jednostavno oduševio, nakupovala sam si svega što mi i treba i ne treba (čak sam se začudila koliki je izbor brojeva 40/42) ko da nemam dosta krpa u ormaru
    za klince isto ima svega, ali uvijek imam osjećaj da baš uvijek nema onih brojeva koji meni trebaju :/ ..........ali uvijek isto kupim puno i previše

još me nešto zanima, jel vi kad idete u graz kupujete slovensku vinjetu ili ima oko toga neka caka :/ . mislim samo put s tim do tamo sad je stvarno urnebesno skup i skoro da se ni ne isplati
    ima caka, negdje sam ja postala put kroz slo bez vinjete, idem probati naći

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

imaš na stranici 18, ne da mi se kopirati jer je predug post

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    imaš na stranici 18, ne da mi se kopirati jer je predug post
    tnx
    svaka čast za upute, drugi ćemo ih put valjda upotrijebiti jer ovo zaista nema smisla
    tako mi je žao što to prije nisam vidjela, a ovdje postam.......a tko bi stigao sve čitati

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ako netko ide uskoro u HM do neba bi mu bila zahvalna da mi kupi spider-man piđamu br 110

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam zaboravila prijaviti da sam bila u Mariboru i da u Europarku nema velikih brojeva (46).
    U centru sam si našla dosta toga. Osim na BB odjelu uspjela sam naći dosta odjeće u tom broju i na "običnom" odjelu.
    Kupila 4 hlača, 2 košulje, 3 majice i 2 ljetne haljine :D
    Treba malo pročeprkati ali se nađe
    Mene su prilično razočarali dječji odjeli. Na odjelu za curice nije bilo donjih djelova trenirki, samo tajica. Za bebe nije bilo ljetnih kratkih kombinezonića, a za veće dečke kratkih piđama. A i prilično su bili slabi sa izborom brojeva.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

piđama=pidžama

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

trebam jednu sitnicu iz H&M ako netrko ide u iduca 2-3 dana....

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj meri78 prvotno napisa
    jel došla u dućane u Austriju proljetno/ljetna roba?
    je, je, mi već kupili kupaće gaće

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

e, sori za zadnji post, bacilo me na stranicu 17, neka čudna sila, kao da je to zadnja, šta se događa s ovim serverom :?

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

betveze se ubacujem ali me brine što na DARS stranici slovenskoh cesta za naplatu ovu cestu koja ide direktno od Macelja za Maribor nazivaju "dodatnim pravcem"
    jeste sigurni da se ta cesta većč nije ušla pod vinjetu?
    evo linka:
    http://www.dars.si/Dokumenti/2_AC_HC...20oznakami.pdf

pogledajte datum gore lijevo - prosinac 2008

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i na ovoj karti je za taj pravac navedeno da će ući u sustav vinjete od 2008 godine
    http://www.dars.si/Dokumenti/3_cestn...te_slo_ang.pdf

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa ne bi me čudilo da žele i tu cestu staviti pod vinjetu,međutim ta cesta je lokalna, mislim da nikako ne može glumiti autocestu,a ovo što grade koliko ja kužim ide paralelno, a možda misle na to da će završiti u ljeto....ne znam...
    ja ne bih imala ništa protiv platiti slovencu vinjetu (iako je još uvijek skuplja od ostalih) da mi napravi autocestu kroz cijelu zemlju, ali ovako mi je glupo plaćati za tih par km

sad kad si malo bolje razmislim nema šanse da cestu macelj maribor stave pod vinjetu jer prolazi kroz naselja

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bila sam prošli tjedan u Mariboru. Ne naplaćuje se sigurno, nemaju šta (za sada).

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Macelj-Maribor se sigurno jos ne naplacuje. Nedavno smo bili, a pred granicom smo cak i pitali (istinabog nase policajce, ali informacije su bile tocne).

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Macelj-Maribor se sigurno jos ne naplacuje. Nedavno smo bili, a pred granicom smo cak i pitali (istinabog nase policajce, ali informacije su bile tocne).
    od grada ne, ali ako izbjegavaš centar Maribora onda je onaj komad do rotora i oko njega u naplati

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Citiraj Kaae prvotno napisa
    od grada ne, ali ako izbjegavaš centar Maribora onda je onaj komad do rotora i oko njega u naplati
    Ako dobro kuzim taj dio price, da, u naplati je rotor kad se ide prema Austriji. Ako je odrediste Maribor, onda je sve cisto, bez vinjete (put do, recimo, Europarka i centra grada).

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da. Ili ako se ide npr. iz zagreba, onda treba ući u grad Maribor kako bi se izbjegla vinjeta

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da. Ili ako se ide npr. iz zagreba, onda treba ući u grad Maribor kako bi se izbjegla vinjeta
    tako je. uputstva na strani 17

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ima li neka dobra duša koja ide ovih dana u h&m? Frendici sam za poklon kupila krivu robicu pa moram ispravit stvar. Nije puno, samo jedan paket od 5 ili 7 bodića s kratkim rukavima za curicu, vel. 80.
    Pomagajte, molim vas

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nitko??

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    Ja sam podebljala put kojim smo mi išli i koji preporučam
    Dobro je imati suvozača koji će ove upute isčitavati
    hvala ti na tome :D :D :D
    danas sam isprobala tvoja detalnja uputstva i radi!!!
    mislim da na dva mjesta trebaju korekcije u uputstvima (i zato što oni nešto rade po cesatama),ali to je ništa u usporedbi sa zadovoljstvom ne plaćanja vinjete
    hvala još jednom

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Cure, jesu stigle ljetne kolekcije? Kakva je ljetna odjeća za klince?

njokica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Evo mi planiramo ovu subotu u Trst u H&M, pa ću se javiti s friškim dojmovima 8)

a ako je slučajno netko od vas bio unazad cca 15ak dana tamo, bila bih jako zahvalna da javite ako ima kakvih akcija... najviše me zanima ako ima zaliha od prošlih kolekcija (to negdje ima, negdje ne) jer se nađe fenomenalnih stvari za bagatelu ... tu mislim i na dječju/i na žensku/ i na mušku odjeću

tnx

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Beta prvotno napisa
    Cure, jesu stigle ljetne kolekcije? Kakva je ljetna odjeća za klince?
    jesu
    prepredivna mi je bila robica za curice do 1,5 god
    ja sam za svoju tražila veću od 1,5 i to su mi bile same štrace;nažalost kupila samo jednu haljinici i jednu košuljicu
    bila i u centru west i siersberg (ako se tako piše)

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jel bio netko (jako) nedavno u Grazu? Ima li ljetn...ije robe? Na BB odjelu, gujica 46-48. Kako je krenulo, ostat cu gola. Sve proslogodisnje sto se nosi od struka na nize mi je puno preveliko. :/ (Mislim, yay za to, ali ipak nemam sto obuci...)

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Princess hvala!
    Ovaj put nažalost odustajem od Austrije pa ću do Budimpešte iako je tamo izbor dosta loš.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Princess hvala!
    Ovaj put nažalost odustajem od Austrije pa ću do Budimpešte iako je tamo izbor dosta loš.
    ali zato kolači u Budimpešti...mmmm

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Princess hvala!
    kako je izbor loš? Mi smo bili u vda.: u jednom je fakat bio loš izbor, ali zato u onom u centru je bilo svega. A mislim da ima još jedno dva ili tri H&Ma

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

jel zna netko kada pocinju snizenja u mariboru.znam da kod nas ima vec pocetkom 6.mj ??

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja sam danas bila u Mariboru u oba HM-a (u Europarku i centru). S obzirom da sam tražila trudničku robu, jako sam se razočarala jer je bilo svega par komada robe u centru, u Europarku niti nema tog odjela. Sniženja još nisu započela, bilo bi ipak prerano. Na kraju sam kupila dvije lijepe majčice u Promodu i CA-u. CA ima čak veći izbor i primjerenije cijene.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i ja jučer bila u H&M u Mariboru. u Europarku nikad slabiji izbor, katastrofa totalna. u gradu malo bolja situacija, ali ne previše, najljepše mi stvarčice na trudničkom odjelu na kojem još nemam šta tražit samo po "stanju", ali zato po kilogramima ... C&A je puno jeftiniji, puno veći izbor, super majičica ima, slažem se, a nisu ni skupe.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Je li netko bio možda u Grazu??

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

bila ja prošli vikend,napisala već svoje dojmove par postova više

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Princess hvala!
    kako je izbor loš? Mi smo bili u vda.: u jednom je fakat bio loš izbor, ali zato u onom u centru je bilo svega. A mislim da ima još jedno dva ili tri H&Ma
    Istina, ima ih nekoliko, ja sam bila u dva, čini mi se u shopping centrima Arkad i Arena Plaza Mall. U Arkadu je prilično jadan sa slabašnom ponudom za žene i djecu, a u Arena Plaza Mallu je puno veća ponuda za žene, imaju i odjel za muškarce i nažalost skroman dječji odjel. Zapravo me iznenadilo to što je tamo u ponudi bila odjeća koju sam si kupila prije 5 godina u Grazu. Vjerojatno ostatke sa zapadnog tržišta šalju na istok (možda se i varam?).
    Ma bitan mi je dječji odjel, ali ne znam koji H&M u Budimpešti ima najbolji dječji odjel, a nemam vremena za obilazak svih.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa
    Zanima me za odrasle.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Princess hvala!
    Istina, ima ih nekoliko, ja sam bila u dva, čini mi se u shopping centrima Arkad i Arena Plaza Mall. U Arkadu je prilično jadan sa slabašnom ponudom za žene i djecu, a u Arena Plaza Mallu je puno veća ponuda za žene, imaju i odjel za muškarce i nažalost skroman dječji odjel. Zapravo me iznenadilo to što je tamo u ponudi bila odjeća koju sam si kupila prije 5 godina u Grazu. Vjerojatno ostatke sa zapadnog tržišta šalju na istok (možda se i varam?).
    Ma bitan mi je dječji odjel, ali ne znam koji H&M u Budimpešti ima najbolji dječji odjel, a nemam vremena za obilazak svih.
    U centru, na samom trgu koji ne znam kako se zove ali tamo gdje je Gerbeau ili kako se već piše ime slastičarnice je ogroman H&M. Izbor je velik. Dućan je na tri etaže. U ulici Vaci ima jedan mali dućan, valjda sa starom robom. Mi smo bili i u jednom shopping centru, i tamo je bilo loš izbor.

Ali ovaj u centru je odličan. velik, ima svega. Mi smo bili više dana, tak da možda niste išli u centar zbog parkinga. U blizini je i Zara i C&A. Ne mogu si pomoći- ja volim kupovati po gradu ne po mallovima

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Bec i Brescia ... SVEGA!!!Ima vec dosta i snizene robe,sto me ugodno iznenadilo.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jedno trivijalno pitanje za iskusne. potpuno sam smotana i zaboravila sam prošlog petka potvrditi mehrwer. netko sigurno zna mogu li to napraviti naknadno i u kojem roku i kako i...da, smotana sam

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj morska prvotno napisa
    jedno trivijalno pitanje za iskusne. potpuno sam smotana i zaboravila sam prošlog petka potvrditi mehrwer. netko sigurno zna mogu li to napraviti naknadno i u kojem roku i kako i...da, smotana sam
    da bi potvrdila merver na izlasku moraš imati robu na koju glasi račun. ne znam u kojem roku to moraš napraviti a ne znam niti da li uopće smiješ izaći iz zemlje odakle je račun, vratiti se i potvrditi ga (ako su ti lupili štambilj)

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Princess hvala!
    ja uvijek nakupujem za malu u Areni i Camponi....

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj morska prvotno napisa
    uđeš u sloveniju prođeš par kilometara i vratiš se natrag. parkiraš auto sa strane i odeš do carinika da ti potvrdi tax free. E sad problem može biti ako te pita da mu pokažeš robu, a ti ju nemaš (bilop bi super ako nisi još poskidala etikete s robe, onda jednostavno potrpaj u vrećicu i napravi sve ovo ranije spomenuto)

Nigdje ne piše da moraš isti dan kada kupiš robu i potvrditi tax free

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

eto ti trivijalan odgovor

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a možda će te skuplje izaći taj put i cestarina, nego što ćeš dobiti povrata.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Zanima me za odrasle.
    sorry,nisam gledala za odrasle (ali znam da je dućan bio krcat robe ako ti to što znači)

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj mislava prvotno napisa
    slovenska vinjeta se elegantno zaobiđe ako se ide onim putem kojeg je ivy super opisala (ako smo mi to uspjeli,onda će svatko)..

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj mislava prvotno napisa
    slovenska vinjeta se elegantno zaobiđe ako se ide onim putem kojeg je ivy super opisala (ako smo mi to uspjeli,onda će svatko)..
    naravno da ti ne treba vinjeta za to

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mislila sam baš na cestarinu.
    nas u jednom smjeru košta 40-tak kuna

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

znam,sporo palim

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Trebam malu pomoć.
    S obzirom da u Graz idem po prvi put sama, htjela bih se pripremiti tako da ne lunjam po gradu.
    Zanima me slijedeće.
    U koji H&M je najbolje ići? Čula sam da je najbolje u neki u gradu.
    Koji u gradu? Zna li netko možda adresu, neki dobar link gdje to mogu naći?
    I je li ipak bolje u onaj centar na početku Graza? :/ .
    Nekak mi i intuicija govori da je u gradu ipak veći izbor jer se svi nekako zaustave na početku Graza. .
    Dakle svaki savjet je dobrodošao.
    I zanima me "merveštojer"- fakat en znam kak se piše, a i ne traži mi se sada. Koliki mi smije biti račun? Smijem li ih imati više manjih? Kako to prijavljujem na carini s obzirom da sam sama, a kupujem robe za nas četvero?
    Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •