meni je još uvijek najbolji u center westu (to je stari sh. centar)lavender prvotno napisa
meni je još uvijek najbolji u center westu (to je stari sh. centar)lavender prvotno napisa
Donna i Nanoibeba, hvala!
nema na čemu.Beta prvotno napisa
Sada sam se sjetila, shopping centar u kojem je isto bio relativno loš izbor u H&Mu je Campona - tamo gdje je Tropicarium.
Mi smo proveli 5 prekrasnih dana u Budimpešti pa sam imala vremena malo pronjuškati.
Evo mog izvještaja, bili sad u subotu u Trstu u H&M-u, došli smo oko 3 popodne, ma milina - na dječjem odjelu žive duše nije bilo - praktički samo mi i, kao da je samo za nas bilo otvoreno
.
Ne sjećam se kada sam u zadnjih par godina tako opušteno kupovala (pogotovo po H&M-ovima), a ni na drugim odjelima nije bilo puno ljudi - neki minimum za H&M. Od akcija nema baš puno - na svakom odjelu ima jedan dio robe gdje se dobije 2 za 1 (kupila sam si tako 2 grudnjaka za 9,90
)
u subotu prazan HMnjokica prvotno napisa
jesi sigurna da nisi to sanjala![]()
u Trstu, ne u Grazu, mada sam ja i u Grazu naletila na prazan jedne subote popodne (u gradu, naravno)ivy prvotno napisa
Ja se iskreno nadam da sutra neće biti gužva...
Imam jedno pitanje. Ako se nešto kupi u jednom H&M-u, da li se ta ista stvar može zamjeniti za drugu (manju ili veću) u drugom H&M-u?
![]()
i meni se čini prije da je san nego javaivy prvotno napisa
![]()
ali stvaaarno, i bio je prvi put u životu da nisam uopće čekala red za kabine 8) 8) 8)
inače, znate kako u Trstu tradicionalno većina dućana radi dvokratno - do 13 pa onda opet od 16h, pa je moje tumačenje da nije bilo gužve jer se većina ljudi tada odmara. Non-stop rade robne kuće (Coin, Upim, Bata, H&M) i još neki dućani.
i kakav je općenito danas Trst?
puca me teška nostalgija na spomen Trsta i predobrih šopinga prije 10-15-20 (ajme majko,toliko puno) godina?
Vjerojatno ne, kao sto ni kod nas u pravilu ne mozes tako mijenjati!ana.m prvotno napisa
Za djecu West,za odrasle Seiersberg.Bar meni.lavender prvotno napisa
Ja u zadnje vrijeme kad god sam isla H&M je bio pust,nigdje ljudi,a tona robe,svih velicina.
Kriza :/
očito već dugo nisam bila.
u moje vrijeme ljudi je ko mrava, razbacuju robu okolo i za kabinu moram ići na muški odjel![]()
Ma kakva kabina.. u te austrijske HM-ove sam obavezno isla u suknji i isprobavala stvari posred ducana.ivy prvotno napisa
![]()
MM i ja idemo 2 put godišnje u Trst. Više rad guštaprincess puffy prvotno napisa
tj. shvaćamo to kao izlet, a šoping je 'usput'. Dosta se malih dućana pozatvaralo, ali su se neki prilagodili tako da rade non-stop. Izbor je puno raznovrsniji i kvalitetniji nego u Rijeci (iako imamo i Tower centar). Uglavnom svaki put idemo na sat-dva u centar, i obavezno se kafendiše na nekoj terasi
a onda idemo do Torri d'Europa gdje obavimo špežu u Coop-u (nevjerojatno je koliko se uštedi na osnovnim namirnicama tipa pašta, maslinovo ulje, suncokretovo ulje, 30-50% :shock: , a pazite, Coop je među najskupljim lancima).
Mene je isto "pukla" nostalgija za Trstom, pa sam prošle godine bila dva puta. Meni je sada ljepše. Baš smišljam kako bih opet otišla. Ba mi je gušt - ne moram ništa niti kupiti.
Jednom smo vodili i djecu- I onda je stariji komentirao:" Kakav je to čudan hrvatski kojim ljudi pričaju i pa kaj nismo u Italiji?"
Evo me curke!
Obavla ja shoping.. Nakupovala sam sveeeeeeeeeega! Opustošila sam H&M, u druge dućane nisam ni ulazila. 8) .
Iskreno nije mi se išlo u dućane kojih ima i po Zagrebu, a iskreno vremena baš i nema puno.
Ima dosta razvažanja i navažanja, osim ako ne odlučiš ostati na početku, što sam tek kasnije shvatila da bi bilo najbolje...
I nekako stalno se gleda na sat jer se bojiš da ti bus ne zbriše.
Ono na čemu sam sama sebi zahvalna je to što sam temeljito danima pratila njihov on-line shop i mogu reći da mi je to značilo jaaaaaako jako puno, jer sam točno znala po kaj sam došla, samo sam malo prekopala brojeve, nešto nisam našla pa sam brzinski našla alternativu i tak. Da nisam ubila bhi se tamo dok bi prvo pregledala kaj sve imaju, pa odlučila što ću.
Uglavnom sam večinu svega našla odmah u seiersbergu.
Onda sam još ipak odlučila do grada i nisam stigla puno vidjeti jer za šetnju po gradu ima ipak premlao vremena. I moram reći da je ovaj u centru bio lošijeg izbora. Našla jesam neke stvari kojih nije bilo u prvom, ali globalno, u prvom je bio veći izbor.
Uspjela sam mužu kupiti jedne premale hlače. A jedne sam pogodila.
Uglavnom, sve u svemu jesam zadovoljna, ali mislim da bi shoping ipak mogao trajati i malo duže od 15:30.
Ovako si stalno u nekom srahu da ti ne zbriše bus i gledanje na sat.
I naravno jako sam zadovoljna kupljenim. Hehe.
Ali dogovor je pao da idemo svi zajedno na praznik 22.06. lijepo s autom i s djecom, onako više na izlet i ležerno!
To ti vjerojatno neće biti ležerno jer će navaliti i ostali zemljaci s istom idejom. Obično budu nesnosne gužve kada je praznik u hrvata. Jrdini praznik koji mi idemo je 5.8. jer je tada većina na godišnjemana.m prvotno napisa
Ovo će nam biti treći put da idemo 22.06.NanoiBeba prvotno napisa
.
ALI...Nitko skoro od svih tih Hrvata ne ide u grad.![]()
a granica? to je ono kaj mene najviše izludi
Ma to me ne brine. A i vraćamo se dosta kasno pa izbjegnemo kolonu, a i koliko se sjećam, zadni put nije bila neka gužva baš...A valjda zato jer smo išli kasno!NanoiBeba prvotno napisa
Je li tko bio u Ljubljani nedavno?
Idem ja ovih dana. Muci me to sto su sve moguce kolekcije i odjeli razbacani po sva tri ljubljanska HM-a pa moram u sva tri, ako mi treba vise-manje sve od ponudjenog. A treba. :/Mrvna prvotno napisa
Super! Ja idem sljedeći vikend pa ako ideš prije, podnesi izvještajKaae prvotno napisa
Našla sam puno slatkih stvari na austrijskom online dijelu ali bog zna što SLovenci imaju od svega toga...
Dali ima u Austriji C&A pored nekog H&M-a, a ako ima, pored kojeg?
Ima, pored ovog u seiersbergu, a z a druge ne znamAva M prvotno napisa
imaš ga u Leibnitzu, ali nema HM-a poredAva M prvotno napisa
![]()
kad ono počinju velika sniženja 50 % u 6 ili 7 mj?
U 6.mjesecu
Mi obično odemo iz 20.06. i onda su već pri kraju. Prošle godine smo bili 25.06 i bilo je manje brojeva na izbor, ali se moglo naći.
Kaj nitko od vas ne ide u onaj H&M u Muhrparku u Grazu?
jel to u gradu?ivanche prvotno napisa
mi ti nikad ne idemo u grad jer moramo obaviti ikeu i toyz, pa nam je malo vremena
Nisam još nikad ja vozila, ali je bliže Seiersbergu nego gradu. Ima na njihovom store locatoru gdje je točno. Meni se sviđa jer nikad nema gužve.
onda 22.6 idem u Budapest.nadam se da Mađarima nije neki praznik
Kažete da H&M ima sniženja u lipnju; znate li dali je to već počelo, ili ih možemo očekivati od sredine mjeseca na dalje?
Ja idem oko 15.06. u Graz pa ću vam reći...i mene zanima isto, pogotovo dječja robica....Ava M prvotno napisa
trebam jednu malu kupnju u H&M pa ako ima neka dobra dusa koja bi mi kupila![]()
Ne tiče se baš direktno H&M, ali vi tu sve znate
Ima li netko iskustva s ovom igraonicom u Seiersbergu? Konkretno me zanima možemo li biti tamo s djetetom?
ja uvijek dobijem na mail njihovu obavijest o snizenjima, ali jos mi nije nista dosloannie84 prvotno napisa
Jel' to znaći da je sniženje i u dućanima?anjica prvotno napisa
Pa sigurno je.
Sada sam otišla na stranicu i vidjela da je puno stvari koje sam kupial za Janka na sniženju!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
DI JE ONAJ SMAJLIĆ KAJ LUPA GLAVOM O ZID!!!!?????
No, ajde nema veze, ionako nije imao u čemu hodati.
Sada još malo nadopunimo 22. i to je to. Mada vidim da ima dosta stvari koje sam kupila, a više ih nema, pa mi opet nije žao.
E da živim tamo....Uf!
A daj pogle ti te cijene, sada stvarno bagatela, nije ni inače preskupo ali sada je stvarno jeftino!
Znate li možda je li ovaj broj artikla koji se nalazi na robi online isti kao i u dućanu? ako kažem prodavačici da tražim hlače 42-0377, hoće li znati o čemu pričam?
Pa vrlo vjerojatno da hoće.Mrvna prvotno napisa
Ja sam si po tom on line shopu olakšala shoping.
Ja pak mislim da nećeMrvna prvotno napisa
.
Tražila sam jednu/istu majcu koju sam naručila preko on line shopa i skužila da više nije pod istom šifrom.
Onda sam išla gledat od male stvari, one su bile 90% ista šifra, al poneka stvar je imala novu šifru.
Neznam, možda mjenjaju šifru kad dođu pod SALE?
Jel bio tko u H&M-u Trstu?
Kakav je izbor?
Gdje je točno smješten?
Netko je bio napisao da se merver ne isplati dignuti kod nas u pošti?
Zbog čega? Zar uzimaju proviziju?
Stvarno nisam nikad primijetila da su me nesto strasno ostetili na posti. Ako uopce.
Ne,ne uzimaju.
ja bio neki dan u hm u sajersbergu, na muškom odjelu je 50% izloženih stvari roba s greškom, upola cijene ili za 5-15 eur.... ovo što nije s greškom je neka standardna njihova ponuda koju vidim svaki put kad sam tamo...
shopping centar west ima puuuuno bolju ponudu od seiersberga koji je bzvz.