Stranica 26 od 35 PrviPrvi ... 162425262728 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 1750

Tema: H&M

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pitanje za iskusne:
    po trudničku robu u Maribor ili u Ljubljanu?

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

za ljubljanu ti ne znam reći, ali maribor je teško razočaranje kaj se tiče trudničke robe - barem dok sam ja bila trudna... od hlača i suknji nije bilo ničega, prodavačica mi je pokazala jedne jedine traperice i te sam morala uzeti jer nisam imala baš ništ za obući... a imala sam sreće kaj su se furale široke tunike rezane ispod prsa pa je toga bilo...

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Pitanje za iskusne:
    po trudničku robu u Maribor ili u Ljubljanu?
    Meni je Maribor, h&m u gradu bio super, tam sam si sve kupila (prije 4god.), a u Ljubljani nisam bila.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A da li je netko bio nedavno u Mariboru? Jesu li dobili jesenske stvari, kakav je izbor?

I može li se do Maribora bez vinjete, kako MM tvrdi?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa

I može li se do Maribora bez vinjete, kako MM tvrdi?
    naravno da može 8)
    http://bezvinjete.blogspot.com/

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

idem u pon u Ljubljanu, pa me zanima jel ima jesenske robe, brojeva 86, jel bio netko ovih dana?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam bila neki dan u ljubljani pa svratila u hm samo folklora radi, sve je jesenska roba na policama

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo bila sam u Mariboru, može se bez vinjete ali se mora skrenuti kroz Ptuj što komplicira stvar. H&M u Mariboru ima lošiji izbor od onih u Austriji (barem kako ih se ja sjećam). Tako da nismo obavili ne znam kakav šoping, npr. sve jakne su zimske, nije bilo niti jedne jedine pidžame, a osim toga Lei je broj 110 prevelik (iako je viša od 110 cm) a 104 premali.
    Tako da je šoping bio srednja žalost. Ali, Maribor je stvarno zgpdan grad, ima prekrasan veliki park sa genijalnim igralištem za djecu, a LEa je sa tatom bila i u akvariju/terariju dok sam ja obavljala kupovinu. Znači, kao izlet sve u svemu neloše.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

zna li netko nešto o h&m-ovima u italiji, točnije onima na putu od rijeke prema veneciji (trst, udine i neko treće mjesto)?

još jednom ponavljam svoje pitanje, za djevojčicu od četiri godine koja ima 115cm i 24 kg, te nosi uglavnom brojeve za šest i osam godina, odn. 122 i 128 koji bi bio odgovarajući broj. jesu li brojevi u h&m prosječni, veći ili manji? dijete neće ići pa ne može probati.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znam samo da ima u Trstu, u Corso Italia. Bila sam jednom, ali nisam kupovala pa ti ne mogu reći ništa o izboru

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ovca_i_janjad prvotno napisa
    još jednom ponavljam svoje pitanje, za djevojčicu od četiri godine koja ima 115cm i 24 kg, te nosi uglavnom brojeve za šest i osam godina, odn. 122 i 128 koji bi bio odgovarajući broj. jesu li brojevi u h&m prosječni, veći ili manji? dijete neće ići pa ne može probati.
    u HM ti je za tu visinu puno stvari dvobroj, 110/116 ili 122/128
    moja je nekih 117 i 20 kg, i sad joj kupujem 122/128, jedino sam joj tajice (one uske, duge) uzela 116

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara je oko 118 cm, ima 18 kila, vitka je

haljine, hlače i tajice su joj trenutno dobre (onako da su joj baš lijepo taman)110/116, ali ću joj sad ipak kupiti 122/128
    majice 110/116 su joj totalno na knap (ako ne i premale), njih ću sigurno kupiti 122/128

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali i ti H&M brojevi su relativni, odnosno ovise o njihovim kolekcijama (LOGG ili kaj već ima). Skužila sam to po majicama za malca. Razlike su pričične iako u centimetrima sve štima.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja kupila još prošle godine donje dijelove trenirki 110/116...to je tak veliko da će ih valjda nositi kad krene u školu

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jako ovisi o modelu, ja sam sad Lei izabrala valjda 6 modela hlača a samo joj je jedan bio dobar :/ Ona je doduše vrlo vitka, pa su joj širi modeli preširoki, a onda pak imaju nekakve hlače sa užasno uskim nogavicama i to mi se uopće ne sviđa. Sreća pa sam ju zgurala u kabinu i natjerala da proba , istina da smo svi izgubili živce ali barem nismo kupili nevaljale hlače

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uuu meni su te uske najdraže, tako im fantastično stoje da poludim
    uvijek tražim te ekstra uske modele

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

hvala cure, definitivno 122/128, inače bi joj bilo usko u guzi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    uuu meni su te uske najdraže, tako im fantastično stoje da poludim
    uvijek tražim te ekstra uske modele
    Neva to sigurno neće moći obući

Zori će i to biti preširoko, s 20 mjeseci još nema ni 10 kg

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Te hlače imaju užasno uske nogavice i to mi djeluje jako neudobno, a osim toga Lei se baš ne mili i ne ide joj samostalno oblačenje pa joj ne želim još otežavati. Imali smo npr. i neke dvoje slim model hlače iz S. Olivera i to je čak i Leu stiskalo :shock: (ima oko 112 cm i 16.5 kg)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja necakinja glista ih nosi i nisu joj neudobne, izgleda da su rastezljive

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

joj mene uvijek hvata paranoja od tih uskih uskih modela - da li je to baš zdravo za njih tako male?

da, super im stoje - meni je isto zakon, posebice jer ih ja nisam nikad mogla nositi, ali me uvijek frka da to baš nije najbolje za curičke

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa prije bi ja rekla da nije dobro za decke

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su super do sada bile hlače ili trenirke koje na dnu nogavica imaju gumicu ili se mogu stegnuti 8)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, i meni su. Imali smo već prije jedne takve traperice iz H&M-a, one za 10 eura na vezanje, sad sam joj probala te iste i ogromne su joj, široke kao vreća. I još jedne sam joj probala tog tipa, te su mi bile baš super, ali ista stvar, broj 110 vreća, broj 104 na knap duljina.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    moja necakinja glista ih nosi i nisu joj neudobne, izgleda da su rastezljive
    Jesu, rastezljive su. I ja ih obožavam.
    A moja djeca su veri senzitiv za robu, njima i čarapa ako je grublja smeta , tako da bi prigovorile za ove hlače da im ne pašu.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Te hlače imaju užasno uske nogavice i to mi djeluje jako neudobno, a osim toga Lei se baš ne mili i ne ide joj samostalno oblačenje pa joj ne želim još otežavati. Imali smo npr. i neke dvoje slim model hlače iz S. Olivera i to je čak i Leu stiskalo :shock: (ima oko 112 cm i 16.5 kg)
    Off topic, hlače iz S. Olivera su nevjerojatno uske!

Sve druge njihove stvari (majice, tajce, vestice...) su izvrsne, i dizajnom i kvalitetom, ali hlače... Uske, preuske. :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ovca_i_janjad prvotno napisa
    hvala cure, definitivno 122/128, inače bi joj bilo usko u guzi.
    ma nisu svi modeli takvi, imaju razne opcije, od tih skroz ultra slim do sirokih, kako god hoces

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

te gujaste imaju oznaku skiny, ne mozes ih profulat

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

možeš. Ja dala djetetu da samo bira hlače. Nisam ih ni pogledala do zagreba, a onda imala što vidjeti.
    Kupili smo predugačke , preuske u nogama i preširoke u struku hlače. Al su barem roze

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    možeš. Ja dala djetetu da samo bira hlače. Nisam ih ni pogledala do zagreba, a onda imala što vidjeti.
    Kupili smo predugačke , preuske u nogama i preširoke u struku hlače. Al su barem roze

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zanima me da li u Mariboru ima dresova za ritmiku hello kitty ? I koliko € košta ?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bila danas u seiersbergu.
    sebi sam našla koliko do sada nikad nisam. svaku stvar koju sam uzela bila mi je dobra, a baš mi je i trebalo i ful sam zadovoljna.
    ali za djecu - za maloga 3 god. i nema nekog izbora i nekako mi se čini da su malo digli cijene. nikada onaj paket od dvije majice nije bio 10 €, prošle godine je bio 8 i tako i ostale, a i nema nešto ili sam ja došla krivi dan pa nije bilo izbora.
    zato sam se prebacila u c&a i nakupovala sve što treba tako da sam i tu zadovoljna.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Samo da potvrdim sa današnjeg puta u Graz, roba za dečka (98, odn. dvobroj 98-104) u prilično lošem izboru. Iznenadila me relativno velika količina ljetne robe, ipak smo u drugoj polovici rujna... Kratkih rukava i tankih hlača koliko hoćeš i to po punoj cijeni (!! ), svega par majčica sniženo na 3-4eur. Trenirkica toplih ( ma bilo kakvih ) uopće nije bilo, samo neki donji dio u čudnoj zelenoj boji. Ima montica po 25eur, i to smo tržili. Ista je situacija u Seiersbergu i Westu... I definitivno su digli cijene, znalo je bit ranije hlača po 9 ili 12 eur, a sad mi se čini da su i one tanke po 15 eur... Ako ništa drugo bar su uveli shopping vreće pa ne moram u rukama nositi robu i gubiti čarapice po dućanu...
    Moglo se naći zgodnih stvari u C&A, pogotovo što imaju bodije dugih rukava u broju 98, a njihovi bodiji su se pokazali ful kvalitetni...

Gužve su bile katastrofa, doslovno se Zagreb slio u Graz, a kod IKEE se jedva našao parking...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zato jučer nikoga, jedan jedini bus iz zagreba, seiersberg prazan. definitivno je bolje radnim danom u šoping.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, previse je kratkih rukava i kratkih hlaca u hmu
    a nisu cak ni na snizenju

mi isli po zimsku odjecu
    nazalost star wars izbor je puno bolji za manju djecu nego za ove >8 godina
    samo ja ne znam jel hm stvarno poskupio ili sam ja zabrijala
    kratke majice od sto kuna, a duge od barem 150, to vise nije povoljno

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ako se može, definitivno treba ići radnim danom, do sada smo tako i išli, ali ovaj put nismo mogli... Barem je sad autoput kroz gotovo cijelu Sloveniju ( osim prvih 5 km od Macelja ) pa je put osjetno kraći, a mi nismo bili informirani pa se ugodno iznenadili...
    Da sam znala kakav će biti izbor, definitivno se ne bi uputili u HM u Graz, čisto kao info za mame trogodišnjaka...
    Možda za 2-3 tjedna bude bolje....

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tanke majice dugi rukav star wars ( ajde toga ima u svim bojama i slikica) su po 13eur - po meni preskupo, a debljih majica u 98 nisu niti imali. Majica sa kapuljačom 20eur ... Taaanke samterice 15eur... Piđama u broju 98 samo po 15 eur, jeftinijih nema broja... Čarapice tople po dva para po 5eur... Kabanica 20eur (!) i to čak nije niti lijepa, kod nas sam vidjela slatkih po 70kn...., kape i šalovi su im grozni, pod rukom osjećaš čisti poliester i miris plastike... ( barem ove kojih je bilo broja ) Trenirki u kompletu nije bilo, samo donji dijelovi i to baš u 98 ničeg... Uz sve ovo treba dodati masu kratkih rukava i tankih ljetnih hlačica i ovo je naš današnji shopping
    U C&A su cijene iste, ali je bar bilo nešto više robe, a spomenuti bodiji dugih rukava su 2,90eur.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

u c&a sam našla hrpetinu majica po 6,90 i baš sam ih dosta kupila.
    u h&m samo ono jedno duplo pak. po 10 €.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    a ja baš tražim nekoga da mi kupi čarapice sa gumom, drugi put najavi da ideš

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je, poskupilo je.
    ja sam jučer u mariboru kupovala 122/ 128 za cure:
    uzela sam tajice po 7,95 (ima i šarenih prekrasnih)
    majice dugik rukava tanje po 5 i 7 eura (uglavnom su bile skuplje, ali skuplje nisam htjela kupiti)
    haljine dugoh rukava za 9 i 14 eura (isto su uglavnom bile skuplje)
    kape prekrasne za 5 eura, i paketi po 3 para rukavica za 5 eura

i debeli prekrasni ljubičasti prsluk u zari za 19,95 eura - s tom kupovinom sam najzadovoljnija. u h&m su bili po 30 eura, a čak i u TL su po 199 kn

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ispravak : istina, u C&A bilo majica 7-9 eur, uzeli par... U sjećanju su mi ostale majice sa Bobom graditeljem ili Jurićem ( bilo je preešlatkih frajerski crvenih...,), one su par eura skuplje i onda cijenom jednake HM-u.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Da, i meni su. Imali smo već prije jedne takve traperice iz H&M-a, one za 10 eura na vezanje, sad sam joj probala te iste i ogromne su joj, široke kao vreća. I još jedne sam joj probala tog tipa, te su mi bile baš super, ali ista stvar, broj 110 vreća, broj 104 na knap duljina.
    ovako je i Marinu, kad je bio mali te su mu traperice bile odlične
    sad nosi 116 i ima 21-22kg i preširoke su mu

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    Citiraj Tashunica prvotno napisa
    a ja baš tražim nekoga da mi kupi čarapice sa gumom, drugi put najavi da ideš
    a miša mu poljubim da sam znala javila bi ti se.
    ma to sam tako na brzinu smuvala, u četvrtak popodne je kupljena karta, jer više baš i nemam prilike ići radnim danom, a subote mi nisu neka opcija.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    i debeli prekrasni ljubičasti prsluk u zari za 19,95 eura - s tom kupovinom sam najzadovoljnija. u h&m su bili po 30 eura, a čak i u TL su po 199 kn
    ljubičasti prsluk sam i ja kupila, isto u Zari, za 139 kn u AM, znači koju kunu jeftinije

nije valjda da sjajna zvijezda H&M počinje tamniti ?

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

h&m subota, Maribor, broj 92, dečki: čista katastrofa, nikakav izbor. Jedva iskopala samterice, debele čarape i kapu. Ostala šokirala što u dućanu nije bilo žive duše.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vidim da pričate o H&Mu pa ne znam da li oni imaju online prodaju ali uglavnom ugodno sam se iznenadio kad sam bio u Londonu prije 10tak dana i iskoristio "slabu funtu".

Muške hlače piše cijena 25 Ł tj 35 € (inače da se preračuna u HRK, 25 Ł je cca 28 €) i onda još popust 10 Ł na hlače taj dan !

tako da sam hlače platio samo 15 Ł što je 127 HRK a u Mariboru bi te iste koštale tih 35 € što je 255 HRK.

samo ne znam da li H&M UK ima online prodaju ... i dostavu u HR ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Alkemicarka prvotno napisa
    h&m subota, Maribor, broj 92, dečki: čista katastrofa, nikakav izbor. Jedva iskopala samterice, debele čarape i kapu. Ostala šokirala što u dućanu nije bilo žive duše.
    pa bile smo jos lutonjica i ja, barem

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

h&m je, po meni začuđujuće, jako pogodila kriza i imaju velikih problema s plaćanjem dobavljačima, zatvaraju navodno dosta dućana po Europi, tako da je možda to razlog lošeg izbora... ja valjda idem u austriju za vikend pa ću vidjet tamo...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dakle, trebam informaciju od iskusnih:

U jedan dan namjeravam obaviti kupnju većine zimske robe za troje djece 1-7godina (za najmanje samo nadopuna veša).
    Kamo ići?
    Maribor, Ljubljana, Graz?

Sve vinjete imam, svejedno mi je.
    Samo mi je bitno da to kvalitetno obavim u jedan dan, po mogućnosti sve u istom H&M dućanu.
    Možda da ima u susjedstvu C&A ili Zaru za svaki slučaj.

Nabrajajte!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj paklenica prvotno napisa
    Dakle, trebam informaciju od iskusnih:

U jedan dan namjeravam obaviti kupnju većine zimske robe za troje djece 1-7godina (za najmanje samo nadopuna veša).
    Kamo ići?
    Maribor, Ljubljana, Graz?

Sve vinjete imam, svejedno mi je.
    Samo mi je bitno da to kvalitetno obavim u jedan dan, po mogućnosti sve u istom H&M dućanu.
    Možda da ima u susjedstvu C&A ili Zaru za svaki slučaj.

Nabrajajte!
    po mom mišljenju Seiersberg, Graz
    http://www.shoppingcityseiersberg.at/
    najveći sh. centar u blizini, uvijek bolji izbor nego u sloveniji.meni je u biti draži HM u center west koji je 5 minuta dalje, ali seiersberg ima više dućana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •