Xivy prvotno napisa
tu imaš ama baš sve.
Xivy prvotno napisa
tu imaš ama baš sve.
može netko usporediti koliko se vremenski brže putuje do austrije otkad je autoput kroz sloveniju?
ja ti mogu reći da je puno brže.
prije smo busom u grazu obično bili između devet i pola deset, ovaj puta smo došli u 08,20.
hvala na savjetu cure
(još da uspijem izorganizirati da odem tamo :/ )
Prije smo autom do Graza išli za ravno 2 sata, a sad kad je autoput kroz Sloveniju - sat i 20min.
Jel bio tko ovih dana u Mariboru? Kakav je izbor i cijene? J ase spremam 8. 10. Kojim danom oni pune police?
H&m u londonu (u biti...kako koji, ali ima ih) ima daleko bolji izbor nego austrijski...i naravno - dosta jeftiniji, ali potegnut do londona zbog obleke je malo...khm...garavo prvotno napisa
- moguće možda jednom godišnje (nekome), ali ići u učestali shopping je malo skuplji hobi...
![]()
Da li možeš izračunati koliko su cestarine sve skupa, ako se sjećaš?Emma Maria prvotno napisa
Naša, slovenska i austrija.
Nisam išla 4g. više neznam kaj sve plaćam.
puno: 7,6 eura Austrija, 15 eura Slovenija i nekih 30 ili čak 40 kn u jednom smjeru Hrvatskaiki prvotno napisa
put do Graza i nazad, cestarine i gorivo je 450 kn
jel se uštedi toliko u H&M :?
Da, dobiješ neki kartončić sa datumom ulaska, pa je onda ok!sandy-l prvotno napisa
Evo mene jučer iz Maribora, iz HM u Europarku; razočarana sam, naspram Graza je stvarno velika razlika, ili sam ja samo naletila kada je izbor slab, nema zimske robe (govorim za curice od 92 veličine) u onoj količini koju sam očekivala...sandy-l prvotno napisa
Koliko košta bus iz Zg i kada kreće-koliko vozi? Možda još koja vrijedna informacija?Tashunica prvotno napisa
![]()
(unaprijed se ispričavam jer nisam iščitala prethodne stranice...)
Hvala na odgovoru.sofke prvotno napisa
Ovisi koliko kupiš (visina mervera) i dal platiš carinu.
busom ti idu agencije:enchi prvotno napisa
dalmacijaturist (zrinjevac) - četvrtkom i subotom s autobusnog kolodvora i
autoturist park (palmotićeva3) - sve dane od utorka do subote ako ima dovoljno prijavljenih, kreće pred lisinskim
obje agencije naplaćuju kartu 100 kn (povratna)
Puno ti hvala, taman ono što me zanimalo!cinderella prvotno napisa
![]()
Mi smo bili u Grazu 23.09.
Išli smo nekim putem gdje nam nije trebala vinjeta za SLO.
Potrošili smo na benzin nekih 200kn+ AU vinjeta.
Išli smo svi četvero i zapravo nismo išli u shoping nego više na kao neki izlet, u h&m smo navratili usput.![]()
Išli smo u centar na ručak, kolače...
Inače ja u zadnje vrijeme odem sama s busom pa mislim da se stvarno isplati.
Ako uzmemo u obzir da su cijene slične kao u TL, o kvaliteti nećemo, daleko se isplati.
Ja sam klincima kupila kompletiće za zimu (šal, kapa, rukavice) sve zajedno po kompletu 100kn. A prekrasno, kvalitetno. U benetonu je samo šal valjda 100kn, a i u tl ona neka marka isto, nije baš jeftino...
ne treba, ali moraš ići autopuom prema Macelju pa siđeš u đurmancu i otamo pratiš putokaze za celjesandy-l prvotno napisa
ja isto ako idem u sloveniju idem u celje jer tamo uvijek sve nađem, a jedanput sam išla u ljubljanu i jednom u maribor i ništa nisam našla
I ja planiram ovu subotu do Maribora ili Celja? Još uvijek se dvoumim gdje?U Mariboru sam bila puno puta, a u Celju još nijednom.
kod nas se uvijek zna tko je išao u austriju pa posuđujemo vinjetu međusobno, jer ju nije teško odlijepiti
(a moglo bi se i na burzi ponuditi)
problem je u slovenskoj vinjeti, koja je skuplja i kraće traje, pa ako netko ide u subotu, ne može ju iskoristiti frend koji ide sljedeće suboteivy prvotno napisa
Mi smo je probali skinuti sa jednog auta i stavit na drugi, ali nismo uspjeli, nekak su to slovenci napravili da se neda.NanoiBeba prvotno napisa
Odlijepi vinjetu pa je zalijepi na hlače, majicu da pokupi dlačice s materijala i onda je zalijepi na staklo, odlijepi se bez problema.iki prvotno napisa
zakon!Alkemicarka prvotno napisa
![]()
ili, kao mi što ju samo djelomično zaljepimo za staklo, pa ako nas baš netko krene zaustavljat, najlakše je samo stisnut
Mi konačno slijedeći tjedan planiramo do Ljubljane (spremamo se već sto godina...) pa da vidimo što oni tamo imaju i kolike su cijene. Nadam se skočiti i do C&A jer kod nas u City-ju više nema veličina... barem ne one koje nama trebaju.
I samo jedno praktično pitanje kad već toliko spominjene vinjete. Kako se skidaju s vjetrobranskog stakla? Još k tome da ju možete ponovno nalijepiti?
Mi imamo staru koju ne znamo kako bi skinuli...jako se čvrsto drži...![]()
nikako...bar ne da ju možeš ponovo naljepiti. čak ako ti to i nekim čudom uspije i oni skuže da je vinjeta oštećene i preljepljivana - tups kazna !Lukina mamma prvotno napisa
koliko kotaju vrece za spavanje (vece) u h&m?
Probat ću, no na slovenskoj kad ju zalijepiš na bilo šta (pa pretpostavljam i na hlače) i onda odlijepiš, piše na njoj da nije valjana.Alkemicarka prvotno napisa
Tek početkom siječnja?aries24 prvotno napisa
Ne drži me za riječ ali koliko se sijećam, ne prije N.G.
Da li zna netko tko je bio u Italiji u H&M-u gdje se kod nas (i da li se može uopće) može podignuti njihov tax refund. Znam da smo austrijski i slovenski uvijek mogli podići kod nas u pošti, ali ovaj obrazac je drugačiji, žute boje, ima popis mjesta gdje se može podići, ali nijedno u Hrvatskoj.
Help, ako netko zna.
koliko vrijedi at merver i je li moguce ako istekne vrijednost te novce ipak dignuti u austriji
Zadnjih godinu dvije su počinjala već i prije Božića, no ona prava, nešto masovnija, su ipak u siječnju. (Iako moram reći da su sniženja u H&M-u zadnjih godina vrlo razočaravajuća.)enchi prvotno napisa
Odite u Celje, mis mo bili u subotu. Ne treba ti vinjetaLukina mamma prvotno napisa
mi bili u petak u ljubljani. police krcate, nigdje nikog. divota!
na povratku nas zaustavili radi provjere vinjete.![]()
Mi idemo ovaj petak. Nadam se da nisu sve prodali...Lulu prvotno napisa
![]()
tamo na onim bivšim naplatnim kućicama. postoje 2 takva mjesta, e pa na onom bližem ljubljani.
Ljudi H&M je zakon. Mi ga jako volimo i idemo jako često jer smo blizu Krapine doma, pa nam je to onak.....na brzaka za otići.... Probajte radije otići do onoga u centru Maribora, ne u Europark. Europark je stalno prazan jer svi idu tamo, a u centru je i veći.
Koliko često i kada idu autobusi za Austriju u shopping? Idu li do centra Graza?
Ja dolazim do Zg u prvom mjesecu na 2-3 dana i htjela bi poći do Salamandera u centru Graza i do kakvog centra sa H&M, C&A i S Oliver trgovinom!!!
Ide li tko oko 6-tog pa da mu se prikrpam?![]()
Evo dijela odgovora!cinderella prvotno napisa
Mi smo bili u utorak sami u cijelom H&M-u![]()
Uživancija :D
Ima čak i sniženja 20-30%
HVALA!!!!enchi prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Koliko ranije se mora rezervirati karta? Može li se kupiti na dan polaska i samo 1 dan prije?
I gdje sve se ide u shopping?
Gdje ste bili u H&M-u? Planiram ići, htjela bi znati gdje su sniženja.Adrijana prvotno napisa