Ide li tko 7 ili 8.1.?
Ide li tko 7 ili 8.1.?
Evo mene...
U subotu je bilo lijepo, samo je falilo vremena.
U H&M-u je sniženje, ali ima još dio robe koji nije snižen. Neke stvari pikiram već neko vrijeme a nikako da ih snize. Hehe.
Ali unatoč tome, zadovoljna sam.
Kupila sam uglavnom djeci stvari koje su snižene, tu i tam koju stvar po redovnoj cijeni, ali i ta redovna cijena nije pretjerana.
I sebi sam kupila prsluk i šos. Bar nekaj.
Bitno da je kava tu i da smo sada opskrbljeni sljedeća 4 mjeseca.
Što se Ikee tiče, to sam doslovno preletila i kupila par stvarčica.
A što se igračaka tiče, Samo sam jednu kupila i to neku Baby Alive, ali ne onu koja piša na tutu, nego neku mrvicu manju, koja ima pelenu i ima toplomjer i neku žlicu s hranom i čini mi se da piški. Za 9,99 eur. Nisam mogla vjerovati...
Uglavnom, zadovoljna sam.
Jedino što je ipak malo premalo vremena za običi sve to.
ma u H&M-u nikad nije sve sniženo tak da mislim da je sad stvarno najbolji period za shopping tamo...
drago mi je da si zadovoljna...
koliko ta lutka košta kod nas?
Nisam takvu niti vidjela kod nas...bubička prvotno napisa
A ona baby alive malo veća kaj ide na tutu je 500kn bila.
Inače, moram primjetiti da su u Mulleru, bar se meni tako čini, igračke bile jeftinije i čak možda bolji izbor...
S ovim bi se slozila. Bila sam danas u Klagenfurtu (nazalost samo na 10 min), no ono sto sam vidjela je da je vecina stvari snizena i da jos uvijek ima svih velicina (sto je bitno)...bubička prvotno napisa
Baš mi fali odlazak u Graz i šoping u h&m-u.
Al nemam snage za vozikanja okolo naokolo i izbjegavanja vinjeta a nedam im te pare ....
Curke kaj ste bile nedavno, jel ista ponuda u dućanima kao i na shoponline-u?
ta što piški je 500 kn..btw bezveze kupili i igrala se 2 dana i sad sjedi u sobiana.m prvotno napisa
![]()
E pa draga moja, liječo drugi put sa mnom na bus!iki prvotno napisa
Na proljeće...![]()
iki, u dućanima je veća ponuda (osim ak nije rasprodano)
isusek, 500kn za lutku :shock: kam su otišle te cijene igračaka :/
Jel zna netko jel radi H&M u Sloveniji na Badnjak??? i do koliko? hvala
Bili jučer u Mariboru,,,i od dva H&M-a ja našla 3 stvari![]()
Jednostavno nije bilo brojeva koji su meni trebali...Ni na sniženju,ni po redovnim cijenama...Jednostavno nismo imali sreće.A tak sam si svašta vodjela na on line shopu...
meni se to u Grazu nije nikad dogodilo... baš šteta što si imala takav peh
Da ni meni, kupim prvo par komada, kao ne treba mi više, a onda na kraju još 10.bubička prvotno napisa
.
I uvijek ima još bar 10 koje bih uzela ali to bu STVAAAAAAArno bilo too much!
Ma ja koliko god love da ponesem, potrošim, dio u ikei, dio u H&M-u, a u drugim dućanima možda koju sitnicu...
uglavnom, nikad mi nije dosta para, a ne idem bez 300-400 eura![]()
ali, uštedim stvarno puno, pogotovo na odjeći koju kupujem za poklone limačima
Da,baš peh.Imala još hrpu stvari koje su me curke zamolile da im donesem,ali...ništa.bubička prvotno napisa
Rekla sam sljedeći puta-definitivno Graz.
I meni se Maribor zamjerio, što nikako ne mogu reći za Graz, tako da od sada zamenarujem Sloveniju i produzujem za Austriju! Sigurno je sigurno!![]()
šoping obavljen 8)
cijene po 3, 5, 9 i 15 eura
to su naravno crvene, istaknute
bila sam u 2 (u Beču)
nisam našla sve isto
imala sam štoriju sa njima...
u jednom pukla veza pa uzimali samo keš
u drugom kupila oštećeni unterveš pa sam drugi dan reklamirala
naravno da su mi zamijenili, ali je trajaloooooo
prvi dan zbog mwst jer sam bila pred zatvaranje
uz to kriva kartica pa sve prvo storno, onda ispočetka
drugi dan zamjena
pa obračun razlike
zatim kriva cijena - pokušala je obračunati l trapke po 19 umjesto 15
....
čini mi se da je ekipa u grazu više navikla na auslendere
![]()
Radi li West 31.12.?![]()
http://www.centerwest.at/
na staru godinu radi od 9-14 sati, a interspar od 7.30-15 sati
Ja sam bila jucer u Citta di Fiera u Udinama - pretresla H&M, Zaru, Oviesse, Okaidi...uzas - ponuda nikakva, na snizenju samo neko smece. Jedino sto sam kupila su dvije dolcevitke od pamuka za mladju, svaka za 5.95 €. Nista, ali nista nisam nasla za sebe, a guzva tolika da mi je malo falilo do serijskog ubojice.
U kojem h&m-u je najveći izbor u Austriji?
pa nije baš da sam obišla cijelu austriju, al od najbližih glasam za west center u grazububica27 prvotno napisa
I ja taj najviše voli. Ali me ugodno iznenadio onaj u Celju, a to je fakat najbliže Zagrebu i ne trebaš vinjetu
U Grazu u centru je dobar izbor i u Westu. U Klagenfurtu u gradu i u Villachu u Atriu.ivy prvotno napisa
Za dalje ne znam![]()
Imam dileme da li u Seiersberg ili West jer imam ograničeno vrijeme![]()
što se tiče h&m-a zapravo ti je svejedno seiersberg ili west, sam što u samom shopping centru u seiersbergu imaš više drugih dućana, ako ti je to bitno.bubica27 prvotno napisa
Meni je nekad bolji onaj u Westu,a nekad u Seiersbergu...ovisi kak se potrefi raspoloživost robe... sad zadnji puta sam za sebe kupila hrpu odjeće na sniženju u Westu, a za bebače u Seiersbergu
Ja idem u West jer mi je Ikea tamo, a i Toys.
Pa onda ako ostane vremena stanemo u Seiersberg.zbog C&A.
identično. zato obično ovaj boravak u seiersbergu liči na pomahnitalo trčanje dok još nešto radiAdrijana prvotno napisa
![]()
ovo s pomahnitalim trčanjem u Seiersbergu podsjeća na mene![]()
čini mi se da svi trčimo po tom siersbergu jer ej to kao usput
išla bih u austriju ovu ili slijedeću subotu, samo ne znam kad je seoba skijaša pa da ne zapnem na grani?
i jel netko proslavio doček u HM-u?Mercedes prvotno napisa
![]()
skijaši sutra kreću i vraćaju se druge subote. tak su školski praznici pa vjerujem da je to to.sunnyapril1 prvotno napisa
Hvala Bogu pa su radili samo do 14hivy prvotno napisa
![]()
Potpisujem obje .ivy prvotno napisa
Bila sam prije 2tj jos nisu snizili do kraja vecina majica i haljinica po 9eura, trenirke za djecu i majice po 8eura..
Prije tjedan dana majice i haljine po 5 eura, a bilo majica i za 3eura!lelica prvotno napisa
a šta ti to znači da nisu snizili do kraja kad se zna da im nikad nije sve sniženo?
Mislim da je željela reći da je bilo 50 % sniženje, nakon kojeg obično slijedi sniženje od 70 % na asortiman koji se nije rasprodao![]()
pa ak je to htjela reći, ne razumijem baš kak je onda kad sam ja bila sredinom prosinca bila hrpetina stvari na 70%
Ja kad sam bila oko 18.12. je bilo 50 % sniženje u Grazu i Klagenfurtu...
Gle, već sam nekoliko puta rekla da sam bila sredinom prosinca i da je već onda bilo stvari po 70% (i to meni stvarno lijepih stvari) i stvarno mi je to već bedasto ponavljati... to što netko drugi to nije vidio ili nije našao nešto što bi mu se sviđalo na 70% sniženju ne znači da ga nije ni bilo :/
vjerojatno su vec sve prodali kaj su imali od70%jer kad sam ja bila zaista nije bilo ni jednestvari, najvise snizenje je bilo 50%
joj cure, pa u H&Mu je uvijek nešto sniženo i fakat ovisi od dućana do dućana. Ja sam bila u 11 mjesecu pa su neke stvari (OK ne puno njih) bile snižene 70%). Stvarno ovisi kako čovjek naleti a i kaj mu treba. Nekad baš potrfiš brojeve, a nekad ih nema niti za lijek
potpis... ja sam isto u 11.mj. bila našla baš krasne stvari za bebače na odličnom popustu
OK. Ja nisam vidjela 70 %, možda nisam pregledala cijeli h&m detaljno.bubička prvotno napisa
No, molim da me ne pribiješ na križ odmah zbog toga![]()
![]()
![]()
nemam takvih namjera![]()
Ide tko danas? Ja sam namjeravala, ali sam odustala zbog vremena.
Bili smo jučer u Gazu, izbor je onak..malo slabiji u Westu..
Kupili svašta, ali nigdje nisam vidla 70% a prošla sam cijeli dućan, bilo je hrpa stvari po 5 E ili po 9 ili 15 E ili na 50%..
Kupili i ljetnih i zimskih stvari.
Namučili smo se ciljajući ceste kroz Sloveniju da ne kupimo vinjetu..drugi put sigurno kupujemo jer su pametni slovenci poskidali sve znakove za Maribor i ostavili samo one koje vode do autoceste, tek kasnije ima koji znak..4 puta smo fulali cestu a mm nije baš da se ne snalazi.
Otišli i malo do Ikee ali ni tamo mi nije kako je nekada bilo..uzeli tek par lustera.
Ceste su slabo čišćene..
Ja sam bila jučer u Slo i mogu ovo potpisati. Izbor je jaaako slab, nema brojeva, sve je razgrabljeno.Ja sam na kraju otišla u Okaidi.ribice prvotno napisa
.
U H&M-u je već stavljen proljetni asortiman i tu ima izbora i brojeva ali ja sam baš ciljala na sniženje i otišla razočarana.Prvi put da nisam sebi baš ništa kupila.
Drugi tjedan idemo u Graz ali ne nadam se da će ostati puno toga na sniženju :/
Pa čini se onda da rasprodaje počinju zbilja puno ranije nego prije, što i ne čudi jer i ranije dobivaju sezonske kolekcije, primjerice prvi dio jesenske kolekcije dobiju već u 7. ili početkom 8.mj.