ribice, na puno mjesta smo stavljali upute kako proći kroz sloveniju. i dosta su sigurne i jednostavneribice prvotno napisa
ako hoćeš potražim ti
ribice, na puno mjesta smo stavljali upute kako proći kroz sloveniju. i dosta su sigurne i jednostavneribice prvotno napisa
ako hoćeš potražim ti
ivy izgleda da su slovenci nesto mjenjali, mm je bio u pon u mariboru (i u h&m nema neki izbor na snizenju) i isti problem je imao kao i ribica, kaze da ne mozes nigdje skrenuti sa autoputa na lokalne ceste, da su zatvorili izlaze tako da moras kupiti vinjetu- to je iz smjera zg-a, a iz varazdina se moze vez vinjete
Ivy pratila sam upute s foruma ali baš mi se čini da su makli oznake ili sve oznake vode na auto put..baš smo tražili i tražili..
Nije mi žao ali mislim da kako je kod nas stigao C&A i kako su naši počeli snižavati cijene da se može i kod nas naći fine robice po siće novaca.
Adrijana, kakve su cijene u Okaidu? Meni se čini da su na ljetnom sniženju bile otprilike iste kao u i HM-u.
Jučer sam bila u našem Okaidiu... sniženje je veliko... ima odličnih traperica za dečke za već 60-tak kn pa do 100, što je definitivno jeftinije nego u H&M-u gdje su štosne trapke po 25 Eura, i rijetko ih snize!!
A jesi možda provjerila koja je bila osnovna cijena stvari koje se sada prodaju po 3,5 i 9 €..? oni to znaju ne označiti kao 70%, jer primjerice kad sam ja kupovala stvari nigdje nije bilo označeno da su na 70%, nego su bile na tim vješalicama po 3,5 i 9€, ali kad sam im pogledala osnovnu cijenu shvatila sam da je dosta toga bilo na 50-70%...ribice prvotno napisa
i očito ovo nezadovoljstvo izborom poslije Nove godine potvrđuje ono što sam pisala da je najbolje tamo otići čim sniženja počnu...
da imam vremena, otišla bih ovih dana opet, tek toliko da usporedim situaciju
Ja sam bila jučer u Westu i jako sam zadovoljna kupljenim. Zaista je većina stvari po 3, 5 i 9€ + veliko sniženje veša, štramplica, kapa, rukavica...kupila sam debelu zimsku jaknu za curu za 15€.
Za odrasle je isto snižena hrpa stvari.
Mi 28.12.bili u Mariboru starom cestom.MM pročio sve upute s foruma,ali je ipak od šogora posudio satelitsku navigacijuTrebala su nam 2,5 sata od Zagreba.I kaže da mu je cesta kooma,i da ne ide više u Maribor.
Kao što sam pisala na predhodnoj strani ponuda u H&M-u katastrofa.
Ali danas,neplanirano i unatoč ovom vremenu smo otišli do Celja.Iako nisam nakon Maribora očekivala ništa posebno,vrlo ugodno smo se iznenadili.Ima jako puno stvari sniženih 50%,i stvari po 3,5,i 9 eura.Kupovali robicu za curice u broju 56,62,74...Frendica uzela hrpu stvari za malu od 5 godina...Stigla im je i nova kolekcija u kojoj sde može nać povoljnih stvari...Eto,morala sam ovo oduševljenje podijelit s vama...
Na sniženju su stvarno tu negdje s H&M-om, a kvaliteta robice je ipak malo bolja.dmagi10 prvotno napisa
. Ima majčica po 5eur, tajica po 5-6eur, debljih vestica po 10 i sl.
Cijene su iste kao tu :http://www.okaidi.fr/
ja sam se odlučila uputiti u avanturu u centar graza da i ja vidim to čudo.
na karti hm stranici su dobro označene jednosmjerne što mi je bitno.
vidim da ima jedan hm u hauptplaze , a na adresi eisernen tor su i zara i hm. ta dva mjesta mi se čini blizu jedan drugog, a molim dobre ljude da mi kažu gdje da se sparkiram, da li je možda ovaj eiserene tor kakv šoping centar pa ima garage?![]()
Najbolje možda pitati tateka. ja se po Grazu ne s snalazim autom, ali smo kao čorave koke parkirali baš blizu HM-a. Onaj na Hauptplatzu nema dječje stvari, ali je blizu taj drugi. Ne znam ulicu, ali ako ideš po Herrengasse prema Jacomini platzu, nećeš ga fulati. Ulica je okomita, p na Herrengasse, pa je drugog imena. Preko puta HM-a je velika Zara.
Ulica je valjda ta Eisen tor, uglavnom to nije shopping centar nego su normalni dućani.
Joj, tako volim šetati centrom Graza, ali u zadnje vrijeme nikako da stignemo do njega.
evo šta kaže michelin
Entry into Austria
133 km 01h39
8 A9E57 Continue along: A9 / E57 / E59
Display map 41 km
Head towards: E59186
Knoten Graz West
Wien
H
E66
A2
Graz-Ost
Flughalen/Graz - Feldkirchen 173 km 02h00
174 km 02h01
9 A2 Continue along: A2
Display map 10 km
Head towards: 179
Knoten Graz Ost
Graz-Ost
Zentrum
180 km 02h04
184 km 02h06
10 Arrive in Graz
Display map 4 km
Continue straight on (0.9 km)
Bend to right 185 km 02h08
Continue along: Münzgrabenstraße (2.5 km)
Turn right: Dietrichsteinplatz (<0.1 km)
Turn right: Schlögelgasse (<0.1 km)
Continue along: Luthergasse (<0.1 km)
Turn left: Girardigasse (0.2 km)
Turn left: Opernring (<0.1 km)
Turn right: Am Eisernen Tor (<0.1 km)
188 km 02h17
Destination: Graz, Am Eisernen TorDisplay map
188 km 02h17
sad još da nađem parking
nekako mi se čini da se subotom parking plaća samo do 13 h, a dućani su dulje otvoreni. Kada smo mi bili, uopće nije bilo problema za parking - nije grad pun shopping turista, ako okolni shopping centri. Daj pitaj tateka - on ti sigurno zna , a mislim da je svojevremeno, stavio i link gdje se vide parkirališta po gradu.
Možeš se parkirati pored crkve koja se nalazi u nastavku ulice gdje je Nespresso dućan na Hauptplatzu, samo do parkirališta dolaziš s gornje strane.
Možeš se parkirati i kod kazališta ili kod Opere pa ići malo pješke...
Mi bili juče u Grazu, i nakupovali hrpu robice za klince,
sniženjeeeeeeee....
Ima svega, po par eura.... :D
Joooj, i ja bih ooopeeettt, i to najviše da si za bebača kupim robicu sad dok je snižena, jer kad dođe ljetni val sniženja taman ću roditi i neću moći...a sad ne mogu dok mi svadba ne prođe
jesi gledala koliko je ta robica u postotcima snižena?
Tebe baš muči jel 70 % ili višebubička prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
PS-evo idem ja sutra pa ću ti reći![]()
Ne znam čemu taj komentar... ne muči me ništa, samo me zanima... inače, kad mi nešto treba onda to kupim po kojem god postotku da je sniženo ili da nije uopćeannie84 prvotno napisa
a tak i tak, kao što sam rekla, još ne mogu u Graz minimalno 15-ak dana, a do tada ili će biti završena sniženja ili će ostati ono što mi neće trebati
Ajd nemoj režat odmah, ovo se odnosilo na ono prepucavanje od 50 ili 70 % i trebala je biti samo šala...Bože...bubička prvotno napisa
40, 50%
40, 50%
nisam pas da bih režala, a doista ne znam što su tebi šale jer očito imaš specifičan način izražavanja poput pribijanja na križ i režanja :/
uostalom, ne znam čemu uopće komentiraš na takve načine, jer se i u prvom i u drugom slučaju nisam obraćala tebi s pitanjima nego drugim forumašicama
uglavnom, molim te da mi se više ne obraćaš jer se nemam namjeru prepucavati
daisy may, hvala na informaciji
Oprosti, zaista mi nije bila namjera uvrijediti te. Mislim da si me u potpunosti krivo shvatila.bubička prvotno napisa
E ovako, u h&m-u u Westu je danas bio jako velik izbor stvari, za odrasle, a za klince pogotovo i sve stvari jako snižene, po 2-3-5-9 EUR.
Uglavnom, super izbor i super cijene, još uvijek stignete na rasprodaje (ako trebate)![]()
Btw, tvoj stav je jako isključiv, netolerantan, nemaš nimalo smisla za humor i imaš nultu toleranciju za ljude oko sebe. Bez brige, s takvim ljudima ionako ne želim imati posla.bubička prvotno napisa
hvala svima na uputama, u graz nisam otišla, nadam se ovu subotu!
hvala svima na uputama, u graz nisam otišla, nadam se ovu subotu!
Bit će ti još uvijek svega, tako da se ne brinisunnyapril1 prvotno napisa
Ako trebaš upute za parking, javi
![]()
imam jednu molbu, s obzirom da mi se na burzi nitko ne javlja sa ponudama, ako će netko ići u H&M da mi pogleda ovaj artikal
http://files.hm.com/media/products/7...21_99_9999.jpg
i ako nađe u veličini 98 da mi kupi!
može i druga boja , samo da je deblja tj. od pliša.
na netu je oko 10 eura.
ako ste voljni javite mi se na pp pa vam dam broj mobitela!
unaprijed hvala!![]()
žene ne režite jedna po drugoj nego uživajte u ljepoti H&M-a![]()
hej curke,ajde javite ako će netko ić ovaj vikend...kakva je situacija u Austiji..Sloveniji...
Jel ima još kaj na sniženjima...?? i jel stigla proljetna kolekcija koju
vidimo na on line?????hvala
neke cure koje su bile nedavno su rekle da je proljetna kolekcija stigla... ne znam jel baš sve došlo
evo ja sam bila jučer
centar sam našla po michelinu,iako znak na rotoru kaže drugačije, uglavnom bez problema, parkirala isprd opere ( uglavnom ne znam šta gračani rade subotom ujutro jer je to naspram zagreba pust grad)
nažalost i zara i hmu centru totalna katastrofa, sve jadno i bijedno
ljetna kolekcija je stigla u zaru, ali čini mi se ne u punom zamahu
u hm ima nešto ljetnog, ali mislim da se kod njih uvijek tog može naći
u westu je u hm bilo puno bolje dosta po 3, 5 i 9 eura, više za tinejedžere
hlače za bebu u hm u centru 5,99 u westu 3 e
ikea mi je izgledala dosta jadno ne znam zašto
inače nisma još išla od kad je napravljen autoput -od zgb do weat 2 sata, na prvoj benzinskoj u slo prodaju vinjete i za austriju tako dda se ne ora stajati
i pazite kako vozite, meni pred očima slovenski presretač ufatio jednog našeg brzovozača
Mi smo u subotu bili u Villachu. Za curku sam našla dosta, za dečka slabo, a to mi je važnije.
Ono kaj je sniženo je stvarno jako jeftino, ali nije više puno ostalo. Prodavačica, naše gore list, mi je rekla da je sniženje još samo ovaj tjedan. Došlo je dosta proljetnog, ali nisu npr. majice koje smo si mi zapikirali na webu.
koji sam ja bolesnik - ćlanak sam pročitala za sekundu, a onda sam 5 minuta proučavala što se na slikici vidi od robeanjica prvotno napisa
![]()
evo, curke, da malko oživim temu...
bila sam jučer u Grazu i nakupovala opet hrpu odjeće za bebu na sniženju... stvarno nisam očekivala da će ostati išta dobro ovak kasno, ali našla svašta
i da... opet išla i u west i u seeiersberg... i to je stvarno dobitna kombinacija, jer ono što nije u jednome na popustu, ima u drugome (i obrnuto)... uglavnom, već dugo ovako puno novaca nisam potrošila (pogotovo ako se uzme u obzir da sam u zadnja 3 mjeseca bila 3 puta)
A gle... moram sad koristiti priliku dok još mogu tamo... kad ću biti u visokoj trudnoći i kad rodim tko zna koliko dugo ne budem mogla ići, pa ću samo tu moći čitati o vašim "ulovima"
stigla je i proljetna kolekcija, ali nisam sigurna jel to sve ili će još nadopuniti kad rasprodaju ove ostatke na sniženjima... naime, primjetila sam da nemaju baš bodića za bebe s kratkim rukavima - uspjela sam si kupiti samo 2 komada, a beba dolazi u 6.mj. pa mi trebaju... u biti, kad razmislim bolje - sigurno treba doći još jer ima još zimskih stvari
inače, ne znam jel itko od vas to primjetio, jer sam ja sad primjetila po prvi put kod njih - našla sam trenirku koja je u 12.mj. bila snižena 50% i koju sam tada kupila, opet na polici po punoj cijeni.. do sada sam mislila da se to radi samo po našim dućanima![]()
Nije još došla cijela proljetna kolekcija, dio dolazi sredinom veljače (mene zanimaju neke piđamice), a majice s kratkim rukavima i ostale "kratke" stvari dolaze tek početkom ožujka.
znači, stekla sam dobar dojam
hvala na info...tak i tak planiram ići negdje sredinom-krajem ožujka
joj ja idem tek 21.2 u Budimpeštu...nevjerovatno kako nikada ne mogu ići kad je ful sniženje
Ma ne mora biti da ne ćeš naći na sniženju ništa... npr. ja nisam ništa sniženo očekivala u 11.mj., a i tada sam našla lijepu robicu za klince...samo ovisi jel ti se potrefe brojevi koje trebaš na popustu... evo, držim fige za nešto lijepo na popustu![]()
Cure, planiram ići u Maribor u HM i to u centar. Ne stignem sad sve isčitavati, a zanima me jel ima neki parking blizu tog HM-a (negdje su spominjali da je to blizu McDonaldsa) i jel teško za naći? Jel bio netko nedavno da mi kaže kakav je izbor?
Mi smo se jako zgodno parkirali, na ulici neposredno iznad mjesta gdje počinje pješačka zona, normalno je bilo mjesta i još se subotom ne plaća. Od tamo je na jednu stranu do H&M-a pet minuta hoda, a na drugu do akvarija i parka isto tako.
MCDonalds je u neposrednoj blizini H&M-a, a inače je Maribor mali i sve je to jako blizu.
Hvala Mima. A koliko mi treba od Zagreba do Maribora?