Stranica 31 od 35 PrviPrvi ... 212930313233 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 1750

Tema: H&M

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa
    Namučili smo se ciljajući ceste kroz Sloveniju da ne kupimo vinjetu..drugi put sigurno kupujemo jer su pametni slovenci poskidali sve znakove za Maribor i ostavili samo one koje vode do autoceste, tek kasnije ima koji znak..4 puta smo fulali cestu a mm nije baš da se ne snalazi...
    ribice, na puno mjesta smo stavljali upute kako proći kroz sloveniju. i dosta su sigurne i jednostavne
    ako hoćeš potražim ti

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ivy izgleda da su slovenci nesto mjenjali, mm je bio u pon u mariboru (i u h&m nema neki izbor na snizenju) i isti problem je imao kao i ribica, kaze da ne mozes nigdje skrenuti sa autoputa na lokalne ceste, da su zatvorili izlaze tako da moras kupiti vinjetu- to je iz smjera zg-a, a iz varazdina se moze vez vinjete

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ivy pratila sam upute s foruma ali baš mi se čini da su makli oznake ili sve oznake vode na auto put..baš smo tražili i tražili..
    Nije mi žao ali mislim da kako je kod nas stigao C&A i kako su naši počeli snižavati cijene da se može i kod nas naći fine robice po siće novaca.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Adrijana, kakve su cijene u Okaidu? Meni se čini da su na ljetnom sniženju bile otprilike iste kao u i HM-u.

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Jučer sam bila u našem Okaidiu... sniženje je veliko... ima odličnih traperica za dečke za već 60-tak kn pa do 100, što je definitivno jeftinije nego u H&M-u gdje su štosne trapke po 25 Eura, i rijetko ih snize!!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa
    Bili smo jučer u Gazu, izbor je onak..malo slabiji u Westu..
    Kupili svašta, ali nigdje nisam vidla 70% a prošla sam cijeli dućan, bilo je hrpa stvari po 5 E ili po 9 ili 15 E ili na 50%..
    A jesi možda provjerila koja je bila osnovna cijena stvari koje se sada prodaju po 3,5 i 9 €..? oni to znaju ne označiti kao 70%, jer primjerice kad sam ja kupovala stvari nigdje nije bilo označeno da su na 70%, nego su bile na tim vješalicama po 3,5 i 9€, ali kad sam im pogledala osnovnu cijenu shvatila sam da je dosta toga bilo na 50-70%...
    i očito ovo nezadovoljstvo izborom poslije Nove godine potvrđuje ono što sam pisala da je najbolje tamo otići čim sniženja počnu...
    da imam vremena, otišla bih ovih dana opet, tek toliko da usporedim situaciju

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam bila jučer u Westu i jako sam zadovoljna kupljenim. Zaista je većina stvari po 3, 5 i 9€ + veliko sniženje veša, štramplica, kapa, rukavica...kupila sam debelu zimsku jaknu za curu za 15€.
    Za odrasle je isto snižena hrpa stvari.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi 28.12.bili u Mariboru starom cestom.MM pročio sve upute s foruma,ali je ipak od šogora posudio satelitsku navigacijuTrebala su nam 2,5 sata od Zagreba.I kaže da mu je cesta kooma,i da ne ide više u Maribor.
    Kao što sam pisala na predhodnoj strani ponuda u H&M-u katastrofa.

Ali danas,neplanirano i unatoč ovom vremenu smo otišli do Celja.Iako nisam nakon Maribora očekivala ništa posebno,vrlo ugodno smo se iznenadili.Ima jako puno stvari sniženih 50%,i stvari po 3,5,i 9 eura.Kupovali robicu za curice u broju 56,62,74...Frendica uzela hrpu stvari za malu od 5 godina...Stigla im je i nova kolekcija u kojoj sde može nać povoljnih stvari...Eto,morala sam ovo oduševljenje podijelit s vama...

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj dmagi10 prvotno napisa
    Adrijana, kakve su cijene u Okaidu? Meni se čini da su na ljetnom sniženju bile otprilike iste kao u i HM-u.
    Na sniženju su stvarno tu negdje s H&M-om, a kvaliteta robice je ipak malo bolja. . Ima majčica po 5eur, tajica po 5-6eur, debljih vestica po 10 i sl.
    Cijene su iste kao tu :http://www.okaidi.fr/

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam se odlučila uputiti u avanturu u centar graza da i ja vidim to čudo.
    na karti hm stranici su dobro označene jednosmjerne što mi je bitno.
    vidim da ima jedan hm u hauptplaze , a na adresi eisernen tor su i zara i hm. ta dva mjesta mi se čini blizu jedan drugog, a molim dobre ljude da mi kažu gdje da se sparkiram, da li je možda ovaj eiserene tor kakv šoping centar pa ima garage?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Najbolje možda pitati tateka. ja se po Grazu ne s snalazim autom, ali smo kao čorave koke parkirali baš blizu HM-a. Onaj na Hauptplatzu nema dječje stvari, ali je blizu taj drugi. Ne znam ulicu, ali ako ideš po Herrengasse prema Jacomini platzu, nećeš ga fulati. Ulica je okomita, p na Herrengasse, pa je drugog imena. Preko puta HM-a je velika Zara.

Ulica je valjda ta Eisen tor, uglavnom to nije shopping centar nego su normalni dućani.

Joj, tako volim šetati centrom Graza, ali u zadnje vrijeme nikako da stignemo do njega.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo šta kaže michelin

Entry into Austria
    133 km 01h39
    8 A9E57 Continue along: A9 / E57 / E59
    Display map 41 km
    Head towards: E59186
    Knoten Graz West
    Wien
    H
    E66
    A2
    Graz-Ost
    Flughalen/Graz - Feldkirchen 173 km 02h00
    174 km 02h01
    9 A2 Continue along: A2
    Display map 10 km
    Head towards: 179
    Knoten Graz Ost
    Graz-Ost
    Zentrum
    180 km 02h04
    184 km 02h06
    10 Arrive in Graz
    Display map 4 km
    Continue straight on (0.9 km)
    Bend to right 185 km 02h08
    Continue along: Münzgrabenstraße (2.5 km)
    Turn right: Dietrichsteinplatz (<0.1 km)
    Turn right: Schlögelgasse (<0.1 km)
    Continue along: Luthergasse (<0.1 km)
    Turn left: Girardigasse (0.2 km)
    Turn left: Opernring (<0.1 km)
    Turn right: Am Eisernen Tor (<0.1 km)
    188 km 02h17
    Destination: Graz, Am Eisernen Tor
    Display map
    188 km 02h17
    sad još da nađem parking

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nekako mi se čini da se subotom parking plaća samo do 13 h, a dućani su dulje otvoreni. Kada smo mi bili, uopće nije bilo problema za parking - nije grad pun shopping turista, ako okolni shopping centri. Daj pitaj tateka - on ti sigurno zna , a mislim da je svojevremeno, stavio i link gdje se vide parkirališta po gradu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Možeš se parkirati pored crkve koja se nalazi u nastavku ulice gdje je Nespresso dućan na Hauptplatzu, samo do parkirališta dolaziš s gornje strane.

Možeš se parkirati i kod kazališta ili kod Opere pa ići malo pješke...

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mi bili juče u Grazu, i nakupovali hrpu robice za klince,
    sniženjeeeeeeee....
    Ima svega, po par eura.... :D

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Joooj, i ja bih ooopeeettt, i to najviše da si za bebača kupim robicu sad dok je snižena, jer kad dođe ljetni val sniženja taman ću roditi i neću moći...a sad ne mogu dok mi svadba ne prođe
    jesi gledala koliko je ta robica u postotcima snižena?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj bubička prvotno napisa
    jesi gledala koliko je ta robica u postotcima snižena?
    Tebe baš muči jel 70 % ili više

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

PS-evo idem ja sutra pa ću ti reći

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa
    Ne znam čemu taj komentar... ne muči me ništa, samo me zanima... inače, kad mi nešto treba onda to kupim po kojem god postotku da je sniženo ili da nije uopće
    a tak i tak, kao što sam rekla, još ne mogu u Graz minimalno 15-ak dana, a do tada ili će biti završena sniženja ili će ostati ono što mi neće trebati

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa
    Ne znam čemu taj komentar... ne muči me ništa, samo me zanima... inače, kad mi nešto treba onda to kupim po kojem god postotku da je sniženo ili da nije uopće
    a tak i tak, kao što sam rekla, još ne mogu u Graz minimalno 15-ak dana, a do tada ili će biti završena sniženja ili će ostati ono što mi neće trebati
    Ajd nemoj režat odmah, ovo se odnosilo na ono prepucavanje od 50 ili 70 % i trebala je biti samo šala...Bože...

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

40, 50%

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

40, 50%

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nisam pas da bih režala, a doista ne znam što su tebi šale jer očito imaš specifičan način izražavanja poput pribijanja na križ i režanja :/
    uostalom, ne znam čemu uopće komentiraš na takve načine, jer se i u prvom i u drugom slučaju nisam obraćala tebi s pitanjima nego drugim forumašicama
    uglavnom, molim te da mi se više ne obraćaš jer se nemam namjeru prepucavati
    daisy may, hvala na informaciji

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nisam pas da bih režala, a doista ne znam što su tebi šale jer očito imaš specifičan način izražavanja poput pribijanja na križ i režanja :/
    uostalom, ne znam čemu uopće komentiraš na takve načine, jer se i u prvom i u drugom slučaju nisam obraćala tebi s pitanjima nego drugim forumašicama
    Oprosti, zaista mi nije bila namjera uvrijediti te. Mislim da si me u potpunosti krivo shvatila.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

E ovako, u h&m-u u Westu je danas bio jako velik izbor stvari, za odrasle, a za klince pogotovo i sve stvari jako snižene, po 2-3-5-9 EUR.

Uglavnom, super izbor i super cijene, još uvijek stignete na rasprodaje (ako trebate)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Btw, tvoj stav je jako isključiv, netolerantan, nemaš nimalo smisla za humor i imaš nultu toleranciju za ljude oko sebe. Bez brige, s takvim ljudima ionako ne želim imati posla.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

hvala svima na uputama, u graz nisam otišla, nadam se ovu subotu!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sunnyapril1 prvotno napisa
    Bit će ti još uvijek svega, tako da se ne brini Ako trebaš upute za parking, javi

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

imam jednu molbu, s obzirom da mi se na burzi nitko ne javlja sa ponudama, ako će netko ići u H&M da mi pogleda ovaj artikal
    http://files.hm.com/media/products/7...21_99_9999.jpg

i ako nađe u veličini 98 da mi kupi!
    može i druga boja , samo da je deblja tj. od pliša.

na netu je oko 10 eura.

ako ste voljni javite mi se na pp pa vam dam broj mobitela!

unaprijed hvala!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

sad gledam vel. je 98/104! i to još bolje odgovara!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

žene ne režite jedna po drugoj nego uživajte u ljepoti H&M-a

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hej curke,ajde javite ako će netko ić ovaj vikend...kakva je situacija u Austiji..Sloveniji...

Jel ima još kaj na sniženjima...?? i jel stigla proljetna kolekcija koju
    vidimo na on line?????hvala

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

neke cure koje su bile nedavno su rekle da je proljetna kolekcija stigla... ne znam jel baš sve došlo

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

jel ide netko? please!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo ja sam bila jučer
    centar sam našla po michelinu,iako znak na rotoru kaže drugačije, uglavnom bez problema, parkirala isprd opere ( uglavnom ne znam šta gračani rade subotom ujutro jer je to naspram zagreba pust grad)
    nažalost i zara i hmu centru totalna katastrofa, sve jadno i bijedno
    ljetna kolekcija je stigla u zaru, ali čini mi se ne u punom zamahu
    u hm ima nešto ljetnog, ali mislim da se kod njih uvijek tog može naći
    u westu je u hm bilo puno bolje dosta po 3, 5 i 9 eura, više za tinejedžere
    hlače za bebu u hm u centru 5,99 u westu 3 e
    ikea mi je izgledala dosta jadno ne znam zašto
    inače nisma još išla od kad je napravljen autoput -od zgb do weat 2 sata, na prvoj benzinskoj u slo prodaju vinjete i za austriju tako dda se ne ora stajati
    i pazite kako vozite, meni pred očima slovenski presretač ufatio jednog našeg brzovozača

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo u subotu bili u Villachu. Za curku sam našla dosta, za dečka slabo, a to mi je važnije.

Ono kaj je sniženo je stvarno jako jeftino, ali nije više puno ostalo. Prodavačica, naše gore list, mi je rekla da je sniženje još samo ovaj tjedan. Došlo je dosta proljetnog, ali nisu npr. majice koje smo si mi zapikirali na webu.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anjica prvotno napisa
    http://danas.net.hr/svijet/page/2010/01/26/0203006.html?pos=n1
    koji sam ja bolesnik - ćlanak sam pročitala za sekundu, a onda sam 5 minuta proučavala što se na slikici vidi od robe

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

evo, curke, da malko oživim temu...
    bila sam jučer u Grazu i nakupovala opet hrpu odjeće za bebu na sniženju... stvarno nisam očekivala da će ostati išta dobro ovak kasno, ali našla svašta
    i da... opet išla i u west i u seeiersberg... i to je stvarno dobitna kombinacija, jer ono što nije u jednome na popustu, ima u drugome (i obrnuto)... uglavnom, već dugo ovako puno novaca nisam potrošila (pogotovo ako se uzme u obzir da sam u zadnja 3 mjeseca bila 3 puta)

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj bubička prvotno napisa Vidi poruku
    evo, curke, da malko oživim temu...
    bila sam jučer u Grazu i nakupovala opet hrpu odjeće za bebu na sniženju... stvarno nisam očekivala da će ostati išta dobro ovak kasno, ali našla svašta
    i da... opet išla i u west i u seeiersberg... i to je stvarno dobitna kombinacija, jer ono što nije u jednome na popustu, ima u drugome (i obrnuto)... uglavnom, već dugo ovako puno novaca nisam potrošila (pogotovo ako se uzme u obzir da sam u zadnja 3 mjeseca bila 3 puta)

Blago ti se))i ja biii..

E a daj mi reci jel stigla proljetna kolekcija??

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

A gle... moram sad koristiti priliku dok još mogu tamo... kad ću biti u visokoj trudnoći i kad rodim tko zna koliko dugo ne budem mogla ići, pa ću samo tu moći čitati o vašim "ulovima"

stigla je i proljetna kolekcija, ali nisam sigurna jel to sve ili će još nadopuniti kad rasprodaju ove ostatke na sniženjima... naime, primjetila sam da nemaju baš bodića za bebe s kratkim rukavima - uspjela sam si kupiti samo 2 komada, a beba dolazi u 6.mj. pa mi trebaju... u biti, kad razmislim bolje - sigurno treba doći još jer ima još zimskih stvari

inače, ne znam jel itko od vas to primjetio, jer sam ja sad primjetila po prvi put kod njih - našla sam trenirku koja je u 12.mj. bila snižena 50% i koju sam tada kupila, opet na polici po punoj cijeni.. do sada sam mislila da se to radi samo po našim dućanima

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nije još došla cijela proljetna kolekcija, dio dolazi sredinom veljače (mene zanimaju neke piđamice), a majice s kratkim rukavima i ostale "kratke" stvari dolaze tek početkom ožujka.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

znači, stekla sam dobar dojam
    hvala na info...tak i tak planiram ići negdje sredinom-krajem ožujka

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

joj ja idem tek 21.2 u Budimpeštu...nevjerovatno kako nikada ne mogu ići kad je ful sniženje

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ma ne mora biti da ne ćeš naći na sniženju ništa... npr. ja nisam ništa sniženo očekivala u 11.mj., a i tada sam našla lijepu robicu za klince...samo ovisi jel ti se potrefe brojevi koje trebaš na popustu... evo, držim fige za nešto lijepo na popustu

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Cure, planiram ići u Maribor u HM i to u centar. Ne stignem sad sve isčitavati, a zanima me jel ima neki parking blizu tog HM-a (negdje su spominjali da je to blizu McDonaldsa) i jel teško za naći? Jel bio netko nedavno da mi kaže kakav je izbor?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo se jako zgodno parkirali, na ulici neposredno iznad mjesta gdje počinje pješačka zona, normalno je bilo mjesta i još se subotom ne plaća. Od tamo je na jednu stranu do H&M-a pet minuta hoda, a na drugu do akvarija i parka isto tako.
    MCDonalds je u neposrednoj blizini H&M-a, a inače je Maribor mali i sve je to jako blizu.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Hvala Mima. A koliko mi treba od Zagreba do Maribora?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •