Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1750

Tema: H&M

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    i mene zanima kakav je izbor (muško/žensko/dječje..)? Konkretno za Seisersberg?
    postoji h&m webstranica na kojoj mozete vidjeti njihove nove kolekcije i cijene na online shopu http://shop.hm.com/at/

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj silvy prvotno napisa Vidi poruku
    postoji h&m webstranica na kojoj mozete vidjeti njihove nove kolekcije i cijene na online shopu http://shop.hm.com/at/
    samo info da ja sebi i maloj tamo biram i šaljem MM-a s isprintanim stranicama i do sada nikada nije uspio dobiti niti 50% s popisa. ženske su mu u trgovini rekle da neke stvari s web shopa niti ne stižu u trgovine, a nekih ima na webu puno ranije nego se nađu po trgovinama.

e sad, možda sam ja samo baksuz pa mi ne uspjeva.
    Posljednje uređivanje od the enchantress : 26.03.2010. at 14:22

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj the enchantress prvotno napisa Vidi poruku
    samo info da ja sebi i maloj tamo biram i šaljem MM-a s isprintanim stranicama i do sada nikada nije uspio dobiti niti 50% s popisa. ženske su mu u trgovini rekle da neke stvari s web shopa niti ne stižu u trgovine, a nekih ima na webu puno ranije nego se nađu po trgovinama.

e sad, možda sam ja samo baksuz pa mi ne uspjeva.
    Nisi baksuz, istu stvar sam i ja skužila. Naručila sam od frendice koja je išla u H&M valjda 10 stvari koje sam vidjela u web shopu, mislim da je pronašla u dućanu samo jednu. Onda sam fino odlučila da ću naručiti iz web shopa i poslala sam robicu na adresu frendova koji žive u Beču, a oni su mi stvari poslali po svojim starcima koji su taman bili kod njih u posjeti tjedan dana nakon što su stvari došle.
    Ista stvar je i s dućanima, imaju puno druge robe koje uopće nema na web shopu. Plus razlikuje se roba od dućana do dućana, neki imaju sve odjele, a neki samo neke. E sad zašto je to takva razlika, nemam pojma.
    Ali kako god, meni je ipak draže kupovati uživo nego online , a sad mi je curica već dosta velika da ju mogu ostaviti s bakom i dedom i obaviti kupovinu u miru i bez da nju gnjavim i vučem sa sobom.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

cure, jel osim tog malo zimskog ima nešto na sniženju? će biti kod njih neka proljetna sniženja?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj the enchantress prvotno napisa Vidi poruku
    cure, jel osim tog malo zimskog ima nešto na sniženju? će biti kod njih neka proljetna sniženja?
    tu subotu kad sam ja bila imali su rabat na jakne, na dječje po 5Eur, za odrasle 10EUR. Tako da smo "uštedili" 10 Eura na proljetnim jaknama. Ja sam svoju kupila na tinejdžerskom odijelu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •