Može, nema problema![]()
Može, nema problema![]()
zna li netko kad počinju ona ljetna austrijska sniženja?
mada ni ovaj HM u Grazu ne zvuči loše već sada!![]()
Obično krajem lipnja, ali s obzirom da su zimske krenule ranije, tko zna, možda i ljetne krenu ranije, no sumnjam. Pretpostavljam na temelju prošlih godina da će biti krajem lipnja...
Hvala annie![]()
Joj i ja bih do Graza...Jer ako sada ne odem tko zna kada ću opet...
Voljela bih sada u 6. mjesecu jer mi djeca poslije više neće ići u vrtić, pa ne mogu preko tjedna, a vikendom mi se ne ide kad je gužva. A i nisam baš sigurna da li ću imati snage i volje za takav cjelodnevni pothvat pred kraj trudnoće pa bolje da to obavim sada...
Jučer ujutro su krenula sniženja do 50% u H&M online shopu i shop je vrlo brzo bio cijeli dan nedostupan zbog previše istovremenih kupaca u njemuDanas je zato skroz opustošen i većina brojeva i modela na sniženju je rasprodana. Mislim da će kroz par dana krenuti i rasprodaje u regularnim trgovinama.
za vas iskusne znalce h&m, treba li krenuti čim sniženje počne ili još malo pričekati? željela bi kupiti i odjeću za djecu i za sebe, a bojim se da mogu ići samo jednom.
Nekad prije sam išla do Graza obično svakih mjesec-dva. Sad odem par 2-3 puta godišnje i to obično ili van sezone rasprodaje, ili na samom početku rasprodaje; roba možda košta malo više, ali je veći izbor i ima brojeva i modela ali si barem kupim ono što mi se baš sviđa, a ne zato jer je jako jeftino.
Ja ponekad naručujem online. Registrirala sam se na ime prijatelja koji živi u Grazu i stavila njegovu adresu. On plati prilikom primitka paketa i dofura mi kad dođe u ZG.
Znači, može biti i slovenska adresa?
A zna li netko kada onda počinju popusti u Slo?
I jesu li počela sniženja u h&m u Grazu ili Seiersbergu?
O da, jesu. Danas sam bila i nema što nije sniženo, a za klince tek...stvari za 2-3-4-5-7 EUR, od haljinica, majica, duplo pakiranje majica za bebe do broja 80 su 3 EUR, za veće su 4 EUR, pakiranje bodića od tri komada-5 EUR, vreće za spavanje 10 EUR...hlače su još uvijek 50 %...uglavnom, gužva gužva gužva! Za sad brojeva ima, na ženskom odjelu isto-ali s obzirom na gužvu savjetovala da tko planira ići-krene što prije...
Posljednje uređivanje od annie84 : 17.06.2010. at 16:19
Uglavnom, s obzirom na ovakve cijene sumnjam da ću ikad više kupovati na Burzi, dođe me isto ili čak skuplje na Burzi![]()
a joj! a u kom smjeru i u koje doba je obično gužva na granici?
jel zna netko ove ljetne gužve kakva je situacija?
Uglavnom svi nahrle 22. i 25.6. jer ovdje to nisu praznici. Mi smo zapeli prije 10 dana u nedjelju na granici, ali to je bio produžen vikend, inače nisu gužve. Pogotovo ako ideš ujutro.
Posljednje uređivanje od annie84 : 17.06.2010. at 16:30
ajme da! pa to nisu praznici! pa to će biti ludnica!
ma mi obično idemo subotom ali je MM jednom ugrabio petak pa smo išli - i uletili u hrpetine auta kako jure prema hrvatskoj - valjda naši što rade u austriji petkom navečer idu doma u HR i BiH?
a sad se bojim ljetne gužve turista. joj kako ne volim ćubiti u gužvi na granici sa bebom u autu!![]()
O znam kako ti je, mi smo tako stajali u redu na hrvatskoj granici prošli put 45 min. Nego, moj savjet bi bio da odeš preko tjedna ako uspiješ, ako ne-onda barem petak ujutro, subotom se ne usudim više ni približiti h&m-u.
ma ni ja više ne želim ići subotom od kad smo 'otkrili' petak!
samo mi i tako ne idemo u seisberg nego ujutro u ikeu a iza 13h u centar graza!![]()
Ovo sam i pričala za centar-danas su bile opake gužve.
annie, jel su sniženi i oni bodići po 7 kom. za bebače?
i jel ima dobar izbor ili je već probrano?
Nemam pojma, obicno nakon rasprodaja...
hvala...otišli moji danas pa će mi valjda naći nešto za bebača
Evo male pomoći oko državnih blagdana! Do kraja ovog mjeseca u Italiji i Austriji nema državnih blagdana. U Sloveniji je isti državni blagdan i istog dana kao i u Hrvatskoj, 25. 6. - Dan državnosti (I Slovenija i Hrvatska su istog dana proglasile državu). Uz ovaj, u Hrvatskoj je državni blagdan još i 22. 6. - Dan antifašističke borbe.
Zaključak: U Italiji i Austriji do kraja mjeseca nema blagdana, u Sloveniji je blagdan 25. 6., a u Hrvatskoj 22. i 25. 6.
sveki mi donijela samo par sniženih stvarčica... kaže da je sve probrano i da nema brojeva...bila je u Westu...
valjda će prek tjedna napuniti police opet
Dakle, ako tko umjesto u Graz ode u Klagenfurt-neće pogriješiti. Onaj u centru Klagenfurta ima još uvijek jaaako puno sniženih stvari i to u svim brojevima...
Ma joj, pa to su i tako tek prva sniženja, sad će H&M svako malo dodavati nešto novo na sniženje, a usput polako stavljati jesensku robicu. Do prije 10-ak godina je rasprodaja bila takva da je skoro pa sve bilo sniženo u dućanu (obično krajem 7. i početkom 8.mj), ali zadnjih godina to više nije tako, stavljaju cca 20-ak posto robe na sniženje, a usput dodaju novu, tako da je uvijek veći dio robe redovna cijena.
Annie84 jesi vidjela u dućanima možda one okrugle stalke s najobičnijim pamučnim majicama u svim bojama na okrugli i V izrez (ali ne onim skroz tankim kao T-shirt, nego onim normalnim od materijala kao za dugi rukav)? Nisam pronašla takve ni muške ni ženske, ustvari našla sam svega par komada muških, ali ne u baš puno boja. Je li to već sve rasprodano ili ih nisu ni imali ove sezone (radi se o LOGG kolekciji)? Planirala sam kupiti sebi i mužu ove majice, ali nisam ih uopće našla, sve su duge kao tunike i od nekih tanjih materijala, obično spoj viskoze/pamuka i sintetike![]()
Iskreno, nisam, ali ja sam ti se uglavnom koncentrirala na dječji odjel :D
upravo se ja vratila iz seisberga i westa i nakupovala se djecjih stvari ono dvije majcice po 3 eura,sebi haljinu za 3 eura ma ima super stvari... ali sve kupljeno u westu u seisbergu nisam nista nasla iako ima jako puno stvari na snizenju
ima li još čega u hm-u u grazu (west, seiersberg)? isplati li se otići za dečke (brojevi 86 i 122)?
Ja sam 25.06 bila u H&M u Trstu i nisam bas bila prezadovoljna izborom. Kupila sam 2 haljinice, 3 majicice i jedne tajice sve skupa nekih 35 €, ali sam zato poharala Oviesse. Predivnih stvari, a za male male novce![]()
U Klagenfurtu jos uvijek imaju dobar izbor stvari, i za klince i za velike. U Sued parku i u centru....
zanima me kada počimlje nova jesenska kolekcija da neidem bezveze ili u Sloveniji ili Italiji.
ako ikog zanima...bili u subotu u mariboru...ima stvarno dooosta stvari na sniženju, da se naći iako manjih brojeva teže...no zato na djecjem odjelu...ooodličan izvor i sve po 2, 3 eura...tako da, treba li itko za klince, samo naprijed!!!
U Grazu još uvijek ima svačeg lijepog![]()
Zna li netko kakvo je stanje u Grazu?