U centru isto stanje...
U centru isto stanje...
Posljednje uređivanje od annie84 : 29.07.2010. at 11:09
Hvala ti!![]()
Nema na čemu![]()
Da ne čitam cijeli topik, jel stigla jesenska kolekcija?
Stigla!
To je tako sa kompletnom tekstilnom industrijom.
Mi idemo u Mursku Sobotu (Slo) u subotu....
Nadam se jesenskoj kolekciji (taj dućan u Murskoj mi je daleko bolji od svih u kojima sam bila u austriji..)...
ali i sniženim ljetnim stvarima.....
Objava sa Facebook H&M stranice
H&M is opening in Turkey in autumn 2010, Croatia and Romania in spring 2011
Jedino za bebe izbor tako-tako......
Sve još kratki rukavi....
AL našla sam nekoliko onih jednodijelnih unisex piđamica (rompera, il kak tko već to zove...) po 2 u pakiranju, od prošle godine u veličini 50, 56 i 62.....
Te paketić bodića od 7 komada dugih rukava....
Ima, al tebi bu sve veliko.....
I meni je bilo, ostali samo veliki brojevi (barem je meni bilo).....
Ja sam tu na burzu stavila nekoliko trudničkih stvarčica....(jedna košuljica i crne hlače tričetvrt (kupila ih sad u petak, i dođem doma skužim da imam iste takve...) bi tebi odgovarale...
Škicni.....![]()
Jel netko skoro bio u Grazu? Jel došla jesensko-zimska kolekcija?
prije 10-tak dana baš i nije. nekako je sve bilo poluprazno.
neda mi se citati cijeli topik, da li je na koncu moguce kupovati h&m online, npr austrijski pa da dostave u sloveniju?
mislim da ne još... ja imam neku rodbinu u sloveniji pa sam to htjela iskoristiti, međutim, nije uspjelo... doduše, to je bilo prije nekoliko mjeseci, ali čisto sumnjam da se nekaj promijenilo...
Posljednje uređivanje od Bipsić : 21.08.2010. at 12:37
steta. da li netko zna postoji li kakva sema da se kupi online pa da ima neka dobra dusa koja bi poslala paket u slo, npr i uz naknadu? NIje mi do graza bas zgodno a zvala sam telefonom u slov i italiju i uopce nemaju ovih artikala koje se nalaze online
Pa imaš i u Kopru H&M....
Nije ti to blizu?
ma je, bila sam tamo ali to je posve druga linija odjece nego sto je online, da ne kazem da neke stvari uopce ne dobivaju..ne znam da li je moguce ni da dostave u graz pa da tamo odem fizicki uzeti....
da. znaci ne preostaje drugo nego naci nekog u austriji kamo da dostave, zar ne? koja tlaka...
poslala sam im upit mailom da li dostavljaju u slo, ali bojim se da ce doci neg odgovor, bas steta.
ajd pliz javi kaj ti budu odgovorili, jer i ja sam si našla neku trudničku garderobu pa bi si to naručila...
evo odgovora
"
Thank you for your mail and your interest in H&M.
We are sorry but we can´t deliver to Slovenia. To order in our Shop –Online you need a german, austrian, netherland or a scandinavian adress. Your order has been deleted.
Normally orders can be paid with a german credit card.
We wish you a nice day.
Kind regards.
"
Jel' bio tko u H&M-u, jesu stigle jesenske stvari? (na webshopu vidim da su i zimske)
Ja sam bila prošlu subotu i ima dosta jesenskih stvarčica, ja sam mom malom nakupovala podosta robice, majice, hlače, čarape, gaće... prsluk sam mu dobar piknula... Ima za klince svega!
Hvala, a gdje si bila? Mi bi išli u Maribor.
Mi bili u Grazu u subotu (Seirsberg), za klince ima svašta, već su sve uglavnom zimske stvari. Sniženja nema, po jedna mala polica na svakom odjelu (uglavnom ljetno). Na ženskom odjelu je neka prijelazna kolekcija, nema još ni jakni ni kaputa ni zimske odjeće...
Nisam primjetila skafandere. Zimske jakne i ostale rekvizite, da.
ja sam bila jucer u Mariboru i razocarana sam do neba... Prvo sam isla u onaj u Europarku. Izbor za malo vece decke nikakav, jedva nasli svakome hlace i majicu. za malu 3 god isto tako, ni jakni, ni majica, ni haljinica, ni hlaca,... ma nicega. Kupila joj samo spangice i dvoje tajice. Taj HM mi se ne svida, roba je zbrkano slagana, uvijek je sve raskupusareno. Isla onda u centar, tamo malo bolja situacija. Nasla jaknu, imaju samo jedan model, dvoje hlaca i majicicu. I cizmice.
Sjecam se prije par godina nisam mogla navuci sve vrecice, brdo toga sam im nasla. Ne znam u cemu je stvar, jel zbilja malnji izbor kako su klinci manji ili je nesto drugo u pitanju. I uopce nisu jeftini, 25 eura za traperice bas i nije malo...
Uglavnom, necu tako skoro u Hm, jedino ako mi bas bude usput.
ani, jel lose u usporedbi s ponudom na njihovom webshopu ili u usporedbi s tvojim ocekivanjima?
ja isto idem uskoro, kad izvadimo iz bunkera zimsku robu i provjerimo stanje
Mi smo se upravo vratili iz Maribora - meni nije uopće bilo loše. Istina da ima jedan model jakne- kupili smo ga, imat će sve cure u Zgb tu jaknu. Još je bio popust na traperice, 5 eura dolje na cijenu (10 za odrasle). Kupili smo i skijaški prsluk. Dućan u gradu je bio neusporedivo bolji od ovog u Europarku, u ovom drugom nije bilo ničega (u taj bi mi bilo bolje da uopće ne idem jer samo kupim gluposti i potrošim novaca).
I našla sam stvari koje sam gledala u web shopu.
Jedino što za sebe ja nikad više ništa ne kupim u tom H&M-u, ne znam jel u Austriji bolje, ovdje u Mariboru meni baš ničega nema za odrasle.
ne znam za web, nisam ni gledala tamo.
ne znam jesu li se moja ocekivanja povecala, ali prijasnjih godina sam nasla puno vise stvari i izbor je bio puno veci.
Mima i ja sam uzela jaknu, ljubicastu. Da zbilja, treaba je dobro oznaciti da se u vrticu ne pobrkaju. Pogotovo s obzirom da je izbor boja bio tocno tri.
Mi se nakupovali u Kopru u novom Tušu i spucali 200 eura samo na nju za vrtić. I onda došli u Trst i požalili. Izbor puno veći, a mi već bezglavo izjurcali. Odnosno ja, kao da je moj mužjak imao pravo glasa, iako je pokušao spriječiti moj manijački pohod.
Znači skafandere još nitko nije vidio? A valjda će ih dobiti za 2,3 tjedna....
ja bila prošlu nedjelju u Budimpešti.na sniženju nema ništa..zimskih jakni još nema već neke jesenje ,skafandera još nema..kupila maloj tajica klasika kao i svaki put,piđamu hello kitty,gaća,čarapa naravno sve HK što mi je navrh glave ali šta da radim kad ju volisebi par stvarčica i to je to...uglavnom išli da nam guza vidi puta hehehe
Ja bih u subotu išla u Maribor u H&M, a nisam još nikad bila tamo. Do sada sam išla uvijek u Graz. Kakav je izbor i koliko dućana ima u Mariboru, kako ih naći, koji je bolji itd.
Please savjeti su dobro došli!
koji je link za H&M webshop???????
je li netko mozda nedavno bio u H&M u Ljubljani?
zanima me jesu li dobili zimsku robu (ne jesensku, nego bas zimsku, skafandere, debele jakne i ostalu topliju odjecu) za djecu i odrasle?