Da se dopunim: ne volim jedino one njihove štramplice kaj nemaju petu, nekak su uvijek lagano zgužvane na nogici (iznad rista).
I čarapice i štramplice iz C&A su jako dobre.
Da se dopunim: ne volim jedino one njihove štramplice kaj nemaju petu, nekak su uvijek lagano zgužvane na nogici (iznad rista).
I čarapice i štramplice iz C&A su jako dobre.
Kaj nisu njihove štrample cca 50 kn? Bez obzira, najkvalitetnije su od svih.
Znam da toga već ima, a zimskih jakni i futranih hlača??
Agencija je u Palmotićevoj, a polasci su ispred Lisinskog.
Stramplice su im po 5,90€ ,a ako kupujes pakiranje po 2 komada onda doje 9,90€ sto mislim da je i vise nego jeftino s obzirom na njihovu kvalitetu.
Ja sam bila prije neka 2 i pol tjedna i tad su bile samo 2 zimske jakne,1 skafander,a futranih hlaca jos nije bilo.
Rekla mi je teta prodavacica da zimska roba(onak bas deblje stvari) stize krajem rujna.
jel ima u mariboru C&A u onom europarku ili kak se već zove?
A otprilike gdje u centru? Blizu onog HM-a u Vetrin. ul. ili ?
Da. Desno od H&M-a, na onom lijepom trgu.buba klara prvotno napisa
hvala!
Evo nemreš bolivit, ja po 1. PUT (12.9.) idem u H&M i to sa kolegom i njegovim klincima! (da, da i sa ženom!) Dobivali smo do sada obleku za malu iz H&M-a i mislim da su i materijal i boje superizdržljive. Kaj se tiče cijena, tu kod nas se može naći i jeftinije (ja u Vrtuljku neki dan kupila donje dijelove trenirki po 49.00 kn), ali je proizvođač iz Kine...Pa u Ikeu na klopu i neke police malcu za knjige - sounds like fun! Drš'te fige!
evo curke..ja sam neki dan bila u H&M-u u Ljubljani u Supernova centru..za novorođenče smo kupili hrpu stvari za 80 eura (od kojih jos 10 dobijemo nazad kad nam vrate merver..stvarno se isplati kupiti bazične stvari (bodiće, hlačice, stopalice, čarapice itd)..ja nisam našla nekih vestica i takvih stvari ali možda jer im roba još dolazi...u svakom slučaju za istu količinu bi u Zagrebu platila duplo..![]()
Jooooj, ja bi odmah krenulalara01 prvotno napisa
.
Kad će više zimska kolekcija.....................
Mislim da si ti još gora ovisnica od menedonna prvotno napisa
!!!
Ili smo tu negdje :D .
![]()
![]()
bili u Arena Plaza Mall i lijep je HM![]()
kupila joj zimsku jaku,jednu plišanu trenerku i dvije pamučne(sve donji dio za vrtić),samtane hlače,čarapa,gaćica u paketiću 7 hello kitty,4 maje dugih rukava,kuminoj maloj za rođoš hlače i kapa+ šal,za slijedeće babinje kompletić![]()
i sebi offcourse...jakna za jesen,MM jakna skoro kao i moja+ put + hotel :shock: :shock: preeeeviše ali vrijedi svake kune bar 2 dana odmora
![]()
Ovisniceee...![]()
Kao i ja,![]()
Super shopping,jedva cekam opet i ja.
Gledala sam danas H&M online shoping Graz i vidim da ima novih stvari, između ostalog i jakne... da li je to samo online ponuda ili se to sve već može naći i u dućanima??
Ima netko informaciju koji dan je najbolje ići, da ne budu prazne police tj, probrana roba? Jel to oni svakodnevno nadopunjavaju ili ima dan u tjednu kada stiže friška roba? Mislim na Graz (west centar).
Ja sam bila sad u subotu u Centru West i uopće nije bilo gužve. Bilo je par zimskih jakni (gledala sam veličinu 98), vestica...ima svega (osim pidžamica koje sam tražila, samo dva modela, cijena 13€). Za cure je sve Kitty.
aaaaaa sad sam skužila da su joj trenerkice na knap :shock:a da ne kažem da ove roza neće ni vidjeti nego jedva je htjela ovu sivu s hello kitty
![]()
![]()
joj još ako stavim u sušilicu...bye bye trenerkice![]()
![]()
Mi smo bili za vikend u MAriboru i kupili svega za L (7mj). Jedino kaj nas je malo zeznulo kaj ned rade do 3, a mi stigli u 2. Tako da idući vikend idem ponovo.
Ma daj :shock: , pa oni bar imaju velike modele.donna prvotno napisa
Koji broj joj je premali?
pa da![]()
evo recimo ova siva joj je dosta kratka tj na knap .izdržat će kratko vrijeme br je 98 a ta joj se najviše sviđa jer je hello kitty
ali i roza je 98 pa joj nije kratka :? valjda drugačiji je model.ta je pamuk.
a danas je u vrtić obukla plišanu roza i isto je na knap neće dugo .
ja sam davno naučila imati metar u torbici kad u H&M-u kupujem.
ponekad su im odstupanja po brojevima zbilja velika.
ja sam bila u hm i Zari u Mariboru, prije 10-ak dana.
Kupila sam sebi: presavršene trudničke rebe, 2 košulje, 2 grudnj za dojenje, 2 donje majice i 2 donje majice za dojenje. Sve cca 110 Eur-a.
Juri: 4 donja dijela tute, jednu debelu majicu, jednu tanju majicu i podstavljene hače, paket čarapica
MM-u boxe i čarape
Još nešto poklona...
U Zari sam si kupila džemper, kaiš i majicu kratkih rukava.
Sve u svemu, došla sam na kasu punih ruku robe, osim ove gore navedene (minimalno 500E) za raznorazne poklone, rođendane...i skoro se onesvijestila kad mi je rekla da NE PRIMAJU AMERICAN KARTICU :shock: :shock: :shock: .
Na Masteru sam imala limit koji sam slistila, a ostalo vratila i vratila se bez pola kupjlenih stvari. Dobro, sreća u nesreći je što se nisam tresla na granici
![]()
E da, MM mi je kupio prekrasne žute cipele na petu u Transport shoes-u.![]()
Za one koje zanima: C&A se otvara na proljeće u City Centru One, od H&M za Hrvatsko tržište za sad ništa. Preskočili su ulazak na naše tržište za sada.
H&M se otvara u Zagrebu u Arena centru, mallu, već kako će se zvati...
Informacija koju imam a koju sam dobila od ljudi koji pregovaraju u ime nekih naših Shopping centara je da H&M za sada preskače Hrvatsko tržište u korist tržišta Turske i mislim Ukraine.
Joj wana ovo sa Amexom se i meni jednom dogodilo, ali na srecu bila sam sa frendicom koja je imala Master.
Ja se spremam iduci vikend u Maribor i jeeeeedva cekam.
Jučer sam bila u H&M-u.
Kao prvo zahvaljem tateku na detaljnim uputama za prolaz kroz Maribor bez kupovine vinjete - uspjeli![]()
Sve ono po što sam išla sam našla, a to su donji dijelovi trenirkica, potkošuljice i gaćice, par majica.
Trenirkice su po 7,90 €, majice od 6,90 do 12,90 €.
Traper šosek sa Kitty je 16,90 €.
Sviđaju mi se boje koje sad prevladavaju: krem, smeđa, prljavo-roza, bijela ...
Da li si išla u Maribor ili u Graz?sandraL prvotno napisa
Tnx.sandraL prvotno napisa
Ja sam već mislila da moram pazit kud vozim do centra Maribora.
Još malo i ja ću..... :D
Cure,ne bedirajte se,HM se otvara na jesen 2009.godine u West Gate-u koji se radi u Zapresicu...meni pred nosom![]()
Ima maketa tog centra,bila na sajmu,i ima popis ducana koji ce biti,medju njima je i HM.
Ja danas bila u Grazu,kratki i brzinski shopping,ali sam castila samo sebe,djecu sam ovaj put preskocila jer imaju stvarno i previse.
I da,krajem mjeseca im stize zimska obleka,tak da znate,![]()
dolazi H&M..od frendice sestrična već radi u HR neku pripremu (vodi se kao zaposlenik H&M-a) :yay:
a jel ima izbora nekih manje debljih stvari..onak za jesen za klince (17 mj)...?
danas obišli po ZG malo i izbor je katastrofa..najbolja mi nova kolekcija u TL-u a svu robicu već imamo samo u manjim brojevima od prošle godine...il majice kakve su bile ljetos sad su sa dugim rukavima....
Mi smo jučer bili u Grazu.
Kupili smo pernate zimske jakne, zimske trenirke, štrample... jedino čega nikad ne nađem u HMu su majice.
Išla sam s busom preko agencije (iz Zgb), super su organizirani; polazak u pola 6, u 9 smo bili gore, ostavljaju te na jednoj od lokacija: Seisberg - Metro - West centar - centar grada, a u pola 1 te pokupe i odfuraju na drugu od tih lokacija (po želji), povratak oko 16 h iz Graza, i još se stane u povratku u Minas (čokse i slično - Nutela od 750 g za 3,89 €!!!!!!) - sve to za 100 kn, a najbolje od svega je to što te na granici nitko ništa ne pita niti ne gleda.
(masa)-jesenskih stvari imas vec od kolovoza,majica pogotovo.
Mi smo se s tim opskrbili,za koji tjedan idemo jos po deblje zimske stvari i do proljeca nista...![]()
flower prvotno napisa
Stvarno??? Pošto sam odnedavno RječankaH&M bi mi u Trstu odgovarao. Do sada sam išla u Maribor.
Znaš li da li ima H&M u Ljubljani? Ako ima, kako je tamo?
Kao prvo zahvaljem tateku na detaljnim uputama za prolaz kroz Maribor bez kupovine vinjete - uspjeli![]()
Može mi netko pomoći gdje da nađem te tatekove detaljne upute kako do Maribora bez plaćanja vinjete. Hitno mi je za frendicu koja ide sutra.
Thanks
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...injeta&start=0
Evo tu su upute![]()
Jel vidio netko jel ima traper jakni za curke?
Prije mjesec dana je bilo.
Ja kupila za decka,ali sam vidjela da ima i za curke.
Cijena za decke je 19,90 € pa mislim da je tako i za curke.
sandraL![]()
u Ljubljani su 2 H&M-a..jedan u centru grada jedan u City Park centru...izbor je ok (nisam bila u Grazu al jesam u Beču)...jedina fora je što su neki artikli na sniženju u centru grada a u šoping centru nisu pa uvijek obiđem oba...a u ovom u centru grada nema dječjeg odjela..rena7 prvotno napisa
Hvala![]()
jedno pitanje za vas koje kupujete u H&M-u u Mariboru.
išla bih vlakom do maribora, ali vidim da tamo ima nekoliko stanica.
hoću li znati gdje trebam sići i kako od stanice onda doći do H&M-a?
nisam nikad hodala gradom pa ne znam koje su udaljenosti u pitanju i koliko je komplicirano za snaći se...
ma može i za ljubljanupandolina prvotno napisa
(pa da vidim što mi je jednostavnije)
dakle, ako dolazim u MB ili LJ vlakom - kako s kolodvora do H&M-a?
Da li je netko od vas primjetio da u H&M-u nema velicine 2-3 godine?
Navodno vise ne proizvode tu velicinu.
Pandolina, nažalost ne znam gdje je u Mariboru željeznički. Pomogla bi, ali ne znam stvarno.