ja jucer bila u mariboru, ima svega. iako mi se vise ne cini da je jefino kao sto mi se to cinilo prije :?
dosle su i jakne za djecu.
ja jucer bila u mariboru, ima svega. iako mi se vise ne cini da je jefino kao sto mi se to cinilo prije :?
dosle su i jakne za djecu.
Pa kak onda sad idu brojevi? :?lane prvotno napisa
ak sam ja skuzila lane, ona misli da vise nema dvojnih brojeva 92-98, nego ili 92 ili 98
Ne, nego ima broj 86/92, a slijedeći je 98/104. Moja uskoro trogodišnjakinja je prevelika za ovu prvu veličinu, a puno premala za drugu. A većina stvari je tako obilježena. Manje je pojedinačnih brojeva - 92,98,104...
Čula sam da je netko kupio u Kauflandu majice kakve ima H&M... Danas sam ja kupila dvije majice i hlačice kakve ima H&M, isti logo, etiketa s veličinom je ista... na majici iza vrata jasno se vide ostaci odrezane etikete, preko toga našivena etiketa "Fashion tex", a etiketa s unutarnje strane majica na kojoj piše na koliko se pere, sastav isl. - odrezana na pola. Pregledala sam sve majice odreda i sve imaju odrezanu etiketu, i onda sam naišla na jednu koju su zaboravili odrezati - a tamo lijepo piše crno na bijelo - H&M.
Pazi ti njih, oni uvezu H&M, odrežu etikete, našiju svoje i prodaju za sitnu lovu - po 25 kn :?
...zvala sam uvoznika da pitam gdje se još može nabaviti tih zakamufliranih H&M stvarčica, veli samo Plodine i Kaufland, da su to ostaci od proizvodnje...
zbilja ne kužim kaj je H&M baš taaaako dobar?
kao prvo, nekad im je cijela kolekcija baš bezveze, a ni cijene nisu baš tako male..idem u Bratislavu, nadam se da je tam H&M pa sam si mislila kupiti donje dijelove trenirke, a sjećam se da kad sam prošle godine kupovala u Bruxellesu (ne znam da li grad ima veze s cijenom) da je donji dio bio 12 eura - to je 100 kuna, samo za donji dio..to i nije baš bagatela
osim toga, na toj trenirci se pojavila rupa na koljenu (doduše bilo je peri deri, ali tkanina se ful istanjila)
danas sam recimo kupila dvije majice u Zari, pamučne, s dugim rukavima za 68 kn zajedno..to je oko 4,5 eura po jednoj..to je ok cijena, a imali su i donje dijelove za 99 kuna...oću reći, može se naći robice i po drugim dućanima, a pogotovo ako se prate sniženja
al ajd, za dva tjedna ću i ja otić u taj opjevani H&M pa baš da vidim raskoš
al da bi potegla sve do maribora, graza il ljubljane samo zbog tog dućana, ne bi
i plodine su imale super njihove majice po 19,90Happy prvotno napisa
![]()
![]()
i ja sam platila donje dijelove trenirki po 10 eura sada nedavno
Jel majci ima još i koje veličine?jabaresi prvotno napisa
majice![]()
u Maribor se i ne ide samo radi H&M-a.
to je neka vrsta izleta.
idealna prilika za napričat se s mužem (ili frendicom, ovisi s kim idete), bez da vas itko ili išta ometa i prekida.
i da guza vidi puta.
To sam mislila, ali nisam se mogla sjetiti tocno brojeva. Moja je 2 i pol godine i 98-104 joj je preveliko pa se pitam ima li uopce smisla ici tamo za ovu sezonu.Happy prvotno napisa
Jel netko bio friško u Mariboru? Jesu dobili baš zimske stvari?
Ja sam bila prije tjedan dana. Ima zimskih stvari- skafandera, kapa, šalova, rukavica, štramplica, podstavljenih hlača....
Sva sreća da sam robicu za bebača kupila ranije, jer trenutno su u ponudi kompleti za novorođenčad od pliša- meni se to ne sviđa, ježim se na sam dodir tog materijala. No zato, jakne, skafanderi.... kupljeno![]()
Hvala!
Kad hvalim H&M prvenstveno mislim na dječju robu jer omjer cijene i kvalitete je predobar. Moje dvoje djece iznosi jednu krpicu i kad je dajem trećem još uvijek izgleda kao novo.
A što se tiće robe za odrasle, ne znam jer mi se ništa ne sviđa a koliko čujem i kvaliteta je puno lošija od dječjeg.
Ja pak jedino kod njih mogu sebi nać hlače. I to već 15godina tak.
Od 5 pari koje uzmem probat, bar dvoje su mi super i jedne ok.
U zg eventualno mogu kupiti u s oliver, al po skoro troduploj cijeni.
Ovo baš i nije točno. Ja se već sigurno 10 godina oblačim isključivo u H&M-u i neke stvari su toliko i stare i još uvijek ih nosim. Roba im je baš kvalitetna a ja imam sve njihovo od rublja, čarapa, sve vrste odjeće do kaputa. I uvijek nađem i više nego sam planirala i onda mozgam pred blagajnom šta izvaditi.Happy prvotno napisa
I MM također (čak i vjenčano odijelo).
ja imam 2 majice kupljene 98. u Beču..još uvijek iste, boja ista, oblik se nije izgubio...ai sve novije je još kao novo...
haha tak i ja i onda pred blagajnom se zagužva dok ja još po stoti put razmislim hoću baš sve ovo uzetiMBee prvotno napisa
![]()
jel rpimaju što od kreditnih kartica u H&M-u?
znam da Amex ne...
(masa)-ja znam da diners primaju.A jednom je koliko se ja sjecam moja frendica kupovala i na AMEX, :/ mislim da je.Nemrem se sjetit,pitat cu je.
Mi sutra idemo,jedva cekam.
A kvaliteta je mraaak,mi se svi oblacimo u H&M-u,odrasla sam u njihovoj obleki i sve jos izgleda kao novo.
Ja sam haljinu u kojoj sam se vjenčalaMBee prvotno napisa
![]()
Super, ja sam sad prvi put sebi kupila nekoliko krpica, pa ako velite da je i kvalitetno, još bolje.
Ja namjeravam u subotu u Graz pa eto ako je tko skoro bio nek napiše par riječi o situaciji u hm-u i da li u tom šoping centru gdje vas ostavi bus ima i Crocs?
U subotu sam bila u Mariboru. Odmah sam se zaputil u H&M u centar. Kasnije sam otišla u Europark pro do Zare i kad sam obavila šoping baciti p'ogled na H&M U Europarku. I eto iznenađenja!!! Tu je bila bolja ponuda za male -do 1g dečkiće, i bilo mi je tako žao što sam već sve kupila a tih majčica upće nije bilo u centru. Drugi put prvo iddem u H&M Europark.
C&A kao i uvijek dobar!
U Zari sam našla par fora majca a ne preskupih - od 3.90 do 7.90 EUR.
i u zagrebu ima majica u Zari za tu lovu
I ja sam jučer nakupovala majica za klince u Zari U Avennue Mallu po 29 kn u svim bojama, jako lijepe :D samo moraš kopati![]()
Meni je ta zara bljak.sofke prvotno napisa
Imam majce za Leu koje su mi se isprale i smanjile čim bi ih oprala na više od 40stupnjeva, i sebi sam SAMO JEDNOM kupila hlaće tam, a nakon pranja su mi bile cijeli broj premale.
H&M sam znala oprat i na 90 (bodiće pogotovo) i sve super ko da je prano na 30.
ja baš dobila iz Frankfurta puuno robice iz ZARE.dobila je mala 4 pamučne majice jako su lijepe,dobila je hlače dugačke i jedna kratke zimske,zimsku haljinu,dvije rolkice onak fino mekane,i vesticu ma divno je zaista....a nikad tamo ne kupujem![]()
A kako je s robom za 'velike' u H&M-u (Graz) ovih dana? Ima li i zimskih jakni i vesti? :?
Hvala na svakoj informaciji!![]()
a ja imam hlače iz H&M, velike, za sebe, pa mi se jednima jako isprala boja (kupljene prošle godine), a druge su nove, ali kod nošenja vrlo brzo izgube oblik (naprave se kugle na koljenu) pa mi nisu drage
dočim su se na trenirkama od male pojavile rupice na koljenima
sve je to isto, proizvedeno u Kini od ne baš pretjerano kvalitetnih materijala
a što se tiče bodića, ja bila kupila bodiće u Getrou, prala ih na 90 stupnjeva dve godine i ko novi
oću reć, ok je meni H&M, al ne bi baš pretjerivala u superlativima
ima svega!
i baš po mom guštu, kupiš par stvari koje onda možeš dozlaboga kombinirati. daklem ovako - za 2000kn kupila sljedeće:
4 prekrasne vestice (na kopčanje i baš fensi, 2 baš debele)
4 majce (2 obične ali malo od finijeg pamuka, 2 fensi)
6 pari boxerica
6 pari deeebelih čarapa (jer ne nosim papuče)
1 preeekrasan debeli bijeli kaput
1 jako lijepu košulju
ženska odjeća iz hm mi je skroz ok, pogotovo ako razmišljaš o njoj kao o robi za jedno sezonu (moda jako brzo prođe)
ali muška mi je... bezveze, ne bih muža tamo oblačila, sve mi izgleda prešlampavo.
ok su ljetne platnene hlače, lanene košulje...
MM ne stane u HM-ove hlače najvećeg brojaapricot prvotno napisa
![]()
ali muske gace su superapricot prvotno napisa
![]()
mislila sam da je šlampavo sašiveno.wana prvotno napisa
fenomenalnea zakaj prvotno napisa
![]()
plus mm sebi nadje super stvari u HMu iako su meni muške Tom Tailor stvari no1.
ma koje su to gaće?
ja nisam vidjela ništa što bi mi zapeo za oko.
ok mi je bilo prije 10 - 15 godina kad su mi se sviđale šarene bokserice, ali što sada ima?
ma nisu šarene bokserice nego uske sive, smeđe, bijele...bokserice i obične gaće, meni su super.Ni mm se ne buniapricot prvotno napisa
![]()
inače, meni je za žene puno ljepša robica od Manga, Sisley ili NAFNAF.Ali je skuplja, i sve curice u istim komadima robeTako da je na kraju xnation,Zara i Hm okej od povoljnijih.
ovakve, ali u boji?
http://www.sfilate.it/img/julipet.jpg
kakva je kvaliteta?
mi takve kupujemo u Intimissimi...
slične,imaju i bijele, ne samo u boji.
Apri, "Krešo" sve gaće ima iz HM-a. Izbor je super: jednobojne, prugaste, u par kombinacija boja. Točno ovaj stil kao s tvoje slike.
Meni se čini da dugo traju.
A i moj je veš 99% HM.
Sad baš da su jako povoljne i nisu, ali za muške često imaju akcije kupi 3, plati 2 i onda se isplati.
Intimissimine su mi se isto pokazale dobre, ali meni je HM draži.
cowgirl, (tubisadošlogrubariječ sa j), pa nisam ti vidla potpis prije, ČESTITKE NAJVEĆEEEEEEEEEEEEEE!!!!
![]()
(sorry na OT)
Izvjestaj danasnjeg shoppinga i Grazu...
Bilo je super,kupili smo svega i svacega,sve me sram,i necu nabrajat.
Uglavnom,ukratko,ponuda je i vise nego dobra,ima stvarno dosta izbora,i za bebe,djecu,muske i zene.
Mi smo najvise kupovali za sina i pronovu koja dolazi,a i sebe smo obnovili.
Malo sam se razocarala jer po prvi put sam na policama vidjela istu kolekciju od prosle godine,kakvu vec imamo doma,kupljena lani,a i sad se prodaje po istoj cijeni,nije na snizenju,to mi je bilo malo :/
Prvo smo bili u West centru,pa u Toysu,pa u Ikei,i zatim u Seisbergu.
I ako nemate cijeli dan na raspolaganju toplo preporucujem da obavite sve u Seisbergu,ponuda je puno bolja i ima brojeva od svega.Cak mi se cini da su baby odjel prosirili,a u Westu je dosta losije nego inace.
I s tim da ima jos dosta snizenih stvari.
Uglavnom,jako dobar shopping, :D :D :D
Pošto su dječje zimske jaknice u H&M-u (ako ih već ima)?