Jesu vas malo čudno gledali na carini??Christy prvotno napisa
![]()
Ja čekam da se malo izvučem iz minusa pa ću do Maribora po zimske robice.
Jesu vas malo čudno gledali na carini??Christy prvotno napisa
![]()
Ja čekam da se malo izvučem iz minusa pa ću do Maribora po zimske robice.
ja idem sljedeci tjedan
ivaru sve okracalo, danas isao u skolu u hlacama do gleznja.
kakva je ponuda za 9-10 godina? na netu nisam nasla nista spektakularno od novih stvari :/
Cijena zimskih jaknica se krece od 19,90 do 24,90 eura.
Sto se tice izbora za djecu 9-10 godina,vidjela sam da je odjel krcat,Iima lijepih stvari,sad neznam kako vama pase,od nas je ta velicina miljama daleko,![]()
A na carini nam nisu ni ovaj put pravili probleme,hvala Bogu,i imamo poveci auto pa to jako dobro zakamufliramo.
Kad se vracamo ovjerit tax free onda samo trepcemo okama,
Tko je planirao gore u shopping nek se ne dvoumi,izbor je sasvim dobar,bolji neg kod nas,definitivno.
Mama mi dolazi opet za par tjedana i vec se kontam sta da narucim od nje sto nisam jucer uzela,![]()
ovisnica![]()
i mi ćemo sljedeći tjedan
nadam se da ima svašta za malene muškiće, eno mi dijete u bodiju kratkih rukava...
Super za info, iako se u shopping spremamo tek početkom listopada...
i sorry na OT (ali nema pristup na burzu) jel netko mozda prodaje vinjetu za SLO?
ne treba ti vinjeta za Graz- imaš negdje opisana dva načina kako doći bez vinjeteivano2 prvotno napisa
Ivarice,ja sam bila u Budimpešti,jako sam se razočarala,kupila 2 trenirkice i jednu majicu , odi u Zaru,meni je značajno bolji izbor ovaj putivarica prvotno napisa
Cure ima li netko pri ruci link hm online dučančeka,?
Našla :D
Christy, jel možda znaš ili si vidjela Crocs dućan u Grazu i gdje...mi idemo u subotu pa da ne lutamo![]()
i meni je blizuuuuuuuuuuChristy prvotno napisa
![]()
Inače, mi trebali ić u subotu, pa nisamo, bili jučer poslije posla, na brzaka. koma
![]()
Za nas ima robe, al za djecu sveeeeeee popelješeno, htjela sam uzet svom i frendicinom klinji, mom treba 110, frendicinom 104, i mojoj maloj kumici kojoj treba 74, ali sve pokupljeno.
Ajde, ima zimskih jakni (tj nekih kasnojesenskih) za dečke, za bebicu nije bilo, samo neke odurne roze i brušena koža (imitacija), majice uopće nisu jeftine, a i nema baš nešro onih paketa jeftinijih...ništa ekstra, eto.Čekam slijedeću pošiljku oko 11.mj tamo negdje...
Evo, ja bila 12.9. i kupila klinji u H&M-u: 2x majice deblje (158 i 164 vel) po 9,90; vesta 9; bokse 7,90; potkošulje su po 4,90, ali sam mu ja uzela majice bez rukava po 3,90; čarape 6 pari po 6,90; kapa zimska 2; jaknama nisam bila zadovoljna (cijena od 24,90-49,90), pa sam u Sports Experts našla HH jaknu skijašku po 29,90 (sniženo sa 119,90!). Žal mi ko pesu kaj mu nisam uzela hlače (imaju po 16,90 i 19,90), jer sumnjam da ću po toj kvaliteti i cool look-u naći u Zgb-u! Puno stvari je još iz ljetnog asortimana po 3 i 5, ali malo toga.
Bodići su po 4,90 (za manje klince) ili po 5,90 i jaako su slatki. Ima duplih pakiranja piđamica (74 i 80), kombinezona po 7,90 i 9,90. Mekano do besvijesti!
Moj klinjo prezadovoljan, a ja danas u tramvaju vidla klinca možda 11-12 godina sa pamučnom jaknom s kapuljačom (19,90) i jaknom (39,90) i rekoh u sebi: A-HA!
Carinici nas na SLO grani malo stavili na stranu dok su to ovjerili, a na HRV vidli moju glavu kako spava u sjedalici (vozila se ko kofer!) pa nas pustili, valjda mislili: pusti dijete nek spava!![]()
Ewa-pored centra West ti je turbo sport i oni imaju Crocs-ice,veliki ducan izmedju Westa i Toys-a.
Meni je ova jesenska za cure sva bezvezna ...
Uzela sam samo obične trenirke, dvije obične majice; za dečke je sve tamno ...
crocs ducan nalazi se u annenstrasseewa prvotno napisa
thx, samo što ja idem busom pa ne znam gdje da se tada iskrcam...mislila sam kod Ikee..a kako onda do Anine????
kad ono počinje veliko sniženje,negdje u 1mj? :?
da, ono između Božića i NG lagano, pa oko Tri Kralja žešćedonna prvotno napisa
![]()
Ewa-pa ako ides busom iskrcas se kod Ikee i tamo ti je centar West i taj sportski ducan o kojem sam ti ja pisala da drze crocs-ice.
A ja nemam pojma gdje je i annenstrasse :/
annenstasse ti je ulica koja spaja zeljeznicki kolodvor i centar gradaewa prvotno napisa
ali crocs imas kupiti skoro u svim ducanima cipela ili sportske robe,je da je u crocs ducanu veci izbor al nije ni ovo za bacit![]()
annenstrasse
Jel možda znaš koako se zove taj dućan?Christy prvotno napisa
Meni trebaju one čizmice za kišu, jesi tamo vidjela da ih drže?
![]()
sandra, da se zaposliš kao vodič forumašica po Grazu... eto ti super honorarca!
bilbo7, hvala na iscrpnom izviješću; bome sad mogu sve isplanirati!
evo trebam ovakve u Grazu...jel ih tko vidio i gdje...uf...jesam dosadna![]()
Sutra bi u Maribor, a MM je istekla putovnica.
Jel se može u slo još uvijek sa osobnom? :/
Ak da, kak to ide?
mozes, ali samo s novom, ne s onom starom plastificiranom
Onda sutra nejdem nikamivarica prvotno napisa
.
Naravno da ima staru osobnu.
Kakav je izbor u H&M u Ljubljani? Nikad još nisam bila a u planu nam je uskoro do Slovenije pa me zanima gdje nam je bolje ići.
Savjeti, please.
mi bili jučer u Grazu, Seiersberg.
ništa posebno, nije bilo nekog izbora za Lukasa (HM-slabo, C&A- jakna+ hlače za snijeg, Zara-apsolutno ništa).
(Drugdje nam se nije dalo ići.)
meni je ok...onaj u Citiy parku ima i odjel za djecu, onaj u centru samo za odrasle...bfamily prvotno napisa
doduše ja uvijek nešto nađem...![]()
antigona-nije ti bilo izbora???
Pa nemoj da te moj muz cuje,na sta sam ja onda zdrmala onoliko eurica :/![]()
![]()
![]()
Doduse,meni je u West centru uvijek bolji izbor za djecu.
A Ljubljana, :/ ma opcenito cijela Slo.![]()
na novog frajera, JakovaChristy prvotno napisa
nije da nisam ništa kupila, neke stvari koje su mi se i svidjele nije bilo broja, recimo nisam kupila nijedne hlače, trenirke su oni stalno isti modeli, bodija nije bilo broja, kao ni čarapa
može li mi koja dobra duša napisati kako mi je najlakše do hm-a u mariboru?
uvijek sam išla u graz, tako da bi kroz maribor samo prošla.
i u koji mi je bolje prvo otići, u taj u centru ili ovaj drugi?
samo mi nemojte staviti link na viamichelin, to sam pogledala, jednostavnije mi je kad mi netko kaže znaš ono..., e tamo skreni...
taj đir.
![]()
mi idemo u ovaj u centru, u ovaj drugi nikad ne odemo iako parkiramo tamo - sve novce potrosim vec u prvom :/
parkiramo u tom shopping centru kojem sam zaboravila ime i onda preko mosta prosetamo tih desetak minuta do centra - kad predjes most dodjes odmah do pothodnika, spustis se i kad izadjes predjes semafor, pitas gdje je hm, odmah je negdje iza kantuna
puno ti hvala!
![]()
imas podzemnu garažu kraj HMa u centru, teto ivkoivarica prvotno napisa
![]()
dalo bi se razmislitiapricot prvotno napisa
![]()
![]()
Da li je netko probao ikada kupovati online u H&M-u?
Zna li netko jel kakav bus ide 8.10 u Graz i tko to organizira?
4814660 nazovi i pitaj, to ti je broj od agencije Auto park turist u Palmotićevoj
mi danas bili u mariboru, sasvim lijepo kupovali iako mi se na pocetku cinilo da cemo doma praznih ruku.
ovaj put nismo isli do grada nego ostali u city parku
mi idemo sutra prvi put u maribor, mozes li mi objasniti gdje je tamo h&m?
ili te smijem nazvati sutra ujutro?![]()
Anjica.bilbo7 prvotno napisa
Al mislim da se pisalo o tome, pročitaj unatrag malo.![]()
sutra ujutro sam malo luda (pred proslavu ivarovog rodendana), pa sori unaprijed ako te se brzo rijesim
od ulaza u maribor samo prati bijele zastavice na stupovima, na njima pise city park, dovest ce te tamo
ovo ce nadam se biti dovoljnood ulaza u maribor samo prati bijele zastavice na stupovima, na njima pise city park, dovest ce te tamo![]()
evo opisa voznje iz perspektive jednog paketa: vozis se ravno dok ne skrenes desno kraj baumaxa. onda se jos vozis ravno dok ne dodjes do krizanja na kojem je most ravno pred tobom nekih 500 metara a city park ti je sa desne strane. skrenes na semaforu i nakon 50tak petara ti je silazak u garazu.
ali stvarno su te zastavice svako malo
gore sam opisala odlazak u grad u drugi h&m
zovi ofkors ako ce trebat
zvuci super jednostavno 8)
jel ce mi se isplatit sto idem, treba mi uglavnom za mene odjeca
nisam uopce gledala nista za sebe![]()
ali ja sam inace nezadovoljna kvalitetom njihove robe za odrasle, ne znam u cemu je problem, meni njihove kosulje, majice i hlace nakon par pranja izgledaju ofucano, apšisaju rekla bi jedna moja frendica
a ivarova roba ide dalje mladjima u odlicnom stanju (osim majica l.o.g.g., one su mi koma)