naravnoemira prvotno napisa
pa razlikuju se izmedju njemacke i austrije takodjer![]()
naravnoemira prvotno napisa
pa razlikuju se izmedju njemacke i austrije takodjer![]()
Uopce nemogu H&M i C&A ici u istu klasu...
Ni meni nema do H&M-a. Jest c&a jeftijiji ali i slabijeje kvalitete,i ruznije su kolekcije.
Mi smo ljeti bili u Celju i tamo ima C&A,kupili samo jednu pidjamu,meni se tam nikad nista ne svidja, :/ za razliku od H&M-a.
Moj svekar bude u njemackoj i sad je bas donijeo djeci nesto oblekice,tu ima dosta C&A i vidjela sam sad na webu te stvari,tako da mislim da je isto.
A ako vec ides u Slo,radije produzi do Graza,izbor je veci i puuuno bolje,svega.
Ja nikad nisam vidjela da se u H&M-u cijene razlikuju,kupovala i u njihov ducanima u Italiji,Njemackoj,Slov.,Austriji i svi imaju iste cijene,moraju,jedan je brand.Bas sam par puta namjerno isla gledat dali ista majica kosta isto u IT i Aust. i kosta isto.
u potpunosti se slažemChristy prvotno napisa
Ne znam...imam stvari iz C&A s kojima sam super zadovoljna, a imam i stvari iz H&M-a s kojima baš i nisam. I ova sad kolekcija C&A što sam vidjela na netu mi je jako lijepa.
Moji frendovi Slovenci tvrde da je h&m kod njih malo povoljniji nego u Austriji. Ne bih znala, nisam uspoređivala cijene.Christy prvotno napisa
Što se tiče razlike u kvaliteti između c&a i h&m-a, mi imamo jako malo odjeće iz c&a i mogu reći da sam sa svime zadovoljna. Međutim, razlika između ta dva dućana mi je u tome što u h&m-u mogu kupiti većinu odjeće i znat ću da je od prirodnih materijala, uglavnom dobre kvalitete i sl. U c&a, s druge strane, treba dobro gledati etikete. Dosta odjeće je od sintetike i potrebno je pažljivije birati.
No, ono u čemu je c&a miljama ispred h&m-a su piđame, štramplice i veš. Cijenama je mnogo povoljniji, a kvaliteta je bolja.![]()
I koje je još bilo pitanje? Brojevi? Meni se čini da su brojevi u c&a manji. Npr. kad su moje cure nosile 86 iz h&m-a, piđamice i štramplice iz c&a su im bile 92-98. Recimo, Fiona sad nosi 104 ili 110 iz h&m-a, a piđame i štramplice iz c&a su joj 110-116.
Svatko svog konja hvali,![]()
Salim se,ali NE bi smjeli imati razlicite cijene jer je to jedan brend,jedna marka i svugdje moraju biti iste cijene.
U toj sam struci a i sama sam usporedjivala.
A i da je moguca razlika,kod Slovenaca sigurno nebi bilo jeftinije,![]()
Kakve ima veze što je jedan brend? :?Christy prvotno napisa
Sasvim pouzdano znam da su cijene h&m odjeće u Skandinaviji osjetno više od cijena u Austriji. Osjetila sam na vlastitom džepu.![]()
Većina brendova je kod nas osjetno skuplja nego u Austriji. Austrija je pak skuplja od Njemačke (opet isprobano na vlastitom novčaniku), i tako u krug. Da ne pričam o tome koliko je Amerika jeftina, čak i kad su europske marke u pitanju.
Jedno pitanje -
prije kojih mjesec dana procitala sam u Wienerinu (casopisu) da u H&M-u imaju nove, lijepih dezena, pamucne salove (ne sjecam se jesu li i kape spominjali, pamucne mislim, a i to nam treba) za djecu, znaci ne za bebe, vec bas djecu.
Jel ko od vas vidio takvo sta u onom u Mariboru ili Grazu?
Ovi na slici su bili predivni, onako fini mekani, puni, a pamucni.
Ne trebam do H&M-a, al cu otici samo po to, no da barem znam da toga ima.
E, da, ne mogu naci na njihovoj stranici pa zato pitam.
na nasem odjelu (od 134 pa povise) nisam ih vidjela
Gdje god su euri tu su cijene iste.
Je ne idem van u shopping, pa ne komentiram taj dio, imam nekih komada za djecu i iz h&m-a i cunda i zadovoljna sam
Nego mi nije jasno da obje trgovine tolike dućane otvorile u Sloveniji (koja je turbo mala), a u Hr (još) ni jedan, pa kaj smo tako zanemarivi :/
Ja bila jučer u Mariboru. Šalova ima, ali su predugi. Što se tiče dječje robe, curama sam kupila samo kape, šalove i rukavice i Rini jedne samterice i čarape. Za sebe samo jednu vestu, suprug ništa. U C&A još gore, kupila sam 2 potkošulje i gaće za Rinu. Uglavnom, nigdje ništa, još na tako loš izbor nisam naišla. U H&M-u sve kratkih rukava.
mi smo u subotu potrošili 200 eura samo na zaru u mariboru:
3 haljine, 3 majice, pidjame, spavacice, slape, strample, haljinica za ritmiku, kapa, rukavice, pa nekakva krila, štap i kruna![]()
sebi sam kupila dvoje fenomalne traperice, par obicnih jednobojnih majica i debelu pamučnu vestu...
poprilično sam bila zadovoljna![]()
ne na ducan zarana zaru u mariboru![]()
nego odjeca za zaru u h&m -u
To nije istina.Christy prvotno napisa
Jer pogledaj npr.KIK- na svakoj deklaraciji stoji cijena za zemlju u kojoj imaju dučkase-pa je tako za Njemačku 1-2 jeftinije nego za Sloveniju i Austriju.
Također je točno da švedski HM ima par eurića više cijene od austrijskog.
Imam 2 para istih hlača jedne kupljene u Beču, druge u Švedskoj. Švedske hlače su skuplje 1,70 od austrijskih...
da..kad misle maknuti kratke rukave? :/
ja se spremam u mj opet pohod na Budimpeštu kad krenu sniženjaaaaaaaaaaaa :D :D
Radim za jedan poveci brand kojeg ima svugdje po svijetu i znam da svugdje imamo iste cijene.To je pravilo firme.Pratila sam cijene H&M,It,aust.,slov i njem. i sve stvari su bile istih cijena, :/
E sad...hajd ga znaj.
Ali pitat cu frenda koji radi deklaracije za njih bas me zanima, :/
Za skandinaviju znam i ja sam se uvjerila u njihove cijene,![]()
Christy prvotno napisa
Gdje god su euri tu su cijene iste.
ovo nije istina,pogotovo to da jedan brend mora svugdje imati istu cijenu
i ja sam u "toj struci" ,u H&M sam radila prije porodiljnog tako da mi je poznato kako se cijene krecu![]()
cak i u ovoj firmi gdje sad radimse cijene razlikuju od drzave do drzave
eh dok ja odogvorim![]()
Još daaavno se pisalo na rodi kako se hm u Mariboru puni srijedom ili četvrtkom (ne sjećam se točno), pa da se preporuča ić u četvrtak ili petak u kupovinu.samba prvotno napisa
Dal je to još uvijek tak, neznam, al ja i dalje planiram uvijek četvrtak za odlazak.
i ja se uvjerila da nisu iste cijene...u Ljubljani razl cijene nekih artikala u centru grada i u City parku...a i kod nas npr Amadeus imaju različite cijene za iste artikle...
Vrag mi nije dao mira pa sam se dobro raspitala i zvala frenda koji radi u H&M-u u njihovoj glavnoj centrali,i pitala ga dali je moguce da su im cijene razlicite,i rekao je da JESTE,znaju se razlikovat u nekim drzavama,npr skandinavija je skuplja,njemacka jeftinija,...Ali da NIKAD ne smiju biti razlicite cijene po njihovim ducanima u istoj drzavi.
Tako da nema sanse da su u Slo. u njihova 2 ducana razlicite cijene.
Provjereno iz prve ruke,![]()
Idemo dalje...
Sutra mi stize mama sa paketom iz H&M-a bas me zanima sta nosi, :D
aaa, curama su stigle dvije hello kitty spavaćice![]()
iste, of kors![]()
ja htjela kupiti hello kitty piđamu ali nije bilo broja![]()
može jedna zamolba?![]()
ako netko skoro ide do HM da mi uzme kapu za malu ja naravno plačam + poštarina do Osijeka..pleeease![]()
![]()
Joj, zaboravila sam MM-u reći da kupi kapu.
Njih dvije imaju jednu![]()
Ja njima obučem ako je hladno, donji dio neke pidžame i gore ovu kitty ili pepejugu, zavisi.donna prvotno napisa
MM je vidio samo pidžame na little pony
zara upravo spava u njojAnci prvotno napisa
![]()
a pidjama my little pony je u pranju![]()
inače, obje imaju hello kitty šlapice, a ja hello kitty termo čarape (ne nosim šlape)
bilo mi žao što nije i za MM-a bilo nešto s kitty
Lutonjica prvotno napisa
![]()
Ne nosim ih ni ja. A ni one, copicati mali![]()
L. je naručila little pony pidžamu za sljedeći put.
A nevjerojatno, mlađa (23 mj) je isto žicala spavaćicu, a ne zna ni izgovoriti![]()
Ko bonbon je u njoj![]()
margita ima zarinu staru my little pony pidjamu(isto H&M) i jako si je sretna s njom, stalno si dira tog ponija i veseli se
inace, jaslice idu katastrofalno
meni je Hello Kitty baš guba lik i ja bi je nosila, a u C&A već ima Winnie&Pooh 5-6 godina za redom![]()
Lutonjica prvotno napisa
za jaslice, poni mali
![]()
donna,
imam kapicu iz hm-a, novu, bijelu, za curice.
samo kaj na njoj piše da je od 1-3 godine, ne znam bi li to pasalo tvojoj curi.
Da li je netko bio u Morskoj Soboti? Utisci?
bila je moja šogorica i veli da je ok... nije preveliki a nije ni premali (ak ti to kaj značidmagi10 prvotno napisa
) uglavnom, ona si je svašta nakupovala, i za sebe i za klince...
a opet, prijateljica s posla kojoj muž radi u austriji pa i ona češće šopingira tam, užasno je razočarana ovim u m. soboti... rekla je da je ona te modele u grazu kupovala prije 2 godine i to za puno manje para...
e, sad ti znaj :/
mislim da ova usporedba nikako ne leziBipsić prvotno napisa
unazad dvije godine su cijene i u austriji znatno povecane tako da mi je malo bzv pricati kako su te stvari ovdje bile tad jeftinije nego sad u slo
Christy, kad već imaš "vezu" u hm-u, ajd pliz pitaj jel još uvijek vrijedi u Mariboru ono da je najbolje četvrtkom ići jer su onda pune police i ima brojeva. Pliiiiz.Christy prvotno napisa
I kakvi su dojmovi oko paketa?
Nije to nikakva "veza",vec samo jako dobar frend od MM-a koji radi na odredjivanju cijena i sastavlajnju deklaracija u njihovoj centrali u Svedskoj.
Nema on pojma kad kome stize roba.
A paketic je bio dobar.
bila u subotu u austriji. našla stvarno dobar izbor debljih trenirkica, ali zati samo jedne futrane hlačice, i malo štremplica. uglavnom izbor je velik, samo me muče brojevi majčica, 1-2 god, pa 3-4 god. Nama bi taman trebalo 2-3 god.
Bila sam u H&M u Beču, neusporediv izbor u odnosu na Graz!
U Pragu isto tako i nije skuplje kao što je netko rekao, ista je cijena u svim gradovima, C&A ima prekrasnu robicu i velik izbor ali nisam stigla gledati cijene.
Dakle, javlja se totalni neznalica ...
Imamo sina od 2.5 godine i bebu na putu ... nekako si mislimo u subotu se zaletiti do Graza u shopping ... nisam apsolutni nikada bila, no iz vlastitog iskustva znam da H&M ima kvalitetnih stvarčica (prošle sam godine nakupovala čudesa u Amsterdamu i oprala ih do sada tko zna koliko puta, a još uvijek super izgledaju) i htjela bih do njih ...
Eh, sada - molim savjete - kako uopće doći do H&M, gdje još ići ... help, please!
Zainteresirana sam za vestice, jaknice, hlačice i trenirkice, a bome i donji veš za malog hahara, a trebala bih nakupovati i nešto stvarčica za prin cezu koju ću roditi u siječnju (bodići, zaštita za kindač, ...)
Molim dobre duše za pomoć ...
Načula sam nešto da bi se početkom iduče godine trebao otvoriti HM u Zagrebu :D . sada me zanima dali je to istina :? . Imam samo par njihovih stvari što smo dobili od nećaka i prezadovoljna sam sa stvarima ali nažalost nemam mogučnost iči van u HM.
Je li netko bio u Mariboru ovih dana? Jesu li stavili zimsku kolekciju i kakav je izbor?
Kornelija-ako ides iz ZG ides za aMaribor,pa na Sentilj i samo ravno do Graza,nemas nikakvih skretanja i sa autoputa taman dodjes do centra Seiersberg,tamo imas i H&M i C&A i jos puno ducana.
Pa ako zelite kasnije produzite prema Ikei i tamo ima West centar i ima isto H&M a u blizini toga je i TOYS R US,veliki ducan samo za djecu,igracke,oprema,oblekica,ma sve predivno.
Je navodno je informacija točna....DIJANA S. prvotno napisa
jedino se pribojavam kakva bude roba stigla do nas...
Sjećate se onog, kao, H/M-a u Importanne galeriji...Koja sprdačina![]()
pa ne mozes to usporediti, to je bio neki svercpetarpan prvotno napisa