Citiraj Christy prvotno napisa
Ja nikad nisam vidjela da se u H&M-u cijene razlikuju,kupovala i u njihov ducanima u Italiji,Njemackoj,Slov.,Austriji i svi imaju iste cijene,moraju,jedan je brand.Bas sam par puta namjerno isla gledat dali ista majica kosta isto u IT i Aust. i kosta isto.
Moji frendovi Slovenci tvrde da je h&m kod njih malo povoljniji nego u Austriji. Ne bih znala, nisam uspoređivala cijene.

Što se tiče razlike u kvaliteti između c&a i h&m-a, mi imamo jako malo odjeće iz c&a i mogu reći da sam sa svime zadovoljna. Međutim, razlika između ta dva dućana mi je u tome što u h&m-u mogu kupiti većinu odjeće i znat ću da je od prirodnih materijala, uglavnom dobre kvalitete i sl. U c&a, s druge strane, treba dobro gledati etikete. Dosta odjeće je od sintetike i potrebno je pažljivije birati.

No, ono u čemu je c&a miljama ispred h&m-a su piđame, štramplice i veš. Cijenama je mnogo povoljniji, a kvaliteta je bolja.

I koje je još bilo pitanje? Brojevi? Meni se čini da su brojevi u c&a manji. Npr. kad su moje cure nosile 86 iz h&m-a, piđamice i štramplice iz c&a su im bile 92-98. Recimo, Fiona sad nosi 104 ili 110 iz h&m-a, a piđame i štramplice iz c&a su joj 110-116.