Stranica 8 od 35 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 1750

Tema: H&M

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj emira prvotno napisa
    baš sam gledala, je li moguće da se cijene u Njemačkoj i Švicarskoj razlikuju?
    naravno
    pa razlikuju se izmedju njemacke i austrije takodjer

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Uopce nemogu H&M i C&A ici u istu klasu...
    Ni meni nema do H&M-a. Jest c&a jeftijiji ali i slabijeje kvalitete,i ruznije su kolekcije.
    Mi smo ljeti bili u Celju i tamo ima C&A,kupili samo jednu pidjamu,meni se tam nikad nista ne svidja, :/ za razliku od H&M-a.
    Moj svekar bude u njemackoj i sad je bas donijeo djeci nesto oblekice,tu ima dosta C&A i vidjela sam sad na webu te stvari,tako da mislim da je isto.
    A ako vec ides u Slo,radije produzi do Graza,izbor je veci i puuuno bolje,svega.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja nikad nisam vidjela da se u H&M-u cijene razlikuju,kupovala i u njihov ducanima u Italiji,Njemackoj,Slov.,Austriji i svi imaju iste cijene,moraju,jedan je brand.Bas sam par puta namjerno isla gledat dali ista majica kosta isto u IT i Aust. i kosta isto.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Christy prvotno napisa
    Uopce nemogu H&M i C&A ici u istu klasu...
    Ni meni nema do H&M-a. Jest c&a jeftijiji ali i slabijeje kvalitete,i ruznije su kolekcije.
    u potpunosti se slažem

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne znam...imam stvari iz C&A s kojima sam super zadovoljna, a imam i stvari iz H&M-a s kojima baš i nisam. I ova sad kolekcija C&A što sam vidjela na netu mi je jako lijepa.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja nikad nisam vidjela da se u H&M-u cijene razlikuju,kupovala i u njihov ducanima u Italiji,Njemackoj,Slov.,Austriji i svi imaju iste cijene,moraju,jedan je brand.Bas sam par puta namjerno isla gledat dali ista majica kosta isto u IT i Aust. i kosta isto.
    Moji frendovi Slovenci tvrde da je h&m kod njih malo povoljniji nego u Austriji. Ne bih znala, nisam uspoređivala cijene.

Što se tiče razlike u kvaliteti između c&a i h&m-a, mi imamo jako malo odjeće iz c&a i mogu reći da sam sa svime zadovoljna. Međutim, razlika između ta dva dućana mi je u tome što u h&m-u mogu kupiti većinu odjeće i znat ću da je od prirodnih materijala, uglavnom dobre kvalitete i sl. U c&a, s druge strane, treba dobro gledati etikete. Dosta odjeće je od sintetike i potrebno je pažljivije birati.

No, ono u čemu je c&a miljama ispred h&m-a su piđame, štramplice i veš. Cijenama je mnogo povoljniji, a kvaliteta je bolja.

I koje je još bilo pitanje? Brojevi? Meni se čini da su brojevi u c&a manji. Npr. kad su moje cure nosile 86 iz h&m-a, piđamice i štramplice iz c&a su im bile 92-98. Recimo, Fiona sad nosi 104 ili 110 iz h&m-a, a piđame i štramplice iz c&a su joj 110-116.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Svatko svog konja hvali,
    Salim se,ali NE bi smjeli imati razlicite cijene jer je to jedan brend,jedna marka i svugdje moraju biti iste cijene.
    U toj sam struci a i sama sam usporedjivala.
    A i da je moguca razlika,kod Slovenaca sigurno nebi bilo jeftinije,

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Salim se,ali NE bi smjeli imati razlicite cijene jer je to jedan brend,jedna marka i svugdje moraju biti iste cijene.
    Kakve ima veze što je jedan brend? :?

Sasvim pouzdano znam da su cijene h&m odjeće u Skandinaviji osjetno više od cijena u Austriji. Osjetila sam na vlastitom džepu.

Većina brendova je kod nas osjetno skuplja nego u Austriji. Austrija je pak skuplja od Njemačke (opet isprobano na vlastitom novčaniku), i tako u krug. Da ne pričam o tome koliko je Amerika jeftina, čak i kad su europske marke u pitanju.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Jedno pitanje -

prije kojih mjesec dana procitala sam u Wienerinu (casopisu) da u H&M-u imaju nove, lijepih dezena, pamucne salove (ne sjecam se jesu li i kape spominjali, pamucne mislim, a i to nam treba) za djecu, znaci ne za bebe, vec bas djecu.

Jel ko od vas vidio takvo sta u onom u Mariboru ili Grazu?

Ovi na slici su bili predivni, onako fini mekani, puni, a pamucni.

Ne trebam do H&M-a, al cu otici samo po to, no da barem znam da toga ima.

E, da, ne mogu naci na njihovoj stranici pa zato pitam.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na nasem odjelu (od 134 pa povise) nisam ih vidjela

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Gdje god su euri tu su cijene iste.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je ne idem van u shopping, pa ne komentiram taj dio, imam nekih komada za djecu i iz h&m-a i cunda i zadovoljna sam

Nego mi nije jasno da obje trgovine tolike dućane otvorile u Sloveniji (koja je turbo mala ), a u Hr (još) ni jedan, pa kaj smo tako zanemarivi :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam dvije teorije, nijedna nije lijepa

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bila jučer u Mariboru. Šalova ima, ali su predugi. Što se tiče dječje robe, curama sam kupila samo kape, šalove i rukavice i Rini jedne samterice i čarape. Za sebe samo jednu vestu, suprug ništa. U C&A još gore, kupila sam 2 potkošulje i gaće za Rinu. Uglavnom, nigdje ništa, još na tako loš izbor nisam naišla. U H&M-u sve kratkih rukava.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo u subotu potrošili 200 eura samo na zaru u mariboru:
    3 haljine, 3 majice, pidjame, spavacice, slape, strample, haljinica za ritmiku, kapa, rukavice, pa nekakva krila, štap i kruna

sebi sam kupila dvoje fenomalne traperice, par obicnih jednobojnih majica i debelu pamučnu vestu...

poprilično sam bila zadovoljna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na zaru u mariboru
    ne na ducan zara
    nego odjeca za zaru u h&m -u

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

To nije istina.
    Jer pogledaj npr.KIK- na svakoj deklaraciji stoji cijena za zemlju u kojoj imaju dučkase-pa je tako za Njemačku 1-2 jeftinije nego za Sloveniju i Austriju.
    Također je točno da švedski HM ima par eurića više cijene od austrijskog.
    Imam 2 para istih hlača jedne kupljene u Beču, druge u Švedskoj. Švedske hlače su skuplje 1,70 od austrijskih...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

da..kad misle maknuti kratke rukave? :/
    ja se spremam u mj opet pohod na Budimpeštu kad krenu sniženjaaaaaaaaaaaa :D :D

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Radim za jedan poveci brand kojeg ima svugdje po svijetu i znam da svugdje imamo iste cijene.To je pravilo firme.Pratila sam cijene H&M,It,aust.,slov i njem. i sve stvari su bile istih cijena, :/
    E sad...hajd ga znaj.
    Ali pitat cu frenda koji radi deklaracije za njih bas me zanima, :/
    Za skandinaviju znam i ja sam se uvjerila u njihove cijene,

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

U toj sam struci a i sama sam usporedjivala.

ovo nije istina,pogotovo to da jedan brend mora svugdje imati istu cijenu

i ja sam u "toj struci" ,u H&M sam radila prije porodiljnog tako da mi je poznato kako se cijene krecu
    cak i u ovoj firmi gdje sad radim se cijene razlikuju od drzave do drzave

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

eh dok ja odogvorim

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj samba prvotno napisa
    Ja bila jučer u Mariboru. Šalova ima, ali su predugi. Što se tiče dječje robe, curama sam kupila samo kape, šalove i rukavice i Rini jedne samterice i čarape. Za sebe samo jednu vestu, suprug ništa. U C&A još gore, kupila sam 2 potkošulje i gaće za Rinu. Uglavnom, nigdje ništa, još na tako loš izbor nisam naišla. U H&M-u sve kratkih rukava.
    Još daaavno se pisalo na rodi kako se hm u Mariboru puni srijedom ili četvrtkom (ne sjećam se točno), pa da se preporuča ić u četvrtak ili petak u kupovinu.
    Dal je to još uvijek tak, neznam, al ja i dalje planiram uvijek četvrtak za odlazak.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i ja se uvjerila da nisu iste cijene...u Ljubljani razl cijene nekih artikala u centru grada i u City parku...a i kod nas npr Amadeus imaju različite cijene za iste artikle...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Vrag mi nije dao mira pa sam se dobro raspitala i zvala frenda koji radi u H&M-u u njihovoj glavnoj centrali,i pitala ga dali je moguce da su im cijene razlicite,i rekao je da JESTE,znaju se razlikovat u nekim drzavama,npr skandinavija je skuplja,njemacka jeftinija,...Ali da NIKAD ne smiju biti razlicite cijene po njihovim ducanima u istoj drzavi.
    Tako da nema sanse da su u Slo. u njihova 2 ducana razlicite cijene.
    Provjereno iz prve ruke,

Idemo dalje...
    Sutra mi stize mama sa paketom iz H&M-a bas me zanima sta nosi, :D

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

aaa, curama su stigle dvije hello kitty spavaćice
    iste, of kors

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja htjela kupiti hello kitty piđamu ali nije bilo broja

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

može jedna zamolba?

ako netko skoro ide do HM da mi uzme kapu za malu ja naravno plačam + poštarina do Osijeka..pleeease

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Joj, zaboravila sam MM-u reći da kupi kapu.
    Njih dvije imaju jednu

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    ja htjela kupiti hello kitty piđamu ali nije bilo broja
    Ja njima obučem ako je hladno, donji dio neke pidžame i gore ovu kitty ili pepejugu, zavisi.
    MM je vidio samo pidžame na little pony

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    aaa, curama su stigle dvije hello kitty spavaćice
    iste, of kors
    zara upravo spava u njoj
    a pidjama my little pony je u pranju
    inače, obje imaju hello kitty šlapice, a ja hello kitty termo čarape (ne nosim šlape)
    bilo mi žao što nije i za MM-a bilo nešto s kitty

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    zara upravo spava u njoj
    a pidjama my little pony je u pranju
    inače, obje imaju hello kitty šlapice, a ja hello kitty termo čarape (ne nosim šlape)
    bilo mi žao što nije i za MM-a bilo nešto s kitty

Ne nosim ih ni ja. A ni one, copicati mali
    L. je naručila little pony pidžamu za sljedeći put.

A nevjerojatno, mlađa (23 mj) je isto žicala spavaćicu, a ne zna ni izgovoriti
    Ko bonbon je u njoj

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

margita ima zarinu staru my little pony pidjamu(isto H&M) i jako si je sretna s njom, stalno si dira tog ponija i veseli se

inace, jaslice idu katastrofalno

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je Hello Kitty baš guba lik i ja bi je nosila, a u C&A već ima Winnie&Pooh 5-6 godina za redom

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    margita ima zarinu staru my little pony pidjamu(isto H&M) i jako si je sretna s njom, stalno si dira tog ponija i veseli se

inace, jaslice idu katastrofalno
    za jaslice, poni mali

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

donna,

imam kapicu iz hm-a, novu, bijelu, za curice.
    samo kaj na njoj piše da je od 1-3 godine, ne znam bi li to pasalo tvojoj curi.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

čujemo se na pp

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da li je netko bio u Morskoj Soboti? Utisci?

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj dmagi10 prvotno napisa
    Da li je netko bio u Morskoj Soboti? Utisci?
    bila je moja šogorica i veli da je ok... nije preveliki a nije ni premali (ak ti to kaj znači ) uglavnom, ona si je svašta nakupovala, i za sebe i za klince...

a opet, prijateljica s posla kojoj muž radi u austriji pa i ona češće šopingira tam, užasno je razočarana ovim u m. soboti... rekla je da je ona te modele u grazu kupovala prije 2 godine i to za puno manje para...

e, sad ti znaj :/

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Bipsić prvotno napisa

a opet, prijateljica s posla kojoj muž radi u austriji pa i ona češće šopingira tam, užasno je razočarana ovim u m. soboti... rekla je da je ona te modele u grazu kupovala prije 2 godine i to za puno manje para...
    mislim da ova usporedba nikako ne lezi
    unazad dvije godine su cijene i u austriji znatno povecane tako da mi je malo bzv pricati kako su te stvari ovdje bile tad jeftinije nego sad u slo

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

pa sam se dobro raspitala i zvala frenda koji radi u H&M-u u njihovoj glavnoj centrali,

Sutra mi stize mama sa paketom iz H&M-a bas me zanima sta nosi, :D
    Christy, kad već imaš "vezu" u hm-u, ajd pliz pitaj jel još uvijek vrijedi u Mariboru ono da je najbolje četvrtkom ići jer su onda pune police i ima brojeva. Pliiiiz.

I kakvi su dojmovi oko paketa?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nije to nikakva "veza",vec samo jako dobar frend od MM-a koji radi na odredjivanju cijena i sastavlajnju deklaracija u njihovoj centrali u Svedskoj.
    Nema on pojma kad kome stize roba.
    A paketic je bio dobar.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bila u subotu u austriji. našla stvarno dobar izbor debljih trenirkica, ali zati samo jedne futrane hlačice, i malo štremplica. uglavnom izbor je velik, samo me muče brojevi majčica, 1-2 god, pa 3-4 god. Nama bi taman trebalo 2-3 god.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj gitulja prvotno napisa
    bila u subotu u austriji. našla stvarno dobar izbor debljih trenirkica, ali zati samo jedne futrane hlačice, i malo štremplica. uglavnom izbor je velik, samo me muče brojevi majčica, 1-2 god, pa 3-4 god. Nama bi taman trebalo 2-3 god.
    Potpisujem .

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Bila sam u H&M u Beču, neusporediv izbor u odnosu na Graz!
    U Pragu isto tako i nije skuplje kao što je netko rekao, ista je cijena u svim gradovima, C&A ima prekrasnu robicu i velik izbor ali nisam stigla gledati cijene.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dakle, javlja se totalni neznalica ...

Imamo sina od 2.5 godine i bebu na putu ... nekako si mislimo u subotu se zaletiti do Graza u shopping ... nisam apsolutni nikada bila, no iz vlastitog iskustva znam da H&M ima kvalitetnih stvarčica (prošle sam godine nakupovala čudesa u Amsterdamu i oprala ih do sada tko zna koliko puta, a još uvijek super izgledaju) i htjela bih do njih ...
    Eh, sada - molim savjete - kako uopće doći do H&M, gdje još ići ... help, please!

Zainteresirana sam za vestice, jaknice, hlačice i trenirkice, a bome i donji veš za malog hahara, a trebala bih nakupovati i nešto stvarčica za prin cezu koju ću roditi u siječnju (bodići, zaštita za kindač, ...)

Molim dobre duše za pomoć ...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Načula sam nešto da bi se početkom iduče godine trebao otvoriti HM u Zagrebu :D . sada me zanima dali je to istina :? . Imam samo par njihovih stvari što smo dobili od nećaka i prezadovoljna sam sa stvarima ali nažalost nemam mogučnost iči van u HM .

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Je li netko bio u Mariboru ovih dana? Jesu li stavili zimsku kolekciju i kakav je izbor?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kornelija-ako ides iz ZG ides za aMaribor,pa na Sentilj i samo ravno do Graza,nemas nikakvih skretanja i sa autoputa taman dodjes do centra Seiersberg,tamo imas i H&M i C&A i jos puno ducana.
    Pa ako zelite kasnije produzite prema Ikei i tamo ima West centar i ima isto H&M a u blizini toga je i TOYS R US,veliki ducan samo za djecu,igracke,oprema,oblekica,ma sve predivno.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj DIJANA S. prvotno napisa
    Načula sam nešto da bi se početkom iduče godine trebao otvoriti HM u Zagrebu :D . sada me zanima dali je to istina :? . Imam samo par njihovih stvari što smo dobili od nećaka i prezadovoljna sam sa stvarima ali nažalost nemam mogučnost iči van u HM .
    Je navodno je informacija točna....
    jedino se pribojavam kakva bude roba stigla do nas...

Sjećate se onog, kao, H/M-a u Importanne galeriji...Koja sprdačina

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj petarpan prvotno napisa
    jedino se pribojavam kakva bude roba stigla do nas...

Sjećate se onog, kao, H/M-a u Importanne galeriji...Koja sprdačina
    pa ne mozes to usporediti, to je bio neki sverc

Stranica 8 od 35 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •