Kupujem u Ljubljani ili Udinama i nevidim nikakvu razliku![]()
Kupujem u Ljubljani ili Udinama i nevidim nikakvu razliku![]()
Originally Posted by Bembolina
Može se podići i kod nas? Gdje? Stvarno nisam imala pojma o tome. Neznalica!
jel ide koja dobra dušica uskoro u HM?
Trebaju mi 2 šlapice/čarapice br. 24 a mi još nećemo ići...uplatim lovu prije polaska za šlapice i kavu![]()
I ja bi te šlapice/čarapice za dečka br.23-24. Uplatim isto tako lovu!![]()
Trebam info... što je najbliže i di je najbolji izbor u H&M i C&A - Celje, Ljubljana ili Maribor???
Tnx
Ako ko ide u H&M ili C&A neka mi se molim te javi! Trebala bih nešto!
mislim da su i maribor i ljubljana tu negdje po izboru (iako imam dojam da je Maribor bolji za bebi robicu). A i do Maribora ne treba vinjeta (iz Zgb)
Je li netko bio u SUPERNOVA shopping centru u Ljubljani? Imaju C&A i H&M... kako se dođe do tamo?
Je, u Rudniku. Kako se dođe do tamo?? Nemaju nikakve upute na sajtu... ne znam uopće koje putokaze pratiti :?
jel nedjeljom radi h&m u grazu??
Mi bi išli al ono 50% je da bi a 50 da ne bi :/
ne možeš ga sfulati - sa AC silaziš na ulazu Rudnik (mislim da je to drugi po redu) i slijediš natpis za shopping centar
Ja se vraćam na MWS.
Zanima me da li taj iznos za povrat MWS (npr. 80 eurica) može biti prikupljen iz više istih dućana: da pojasnim npr. kupim u H&M u gradu i H&M u nekom od shop.centara. Da li se onda ta dva računa mogu zbrojiti?
Da li u tom slučaju moraju biti i istog datuma itd, itd?
:? :?
u Sloveniji se računi ne mogu zbrojiti, za druge zemlje ti ne znam
u Austriji mogu,ali moraju biti istoga datumaOriginally Posted by Berlin
jel ima možda netko tko živi blizu HM-a AUS, DE pa da mi kupi i pošalje..ja puplatim lovu prije![]()
Budu sniženja već možda u 12.mj.? Ako da, od kojeg datuma?
Sad sam gledala na njihovim stranicama dječje stvari i ima nekih sniženja. Pretpostavljam da su i u dućanu te stvari snižene.
vjerojatno nisu. Jer svaki dućan ima pomalo različit asortiman (nema svega kao na webu). Ali u HM dućanima uvijek ima barem koja stvarčica da je snižena.Originally Posted by sandraL
Ma nisam mislila da će se u svakom HM-u naći sve stvari sa neta nego da ako Hello Kitty štrample na netu koštaju npr 4€ onda će i dućanu iste štrample koštati 4 € a ne 6€ kao prije sniženja (ako ih bude naravno).
baš za sniženje nisam sigurna. Ako je na netu sniženo ne znači da je u dućanu. Mislim da je na forumu već bilo govora o tome, a i sama sam se u to uvjerila. Na webu ranije snize.
Da li je bio netko danas, jučer, prekjučer u Mariboru?
Navodno od 1.12. počinju božićna sniženja, a poslije NG rasprodaje
Navodno?Originally Posted by Happy
Di si čula?
Mene zanima Maribor, nemam putovnicu za dalje ić...
jel tko naručivao iz online shopa ?
zanima me procedura ako je isporuka u Austriju![]()
Rekla mi je frendica. Kaže da od 6.1. počinju rasprodaje, ona je uvijek tada išla. Govorim za Austriju.
Jel zna netko jel oni imaju 6.1. praznik ili rade? Ona mi kaže da je uvijek išla 6.1., malo mi to čudno... ??
našla sam na internetu, samo je u Hrvatskoj 6.1. neradni dan
ja narucujem, prije par dana im je pocela rasprodaja online, al je vec dosta probrano, sto te zanimaOriginally Posted by larmama
e bas sam trazila ovu info, tad sam i planirala iciOriginally Posted by Happy
ove godine sam bila 2.1. i nisam nikako bila zadovoljna
Meni mama donijela iz Italije hrpu stvarcica i kaze da vec ima dosta na snizenju.
I da,u Austriji je radni 6.1. i mi smo isli svake godine,a i ove planiramo,![]()
Christy, i kako bude taj dan? Velike gužve i probrana roba ili još uvijek ima svega?
slabo znam njemački pa me zanima koja je točno procedura ?Originally Posted by anjica
da li plaćaš on-line ili možeš pri preuzimanju ? jel šalju na adresu ili ideš na poštu , ...?
e da jel ima kakve poštarine ?
Ja mislim da se sjećam od prošle godine da se pisalo da je tog 6.1. bila PRESTRAŠNA gužva. Baš zbog neradnog dana Hrvata, a radnog Austrijanaca.Originally Posted by Happy
Ja planiram ići u Maribor, onda kad počne rasprodaja. E sad, ne znam da li bih uzela GO pa otišla u tjednu, ili da odem u subotu.
Možda je u centru grada bolja situacija nego u shopping centrima...??
A i West centar uglavnom zjapi prazan u odnosu na Seiserberg.
ima postarine ( 5,75 eura), mozes placati i online (master, visa i jos neka) a mozes placati i pouzecem ( odnosno dobijes racun i uplatis u posti)Originally Posted by larmama
e sad, dal dostavljaju na kucnu adresu, ne znam tocno, moj tata ide na postu po paket
Čekaj malo - nešto mi nije jasno. Zar nije par postova ranije rečeno da se ne može on-line kupovati za Hrvatsku. Ti su HR ili negdje vani?Originally Posted by anjica
Ma larmama pita za slučaj kad je isporuka u EU.Originally Posted by Dream_
hvala anjicaOriginally Posted by anjica
![]()
Dream, kao što je Jelka napisala, mene zanima isporuka u Austriji![]()
Happy-bila je strasna guzva,hrvata ko u prici, :shock:
Mi srecom uvijek ostajemo nociti kod kumova,ali tko ide i vraca se isti dan,kazu da je na granici kolaps,koma.
Uglavnom,velika snizenja vam pocinju 02.01.kao i u Hrvatskoj.
moram u subotu u Austriju.
zna li netko da li se radi u Austriji na Nikolinje (06.12.)?
gitulja na OVOM linku su praznici u Austriji
anjica, hvala.
našla ja na jednom drugom siteu praznika, ali mi je taj 6. ostao zvoniti kao praznik. a stvarno nemam pojma zašto.
ne znači ako je državni blagdan da je neradni dan. 6.1. je u svim zemljama državni blagdan a samo je u Hrvatskoj neradni.
Znači, već od 2.1. počinju sniženja?