ma ja sam definitivno odlučila da ne idem, naručit ću par sitnica preko neta , imam neke poznanike u Njemačkoj.
i ušparat 50 eur za put, još bolje za to kupit robicu.
ma ja sam definitivno odlučila da ne idem, naručit ću par sitnica preko neta , imam neke poznanike u Njemačkoj.
i ušparat 50 eur za put, još bolje za to kupit robicu.
Kakvo je stanje u Grazu na policama? Je l netko bio u zadnje vrijeme?
Sve me zanima, mali mali skafanderići, robica za curku od 3 godine, za dječaka od 6 god, za mame za tate![]()
Šta napraviti?????
Imamo 2 karte za bus za ujutro za Graz, a sad vidla da mm-u istekla putovnica 28.10.2008, znači prije malo manje od 2 mjeseca
Luda sam, plaće mi se
Šta napraviti, pokušati ili ne?
Odi sama ili s nekim tko ima važeću putovnicu.
Jedino ako ti muž nema neutaživu želju čekati na granici dok ti šopingiraš.![]()
Kaj mislite da nema šanse da prođemo na granici?Imga prvotno napisa
Pa, mislim da ne.paws prvotno napisa
sumnjam da ce vozac htjeti riskirati ilegalnog putnika
ustvari, sigurna sam da nece
Zadržat će ga na granici.paws prvotno napisa
Ma sve znam, Slovenci putniku uz osobnu izdaju papirić, koji vrijedi samo za kretanje po Sloveniji, ali s obzirom da idemo busom i zna se da taj bus ide u Austriju, nema šanse da bi ga pustili preko granice.
Ma, jadna sam.![]()
OT, koliko Vama putovnice vrijede, meni vrijedi 10godina, mm-u vrijedi samo 5god, nije mi jasno zašto? :?
A kak je sa kartama za bus, s obzirom da se sutra ujutro nečemo pojaviti, jel možemo dobiti što povrata novca?![]()
paws, odi sama
sumnjam da ce ti vratiti novce, za takva odustajanja postoji osiguranje koje platis pa ti se novac vraca
ali sumnjam da si platila osiguranje od odustajanja za put u graz
uh paws...
nemojte se niti igrati s nevažećom putovnicom, da sve i prođe kod slovenaca (što je ravno sf-u) mogao bi u austriji nagrabusiti.
ako nemaš s kim ić, odi sama.
meni je najljepše kad idem sama, ne moram nikoga čekat, navlačit, razvlačit, dogovarat...
novce ti neće niko vratiti.
A da li vraćaju novac u slučaju da se ne ode na put radi bolesti?ivarica prvotno napisa
Jel to 100% provjerena informacija?ivarica prvotno napisa
A da li postoji opcija prebacivanja karata za koji drugi dan?
paws, nije provjerena info
nisam nikad isla u graz busom, ali ja to na osnovu ostalih iskustava s organiziranim putovanjima
zovi sutra turisticki ured kod kojeg si kupila
ja bi ti ipak preporucila da ides sama jer su velike sanse da ti propadnu obje karte
Samo ako si platila osiguranje od otkaza putovanja.paws prvotno napisa
A kolike su šanse za opciju da nam prebace te karte za 2 tjedna?
ja bi rekla da ne postoje, ali možeš probati.paws prvotno napisa
Koliko ja znam karte se mogu vratiti najkasnije dan prije puta i vrate ti 90% novca.
to može, ali prošla baka s kolačima.MBee prvotno napisa
vozači pri izlasku iz zagreba provjeravaju putovnice i odbijaju voziti nekoga tko ima nevažećuivarica prvotno napisa
ja ovo nisam nikada doživjela :/ivy prvotno napisa
Ne pregledavaju, ja bila prije 3 tjedna sa busom u Grazu.Tashunica prvotno napisa
Ma to me prošlo sad me deprimira izgubljena lova za 2 karte![]()
Totalno mi je nelogično, npr. da sam danas nazvala 5 do 7 i rekla da otkazujem putovanje, dobila bi 90% nazad, a ako nazovem sutra ujutro ništa :?
Kao preko noći se ne može desiti ništa neplanirano :?![]()
ali paws meni nije jasno zašto nećeš sama?
pa ženo to ti je odmor za dušu i tijelo.
mislim da smo isti dan bile u grazu, prije tri tjedna.
Razlog je taj što je ovaj šoping bio predviđen uglavnom samo za Ikeu i imam brdo stvari koje trebam kupiti, čak i malo večih i stvarno ne znam kako bi ja to sve sama obavila.Tashunica prvotno napisa
H&M sam trebala samo proletiti.
Ma![]()
Mislim da je to nešto vezano za vojnu obavezu tj. vojsku...nešto mi zuji u glavi da bi oko toga moglo biti, pitajte na mup-u kad će vaditi novu.paws prvotno napisa
e da na ovo sam zaboravila odgovoriti. do 27. godine se izdaju na 5 godina, a iza toga na 10.Kavin prvotno napisa
paws ja bi na tvom mjestu ipak otišla. bolje i to nego da propadnu oba dvije karte. kupiš koliko procijeniš da možeš, a ostatak drugi puta.
Ovo bi potpisala.Tashunica prvotno napisa
A u ikei ima i tako divnih sitnica ne samo velikih stvari![]()
Kaj ti nije šteta da karte propadnu?
Paws,ili odi sama ili povedi neku frendicu sa sobom,cisto da karte ne propadnu i da dupe vidi puta,![]()
Mislim kad je vec placeno...
A onda kad ti muz dobije putovnicu odite ponovno po velike stvari.
i ja
do sitnih ura sam se predomisljala dal da ja uletim umjesto njm![]()
bili cijeli vikend u Budapest i naravno u dva HM-adonna prvotno napisa
ali NEMA sniženja gotovo
ok bilo bi bolje(povoljnije) da ima ali to nas nije spriječilo za shoopingovanje
malo sam nakupovala maloj(hlače,majice,roza starke,plišanu trenerku....),sebi gotovo ništa,i MM se ponovio.uglavnom stanje je jadno niti je još tamo proljetna kolekcija niti ima nešto sniženja zimske baš sam u loše vrijeme išla..ali ništa zato vikend je bio suuper a ZOO je preedivan :D
paws se ne javlja, baš me zanima jel bila i kakva je situacija u austriji sa sniženjem!?
paws javi see! javi see!
stvarno od paws ni traga ni glasa.
Evo me, upravo saznala super vijest, priznate nam obje karte za datum u 2mjesecu koji smo ih molili da nam daju. :D
super, to je stvarno za svaku pohvalu.paws prvotno napisa
moj moto je " tko ne traži, i ne dobije!", i već sam par puta bila ugodno iznenađena, a da nisam tražila ostala bi razočarana i isfrustrirana neuspjehom.
zato samo naprijed ne treba se nikog bojat!
Jeste vidjele OVO
Nikad nisam voljela slovenske h&m-ove,sad jos manje...
strašno!Christy prvotno napisa
a baš je slatka vestica
Nema to veze sa slovenskim H&M-om. Ista je vestica prodavana i drugdje - na jednom drugom topicu postoji, ili je postojao, link na stranicu na njemackom. Bila je rijec o istoj vesti.Christy prvotno napisa
Ma bila sam koma u petak navečer, ali taj šoping je bio zamišljen kao druženje i zajednički šoping u Ikei, uglavnom stvarćica za R-a i nikako se nisam vidjela da idem sama ili sa nekim drugim nego sa mm-om i bila sam spremna riskirati propast karata, ali eto ipak se na kraju sve super završilo. :D
Putovnica je u izradi, šoping za 4 tjedna. :D
Hvala Vam cure na svim savjetima i pomoći, bila je grozna ta večer u petak.
![]()
![]()
šteta što više u HM nema ništa na sniženju..tek pokoji komadić za malce je bio tipa 68 i tak što sam uzela za babinje ali drugoga nema i pola od onoga što sam na netu vidjela pod SALE nema ništakad idem prekasno ! ići ću sada možda u 2 mj ali neznam kada dobivaju malo proljetne stvari?
bila sam prije desetak dana u Mariboru, dalo se još naći stvari na sniženju.
jel došla u dućane u Austriju proljetno/ljetna roba?