Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1750

Tema: H&M

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jučer ujutro su krenula sniženja do 50% u H&M online shopu i shop je vrlo brzo bio cijeli dan nedostupan zbog previše istovremenih kupaca u njemu Danas je zato skroz opustošen i većina brojeva i modela na sniženju je rasprodana. Mislim da će kroz par dana krenuti i rasprodaje u regularnim trgovinama.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer ujutro su krenula sniženja do 50% u H&M online shopu i shop je vrlo brzo bio cijeli dan nedostupan zbog previše istovremenih kupaca u njemu Danas je zato skroz opustošen i većina brojeva i modela na sniženju je rasprodana. Mislim da će kroz par dana krenuti i rasprodaje u regularnim trgovinama.
    Da, i ja sam danas ponovo bila u centru, sve dobre hlače su otišle, ostao je samo jedan model koji i nije nešto...sad mi je žao što jučer nisam ugrabila još jedne samterice

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, i ja sam danas ponovo bila u centru, sve dobre hlače su otišle, ostao je samo jedan model koji i nije nešto...sad mi je žao što jučer nisam ugrabila još jedne samterice
    ajd molimte pojasni mi kako se pazari na online shopu,kakoi sa čim se plaća,koliko se čeka na pošijku i do kojeg iznosa neuzimaju carinu? hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Pink-OS prvotno napisa Vidi poruku
    ajd molimte pojasni mi kako se pazari na online shopu,kakoi sa čim se plaća,koliko se čeka na pošijku i do kojeg iznosa neuzimaju carinu? hvala unaprijed
    Iskreno, nisam nikad naručivala online. Ali znam da u Hrvatsku ne dostavljaju. Ovo s jednom adresom plaćanja, a drugom dostave je moguće, koliko sam čula. Ostalo ništa ne znam za sad...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •