Stranica 2 od 35 PrviPrvi 123412 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 1750

Tema: H&M

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Čula sam da se u Murskoj Soboti u Sloveniji otvara HM u 8 mjesecu... Ima ko kakvu konkretniju informaciju? Ja sam iz Međimurja i to bi mi bilo jako blizu...raspametila sam se kad sam to čula...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja idem u nedjelju u Budimpeštu :D :D

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Bila sam u Grazu, sniženja su i gužve, a tek gužve na cesti u Sloveniji i na granici, za djecu sam uzela dosta toga, a za sebe gotovo ništa. Idući put idem i ja do Budimpešte.

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo bili u Grazu jučer, 90% stvari za djecu je po 2,3,5 i 9 eura.
    Išli smo u onaj HM u Murparku i tamo nije bilo nikog.
    Možda 10ak ljudi u cijelom HMu uključujući nas. Jedino što tamo nemaju trudnički dio.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivanche prvotno napisa
    Mi smo bili u Grazu jučer, 90% stvari za djecu je po 2,3,5 i 9 eura.
    Išli smo u onaj HM u Murparku i tamo nije bilo nikog.
    Možda 10ak ljudi u cijelom HMu uključujući nas. Jedino što tamo nemaju trudnički dio.
    I mi smo jučer bili u Grazu, u Seiersbergu. Tamo nije bilo tako niskih cijena, tj. bilo je stvari po tim cijenama, ali ne previše.

I bila je užasna gužva - čuo se samo hrvatski.

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo obišli sve osim Seiersberga, i u Murparku je bila najmanja gužva pa smo tamo ostali. Ne da mi se ostajati u dućanu ako vidim da je unutra gužva.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo u Seiersbergu imali dogovor za kavu. 8)

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nadam se da su počela sniženja i u Mađi

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

cure kakvo je stanje s robom pocetkom kolovoza, jel imaju jos ljetnu ili vec prodaju jesensko zimsku kolekciju

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Donna, jesi bila?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jesam
    nisam išla u Camponi gdje obično odem nego u neki novi centar ARENA PLAZA MALL jaaaako veliki je.ima HM i za muškarce(napokon) i za žene i dječicu..kupila si par stvarčica ali sniženja NEMA :/ bar ne onih pravih.bude po 30% nešto ali većinom nije lijepo.to bude kasnije
    no to me nije spriječilo da ne potrošim bar 100 eura

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anjica prvotno napisa
    cure kakvo je stanje s robom pocetkom kolovoza, jel imaju jos ljetnu ili vec prodaju jesensko zimsku kolekciju
    Početkom kolovoza ti je sve što je sniženo već jako probrano i mislim da je sasvim realno da imaju novu kolekciju. Svake godine je počinju prodavati sve ranije i ranije.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Donna molim te raci mi gdje je Campona i taj novi centar arena plaza... Možda Budimpešta ili?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sta vidite dobro u tom HM?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj donna30 prvotno napisa
    Ti to ozbiljno?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Ti to ozbiljno?

TO vjerojatno moraš probati.
    Ni ja nisam bila i ne čini mi se tako napeto, ali vjerujem da ću se, jednom kada odem, pitati gdje sam bila do tada.

Hvala ti za info o Intimisimi.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa bila sam hrpu puta,idem u Austriju do Ikee,ali uvijek svratimo iamo,ali nist posebno mi nije.Sve moje frendice su lude za tim Hm-om,ali meni su drazi Mango,Zara,a za djecu Iana,oshkosh,benetton,...

AdioMare, i drugi put!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa bila sam hrpu puta,idem u Austriju do Ikee,ali uvijek svratimo iamo,ali nist posebno mi nije.Sve moje frendice su lude za tim Hm-om,ali meni su drazi Mango,Zara,a za djecu Iana,oshkosh,benetton,...

AdioMare, i drugi put!
    100 ljudi 100 čudi.

Ja se ne sjećam kada sam zadnje sebi nešzo u H&Mu kupila, ali zato djeci tamo kupujem redovito, i imaju najbolji odnos cijene i kvalitete i kada nije sniženje, a pogotovo kada je.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa
    Donna molim te raci mi gdje je Campona i taj novi centar arena plaza... Možda Budimpešta ili?
    da Budimpešta.odkada sam ju otkrila samo tamo idem
    Campona je bliža meni kada idem iz OS jer se ne ulazi baš u grad nego blizu gradića Erda ali tamo ima samo za žene i malce(za dječicu cijeli jedan kat ) a Plaza Mall je baš u gradu u centru negdje i ima za sve i muškarce napokon.imate adrese na netu od HM-a mislim da ih Budimpešta ima čak 5

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Ti to ozbiljno?
    NanoiBeba preduhitrila si me.
    Skoro su mi oči ispale, ja ovisnica .

U h&m-u ću uvijek nać nešto, bilo za sebe, malu ili MM, a cijena će mi uvijek biti smješno mala i lako plativa.
    Za sebe ću radije kupiti koju stvar u npr. soliveru, ALI... cijene su puta 3, ponekad i više, pa si nemogu priuštiti.
    Kvaliteta je, za te novce, spektakularna!

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    Citiraj rena7 prvotno napisa
    da Budimpešta.odkada sam ju otkrila samo tamo idem
    Campona je bliža meni kada idem iz OS jer se ne ulazi baš u grad nego blizu gradića Erda ali tamo ima samo za žene i malce(za dječicu cijeli jedan kat ) a Plaza Mall je baš u gradu u centru negdje i ima za sve i muškarce napokon.imate adrese na netu od HM-a mislim da ih Budimpešta ima čak 5
    Donna koliko ti treba autom do tam?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

cca 3 sata

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jel isao netko ovih dana u Austriju u h&m
    mooveru treba vinjeta

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Zimska kolekcija u H&M-u

Znate li mi pliz reci kad se sigurno moze ocekivati zimska roba za bebace, bila sam samo jednom u Grazu, a moram potegnut iz ST-a, pa da ne dodjem uzalud... bilo bi to bas sjajno. Hvala

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Re: Zimska kolekcija u H&M-u

Citiraj Kardigan prvotno napisa
    Znate li mi pliz reci kad se sigurno moze ocekivati zimska roba za bebace,
    to i mene zanima - moram u west pa bi škicnula obavezno i u H&M.

isto me zanima imaju li na snizenju za bebace proslosezonsku robicu dugih rukava - bodiće i sl. :/

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prethodnih godina je zimska robica dolazila već krajem ljeta, znači, još u kolovozu.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

za tjedan dana se spremam u mariborski H&M.
    ako netko ima najnoviji izvještaj iz Maribora, molim lijepo da ga podnese.

čula sam da je blizu i C&A ,zanimaju me vaša iskustva o njihovoj kvaliteti i cijenama

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mislava prvotno napisa
    za tjedan dana se spremam u mariborski H&M.
    ako netko ima najnoviji izvještaj iz Maribora, molim lijepo da ga podnese.

čula sam da je blizu i C&A ,zanimaju me vaša iskustva o njihovoj kvaliteti i cijenama
    Ne znam za Maribor, ali mogu ti odgovoriti na drugo pitanje: mi u C&A curkama kupujemo rublje (gaćice, sokne, štramplice) i piđame. Povoljnije je nego u h&m-u, a čini mi se da je kvaliteta bolja, pa mi je to dobitna kombinacija.

Dječje odjeće ima svakakve: zna se naći finih pamučnih komada koji su prilično kvalitetni, no ima i dosta sintetike. Ne mogu reći da kupujemo previše odjeće tamo, no ono što smo u svom tom šarenilu probrali s polica, zaista se pokazalo u redu.

Odjeću za odrasle tamo ne kupujemo. Par puta smo pogledali što ima, nije nam se svidjelo i sad više ni ne idemo na odjel za odrasle.

Ako bih trebala ocijeniti međusobni odnos h&m-a i c&a, rekla bih da je za odjeću bolje otići u h&m, a za rublje i piđame u c&a.

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam bila u Mariboru u H&M i u C&A prije mjesec dana. Iznendila sam se kako je ogroman C&A. Imaju Dobar izbor odjeće za klince od 1 g na dalje, ali za one skroz male - 62, baš i nije bilo nešto.
    Ako znaš gdje je H&M u centru, izađeš iz njega van i kreneš sao desno nekih 100 m i tu je ogromni C&A. I tu je Nexwyorker.
    Pitaš bilo koju slovenku i pokazat će ti.
    Ja volim kupovati u C&A - uvijek nađem lijepu i povoljnu odjeću.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

da, C&A je u mariboru jako blizu H&M...

pred koja 2 mjeseca sam prvi puta bila tamo i to samo zbog toga jer mariborski H&M nema odjel za trudnice pa C&A ima... kod mene je bilo obrnuto nego kod sanje; ja sam više našla za sebe nego za malog. bilo je i tu svega i svačega ali nekak mi se čini da je izbor za klince ipak puno puno veći u H&M. točnije, garderobe za curice je bilo fakat dosta, ali za dečke fakat malo toga i nije baš bilo veličina... a kaj se tiče cijena, rekla bih da je C&A ipak bio mrvicu jeftiniji - al' kaj mi to vrijedi kad nisam baš imala na kaj potrošiti...

zaključak: ako imaš vremena, svakako odi pogledati, isplati se.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

jer mariborski H&M nema odjel za trudnice
    Kak nema??? :/
    Pa ja bila u 6mj. i imaju ga!
    Mali je ali ga ima, i mama i bib odjel.

U trudnoći sam se obukla u mariborskom hm-u.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

dosta brzo šopingiram (iako se MM vjerojatno ne bi složio), tak da ću svakako odvojiti nešto vremena i da škicnem u C&A, nadam se da ću se ugodno iznenaditi

mariborski H&M ima odjeću za trudnice, ja sam si tamo kupovala trudničke majice, bila sam super zadovoljna i cijenom i kvalitetom.
    i veličinom, jer sam bila specijalno velika trudnica.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

[quote="iki"]
    jer mariborski H&M nema odjel za trudnice
    Kak nema??? :/
    Pa ja bila u 6mj. i imaju ga!
    Mali je ali ga ima, i mama i bib odjel.

sorry, moja greška, nisam se baš jasno izrazila

u H&M u europarku nema trudničke odjeće, ali u centru maribora ipak ima nekaj malo... ja sam bila krajem 5 mj. i to baš u ponedjeljak i za sebe nisam našla baš ništ osim jednih traperica... rekle su mi prodavačice da se u subotu sve razgrabilo i da nisu imali kad popuniti; nek dođem sutra
    a za ovaj H&M u europarku sam tu na rodi pročitala da nema trudničke obleke, pa se iskreno, nisam ni trudila previše tražiti... možda sam krivo pročitala...

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bipsić .

A ovo za c&a, jooooj da sam bar znala kad sam bila prije mjesec dana...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

na online shop imate novu koleciju

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Maribirski HM ma opceniti slovenski su mi koma...izbor je katastrofa.
    U Mariboru je jakooo mali odjel za trudnice.
    Nista bez Austrije.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

neki dan sam bila u Mariboru.
    u C&A sam si kupila krasne hlače, dugotraženi jednodjelni badić (18 eura), malom djetetu majice dugih rukava po 3,5 eura, sebi haljinicu za 5 eura.

u H&M-u sam najviše kupila velikom djetetu (za školu) - hlače dugih nogavica po 5 eura, komlet košulja + vesta za 3 eura, majice kratkih rukava (veći broj, da bude i za iduće ljeto) 3 eura, majica dugih rukava na cif i s kapuljačom za 3 eura.
    za malo dijete iskopala dvoje duge hlače po 3 eura, dva para čarapica za 1 euro,majicu za 3.
    sebi kupila grudnjake za 5 eura, tuniku-haljinu za 3, majicu za 5.

jednoj djevojčici za rođendan kupila haljinice po 3 i 5 eura, hlačice za 3, maramu za glavu za 1 euro, majicu dugih rukava za 3.
    jednom malom dečku tenisice broj 21 za 2 eura.

ja sam prezadovoljna.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mogu samo reći wow!!! Je li to sve na sniženju ili?

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

da, sve to je bilo sniženo.
    npr. duge hlače broj 134 su imale početnu cijenu 19.90 eura, zatim 9, i na kraju došle na 5.
    caka je što od svakog sniženog artikla ima svega nekoliko komada, pa je pitanje sreće da li ćeš naći broj koji ti treba.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Izvjestaj iz jucerasnjeg shoppinga u Grazu...
    Prvo smo bili u WEST-u,u HM-u je snizenje super,ali je vec dosta probrano,jako je malo velicina ostalo,i sve je po 2,3,5,9 €.
    Mi smo uglavnom kupovali obleku za jesen,kolekcija je divna,prelijepa je.
    Kupili smo malome dosta toga,3 hlacice,2 trenirke,5 maja dugih rukava,3 pidjame duge,slapice (one njihove kao carapice)3 para,2 kosuljice,3 vestice,jaknica i 2 pamucne kapice.
    Prinova nam stize na jesen pa sam nesto malo uzela i drugoj bebici,
    Sebi isto par stvarcica,hlace,pidjama,stapalice,grudnjak za dojenje,4 majice i vesta,i naravno torba,njihove torbe su mi zakon, 8)
    MM je dobio 2 kosulje i jedne hlace.

U Ikei su seliki djeciji odjel pa je dosta stvari i tamo na snizenju.

U TOY'S-u je isto dosta igracaka snizeno,dobio je jedan veeeliki kamion,snizen sa 70€ na 30 €.

U Seisbergu sam otkrila jedan jako dobar ducan obuce.Zove se Vincent,odusevila me njihova kvaliteta,i malcu smo kupili gumene cizmice za kisu(20€),fore radi,i cizme za snijeg (70€)

Eto,toliko od nas,mada moram jos jednom prije poroda skoknut do Graza.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Christy sad kad sam ovo pročitala došlo mi je da odmah krenem... malo OT ali moram usporediti: gledam jučer u MTČ-u bodiće s dugim rukavima za našu curicu koja će se roditi na jesen i jedan takav košta 52 kune i nekaj sitno ajme!! mislim, jesu oni kvalitetni, ali ta kvaliteta ne stigne doći do izražaja kad bu ga prerasla za mjesec dana... piđamice one tanke preko 100 kn... i onda velim MM: i ti me pitaš zakaj idem u HM???

aaaaah... rekla sam da nebum više čitala ovaj topic...

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

AdioMare, i drugi put!
    potpis kao kuća X

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

HM je ok, onak radna robica za vrtić

iz mog skromnog iskustva rekla bi da u Slo i nije baš neki izbor, u Austriji je puno bolje

ja zadnje bila u Bruxellesu u HM, tamo ih ima valjda četiri u jednoj ulici, totalno sam se bila raspojasala

čekam službene puteve pa onda odem u HM, malo mi se ne da voziti 250 km samo zbog jednog dućana

inače imam i drugih favorita, recimo Okaidi mi je super jer su brojevi kao da su rađeni po mom djetetu, evo, jučer sam joj kupila hlača i vesta koje su snižene 70%, hlače po komadu oko 45 kn, a veste oko 50 kn

ne znam jel ima u Bratislavi HM?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

HM je ok, onak radna robica za vrtić

iz mog skromnog iskustva rekla bi da u Slo i nije baš neki izbor, u Austriji je puno bolje

ja zadnje bila u Bruxellesu u HM, tamo ih ima valjda četiri u jednoj ulici, totalno sam se bila raspojasala

čekam službene puteve pa onda odem u HM, malo mi se ne da voziti 250 km samo zbog jednog dućana

inače imam i drugih favorita, recimo Okaidi mi je super jer su brojevi kao da su rađeni po mom djetetu, evo, jučer sam joj kupila hlača i vesta koje su snižene 70%, hlače po komadu oko 45 kn, a veste oko 50 kn

ne znam jel ima u Bratislavi HM?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni se isto H&M baš ne sviđa. Ima mi puno druge dječije robice koja je znatno kvalitetnija a cijene nisu puno veće.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ima mi puno druge dječije robice koja je znatno kvalitetnija a cijene nisu puno veće.
    Potpisujem.
    Ili sam se ja izgustala dok sam zivjela u Njemackoj pa mi H&M i nije nesto.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Izgustala sam ga se i ja,cijeli zivot u Italiji,ali nikad mi dosta,

Bipsic-cijene su kod nas stvarno
    U HM i kad nije snizenje sve je ok i pristupacno svakom.

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj petra prvotno napisa
    meni se isto H&M baš ne sviđa. Ima mi puno druge dječije robice koja je znatno kvalitetnija a cijene nisu puno veće.
    u kojem još dućanu osim HM-a mogu nać jeftinu i kvalitetnu robicu? naime, sutra idem u graz (u west i u grad) pa me zanima ima li tamo neki takav dućan (osim meni omiljenog HM-a )

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jel zna netko jel ima HM u Pragu?

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

http://www.hm.com/hu/storelocator__s...2ec42f0&step=4

to ti je u pragu, pa ti klikni i informiraj se gdje ti je najblize

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu