drage mame,
jeste imale ikakvih iskustava sa dr. Miškovićem?
kakvi su njegovi pogledi na prirodan porod?
bilo što.....![]()
drage mame,
jeste imale ikakvih iskustava sa dr. Miškovićem?
kakvi su njegovi pogledi na prirodan porod?
bilo što.....![]()
joj, pa vec je bilo o njemu sto puta, nisi pokusala pretraznikom?
pa i jesam pokušala sa pretražnikom i primjetila sam da ga cure hvale, ali nisam baš pročtala njegove stavove u vezi prirodnog poroda....![]()
Ja sam jako nezadovoljna sa dr. Miškovićem.
Njegovu stručnost nisam primjetila, ali sam zato primjetila da usred pregleda tri puta telefonira mobitelom, odlazi tijekom pregleda van prostorije bez riječi i ne vraća se 20tak minuta dok ga ja gola čekam ko bogac.
Jasno mi je da ima puno posla, ali ovakav odnos je ponižavajući.
Never more k njemu.
meni je bio super![]()
i dok sam ležala u bolnici u prvoj trudnoći i na pregledima u drugoj.
ali mišljenje forumašica ti stvarno ništa ne znači jer se niti jedan doktor nije jednako ponašao prema svim ženama s kojima je došao u kontakt.
ja sam najlošije iskustvo imala s hafnerom, a drugim ženama je bio super.
tako da sama moraš otkriti jel ti "paše".
Taman sam se raspisala o njemu![]()
Meni je vodio trudnocu. Njezan, pazljiv i vrlo, vrlo obziran...Na pregledima detaljan i strpljiv, odgovara na sva pitanja koja postavis, uvijek ima vremena za svoje pacijentice. I sto mi je bilo najvaznije, ulijevao je povjerenje kad bi rekao da je beba zdrava, fino se razvija i da ce to ici sve glatko. (kod mene je bilo sve tako)
No rijetko je on na porodima, samo u iznimno teskim slucajevima gdje postoji opasnost za mamu/bebu.
Meni je pratio obje trudnoće.Na prvom carskom je bio "spriječen" ali se pojavio prije carskog u oper.sali i doveo mi dr.Hafnera, a drugi carski mi je radio on osobno.
Da je rastrgan s obvezama (ipak je zamjenik ravnatelja i glavni na ginekologiji), trudničkom ambulantom,odjelom i sa sto drugih obveza je točno.Da razgovara na mobitele, telefone i ne dođe u trud.ambulantu ili kasni i to se dogodi.
Ja sam ga na svom drugom carskom "čekala" na stolu s već dobivenom anestezijom skoro pola sata zajedno s cijelom ekipom, anesteziologa, pedijatara i dr.
ALI, bez obzira na sve taj liječnik mi je uvijek ulijevao bezgranično povjerenje, na sva moja pitanja uvijek odgovorio na meni razumljiv način,kad sam bila isprepadana s raznim dijagnozama IUGR-a i sl. (i u prvoj i u drugoj trudnoći tko god mi je radio uzv je to dijagnosticirao)napravio bi detaljni uzv i uvjerio me je da je s mojim bebama sve u redu ali samo da su malo manje od "školskih tablica i mjera"
Kod procjene težine nije pogriješio ni s jednom ni s drugom i to čak i bez uzv već samo opipavanjem trbuha.
UGLAVNOM, svakom bih ga preporučila a to što nekad jednostavno ne stigne se svima 100% posvetiti je ipak ljudski, pa nije čovjek stroj i uz toliki broj trudnica morao bi biti 24 sata 7 dana u tjednu na poslu.
Drage moje,
nadam se da sam na pravom mjestu s ovim pitanjem :?
Naime stvar je ovakva, u 21.tjednu sam prve trudnoće :D i prošli utorak sam bila na pregledu kod dr.Miškovića u trudničkoj ambulanti SD.
Ostavio je jako dobar dojam na mene al to je individualno, zar ne?
Naručio me je u svoju ambulantu za 2 tjedna na neki veeelllikiiii UZV (kako on kaže) - tj.ja moram zvati njegovu sestru Seniju i naručiti se.
Imali ijedna od vas takvog iskustva tj.jeste li bile kod njega u ambulanti?
Kakav je to ''veeelliikiii ultrazvuk''? Jel se to plaća i koliko?
Help please curke!!!!
Ako je u bolnici ne plaća se, ali moraš imati uputnicu baš za UZV.
Veliki pretpostavljam stoga što će duže trajati?
Nemoj očekivati puno od bolničkog ultrazvuka što se tehnologije tiče. No, s druge strane, iako sam ja osobno bila jako nezadovoljna odnosom g. Miškovića, moram priznati da je prva liga na UZV čitanju.
Preporuka kod naručivanja: puno živaca jer naručuje do 5 osoba u isto vrijeme
mislim da je to gore na odjelu, veliki uzv mjeri i protoke kroz posteljicu itd.
ako je to to, da, bila sam. nista posebno. dulje traje. jos je usput imao i neke staziste pa je objasnjavao. i rekao mi spol iako nisam htjela znati.
pozdrav svima. ja sam bila na laps- cisti na jajnicima na sv. duhu - te za dr. miškovića moram reći da je najdivniji, najpametniji i najdraži doktor na svijetu... pun je razumijevanja i pažnje a prije svega stručna i uljudna osoba... sretno svim trudnicama a ako ste kod njega - ne morate se ničeg bojati...
pozdrav svima. ja sam bila na laps- cisti na jajnicima na sv. duhu - te za dr. miškovića moram reći da je najdivniji, najpametniji i najdraži doktor na svijetu... pun je razumijevanja i pažnje a prije svega stručna i uljudna osoba... sretno svim trudnicama a ako ste kod njega - ne morate se ničeg bojati...
Potpisujem sve ovo!!!!!!!! On je najdivniji doktor na svijetu.lanarica prvotno napisa
Vodio mi je skoro cijelu trudnoću i bio prisutan tijekom cijelog poroda. Rodila 03.02.2009. prekrasnu curicu i mislim da bez njega ne bi mogla sve to izdržati. Veliko hvala i sestri Jozefini iz trudničke ambulante.
Još jednom dr.Mišković:D