Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Dr. Mišković - Sv. Duh

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Dr. Mišković - Sv. Duh

drage mame,
    jeste imale ikakvih iskustava sa dr. Miškovićem?
    kakvi su njegovi pogledi na prirodan porod?
    bilo što.....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj, pa vec je bilo o njemu sto puta, nisi pokusala pretraznikom?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pa i jesam pokušala sa pretražnikom i primjetila sam da ga cure hvale, ali nisam baš pročtala njegove stavove u vezi prirodnog poroda....

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam jako nezadovoljna sa dr. Miškovićem.
    Njegovu stručnost nisam primjetila, ali sam zato primjetila da usred pregleda tri puta telefonira mobitelom, odlazi tijekom pregleda van prostorije bez riječi i ne vraća se 20tak minuta dok ga ja gola čekam ko bogac.
    Jasno mi je da ima puno posla, ali ovakav odnos je ponižavajući.
    Never more k njemu.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

meni je bio super

i dok sam ležala u bolnici u prvoj trudnoći i na pregledima u drugoj.

ali mišljenje forumašica ti stvarno ništa ne znači jer se niti jedan doktor nije jednako ponašao prema svim ženama s kojima je došao u kontakt.

ja sam najlošije iskustvo imala s hafnerom, a drugim ženama je bio super.

tako da sama moraš otkriti jel ti "paše".

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Taman sam se raspisala o njemu

Meni je vodio trudnocu. Njezan, pazljiv i vrlo, vrlo obziran...Na pregledima detaljan i strpljiv, odgovara na sva pitanja koja postavis, uvijek ima vremena za svoje pacijentice. I sto mi je bilo najvaznije, ulijevao je povjerenje kad bi rekao da je beba zdrava, fino se razvija i da ce to ici sve glatko. (kod mene je bilo sve tako )

No rijetko je on na porodima, samo u iznimno teskim slucajevima gdje postoji opasnost za mamu/bebu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni je pratio obje trudnoće.Na prvom carskom je bio "spriječen" ali se pojavio prije carskog u oper.sali i doveo mi dr.Hafnera, a drugi carski mi je radio on osobno.
    Da je rastrgan s obvezama (ipak je zamjenik ravnatelja i glavni na ginekologiji), trudničkom ambulantom,odjelom i sa sto drugih obveza je točno.Da razgovara na mobitele, telefone i ne dođe u trud.ambulantu ili kasni i to se dogodi.
    Ja sam ga na svom drugom carskom "čekala" na stolu s već dobivenom anestezijom skoro pola sata zajedno s cijelom ekipom, anesteziologa, pedijatara i dr.
    ALI, bez obzira na sve taj liječnik mi je uvijek ulijevao bezgranično povjerenje, na sva moja pitanja uvijek odgovorio na meni razumljiv način,kad sam bila isprepadana s raznim dijagnozama IUGR-a i sl. (i u prvoj i u drugoj trudnoći tko god mi je radio uzv je to dijagnosticirao)napravio bi detaljni uzv i uvjerio me je da je s mojim bebama sve u redu ali samo da su malo manje od "školskih tablica i mjera"
    Kod procjene težine nije pogriješio ni s jednom ni s drugom i to čak i bez uzv već samo opipavanjem trbuha.
    UGLAVNOM, svakom bih ga preporučila a to što nekad jednostavno ne stigne se svima 100% posvetiti je ipak ljudski, pa nije čovjek stroj i uz toliki broj trudnica morao bi biti 24 sata 7 dana u tjednu na poslu.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Molim pomoć - dr.Mišković

Drage moje,
    nadam se da sam na pravom mjestu s ovim pitanjem :?
    Naime stvar je ovakva, u 21.tjednu sam prve trudnoće :D i prošli utorak sam bila na pregledu kod dr.Miškovića u trudničkoj ambulanti SD.
    Ostavio je jako dobar dojam na mene al to je individualno, zar ne?
    Naručio me je u svoju ambulantu za 2 tjedna na neki veeelllikiiii UZV (kako on kaže) - tj.ja moram zvati njegovu sestru Seniju i naručiti se.
    Imali ijedna od vas takvog iskustva tj.jeste li bile kod njega u ambulanti?
    Kakav je to ''veeelliikiii ultrazvuk''? Jel se to plaća i koliko?
    Help please curke!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ako je u bolnici ne plaća se, ali moraš imati uputnicu baš za UZV.
    Veliki pretpostavljam stoga što će duže trajati?
    Nemoj očekivati puno od bolničkog ultrazvuka što se tehnologije tiče. No, s druge strane, iako sam ja osobno bila jako nezadovoljna odnosom g. Miškovića, moram priznati da je prva liga na UZV čitanju.
    Preporuka kod naručivanja: puno živaca jer naručuje do 5 osoba u isto vrijeme

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da je to gore na odjelu, veliki uzv mjeri i protoke kroz posteljicu itd.
    ako je to to, da, bila sam. nista posebno. dulje traje. jos je usput imao i neke staziste pa je objasnjavao. i rekao mi spol iako nisam htjela znati.

lanarica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno sv. duh dr. mišković

pozdrav svima. ja sam bila na laps- cisti na jajnicima na sv. duhu - te za dr. miškovića moram reći da je najdivniji, najpametniji i najdraži doktor na svijetu... pun je razumijevanja i pažnje a prije svega stručna i uljudna osoba... sretno svim trudnicama a ako ste kod njega - ne morate se ničeg bojati...

lanarica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno sv. duh dr. mišković

pozdrav svima. ja sam bila na laps- cisti na jajnicima na sv. duhu - te za dr. miškovića moram reći da je najdivniji, najpametniji i najdraži doktor na svijetu... pun je razumijevanja i pažnje a prije svega stručna i uljudna osoba... sretno svim trudnicama a ako ste kod njega - ne morate se ničeg bojati...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Re: sv. duh dr. mišković

Citiraj lanarica prvotno napisa
    za dr. miškovića moram reći da je najdivniji, najpametniji i najdraži doktor na svijetu... pun je razumijevanja i pažnje a prije svega stručna i uljudna osoba... sretno svim trudnicama a ako ste kod njega - ne morate se ničeg bojati...
    Potpisujem sve ovo!!!!!!!! On je najdivniji doktor na svijetu. Vodio mi je skoro cijelu trudnoću i bio prisutan tijekom cijelog poroda. Rodila 03.02.2009. prekrasnu curicu i mislim da bez njega ne bi mogla sve to izdržati. Veliko hvala i sestri Jozefini iz trudničke ambulante.
    Još jednom dr.Mišković :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •