A mi smo danas cijelo jutro proveli u Kissaluvs peleni i Flafi coveru! Nama su drage!
A mi smo danas cijelo jutro proveli u Kissaluvs peleni i Flafi coveru! Nama su drage!
mi isto volimo kissaluvs. jako slicne njima su i heiny huggers, kod kojih ima veci izbor velicina jer ima NB, S, M i L.
Imamo mi i jedne Heiny Hugger koje prerastamo. Dat ću ih svojoj starijoj da premata lutke. Ionako svako malo nađem Winnie the Pooha, Teletubbiese ili plišane medvjediće u pelenama![]()
Mojoj Slatkici ni jedne ot tih nisu krojem odgovarale. SB su joj bile svršene.meda prvotno napisa
Sama sebe citiram, jer je zalutalo na drugu temu...
E sad kad smo na pravoj temi, ja juce kontaktirala Faith iz Bella Bottoms i raspitala za onaj fazon free s(kršitelj koda)ing-a ako narucis 12 pelena. Ne mora biti 12 iste vrste. Moze se kombinovati bilo kojih 12 da bi se free s(kršitelj koda)ing uzeo u obzir. A za nas bi to znacilo umanjeni. Ko se usudi, to je drugo pitanje.![]()
Citat:
You get free s(kršitelj koda)ing on any combination of 12 or more diapers, so you can choose anything you like!
Citat:
I give the same discount ($9) for s(kršitelj koda)ing worldwide. So for 12 diapers it would be just $22.25 to ship,
Citat:
I also put only about 1/3 of the value down on the customs form, about $40 for 12 diapers.
Ja cu vjerovatno ici na varijantu da mi posalje na US adresu. :/
[/quote]mis-pis prvotno napisa
Meni se ovo čini odlično. Ali nije mi jasno zašto na US adresu. Pa zar nije u Hrvatskoj neoporeziv uvoz do 350 kuna (40 dolara je 200 kuna)? Mislim, ja se ravnam po tome, naručivala sam sigurno 20 puta po pelenicu-dvije i nikad mi nije ocarinjeno (nadam se da se ne budem sad zacoprala).
Oprosti, sad sam skužila tvoju lokaciju...
Ma ne radi se o carini i porezu. Prosli put mi je stigao paket sa 25 pelena i 5 zastitnih. Ni carinu ni porez nisam platila. Iako je to bilo prije skoro 3 godine. Mislim da se do danas situacija s tim promijenila, ali ne znam u kojem pravcu.:/ Bojim se da bi i kod nas pelene mogli nazvati gacama, a ne baby-artiklom.A problem mi je i sto je taj paket tada putovao skoro 2 mjeseca. Muz mi u novembru svakako ide za US, pa ce morati ostaviti dosta prostora u koferu za narudzbe.
![]()
Evo isprobali smo nove Flafice, nisu loše one njihove pocketice ili AI2 sa bambus velurom ( ne mogu ih zvati AI0 kad to nisu ). Izdržale su i noć sa dodatnim uloškom :D
Evo ga, kahna, samo za tebe.
Fazon je sto ova guza vise nije tako mala... Nazalost. Treba mi nova.Stid me priznati razlog- zbog pelena.
![]()
Opet ja.
Vi, koje imate ME air-flow covere, recite mi koliko drikera imaju sa gornje, a koliko sa donje strane na ledjnoj strani (radi podesavanja)?
Koji odabir rijeci. :shock:
Jer sam "slaba" na ove zbog boja, a jako su slicni. Ovi imaju po 2 drikera gore i dole. http://hyenacart.com/mandismenagerie/index.php?c=21
Joj, muž će me ubit, kupila sam, osim hrpe BB, zelenih i žutih racmana, ME, sad i jednu HH pocketicu.... A miškonja se još nije ni rodio.... moram se maknut sa kompjutera... najbolje da isključim internet....![]()
![]()
![]()
Ja jos ni trudna, a vec pravim spisak i polako narucujem. Daj nam link na svoje pelene. I ja hocu BB da narucim, pa usput i covere.![]()
Ah, dobro je, nisam najluđa...![]()
Imam od BB obične 2×3 Pack White Terry Fitted Diapers, onda bamboo, Blue hemp/bamboo i Olive Marble Fitted Diaper. Također i imam njen Small blue cover.
Od ME ima intro paket sa coverom. Print Savana.
Imam par Zelenih i Žutih Racmana. http://www.pleniceracman.com/si/prev...nice-g55.shtml
I sad pocketicu HH. http://minishop.t-com.hr/bebuska/Pro...urrpid=8&gid=2
:D :Dmis-pis prvotno napisa
Ma baš je presladak![]()
Se može znati na kaj to plazi jezićak?
Joj kak mi je medeni![]()
Nije, sve se može cariniti.Fana prvotno napisa
kahna,![]()
To je bilo jos davne 2006. Mali ni godinu nije imao (10 mjeseci). Otisli naobdan u Klek da mu se guza prvi put u moru smoci.A jezicak plazi na sladoled-Ledo Jaffa. (Ovo narandzasto isto jaje
.) I ostao je poguzija.
Agata, imam ja jedno dijete, pa nije bas da sam skroz siznula.Samo razradjujem taktiku pravovremenog skupljanja. 8)
Hej, pa ja se potpuno slažem sa tobom... bolje na vrijeme... evo, i sama već sakupljam na vrijeme!!mis-pis prvotno napisa
![]()
Nisi, imaš opaku konkurenciju.agata prvotno napisa
![]()
Teddy, sličke s pelenama na sunce!!!!!TeddyBearz prvotno napisa
HeheTeddyBearz prvotno napisa
, još će na kraju ispasti da sam jedina normalna...
![]()
mikonja prvotno napisa
Radovi su u tijeku, potrajat će neko vrijeme.
![]()
oooh, kad moj misek samo prdne, usmrde se i hlacice, tak da moram proprati zastitneDia prvotno napisa
![]()
Manje ME (S i M) imaju gore po tri drukera, a veće samo dva.katajina prvotno napisa
Da da Teddy čekamo i ovdjemikonja prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
Teddy tako jedino ove jednokrataše mogu nagovoriti na platnene.
Onda se dive tim bojama i dezenimaa i ja naravno.
imaš pravo... ja sam zbog Teddy prešla na platnenetriplemama prvotno napisa
![]()
kahna prvotno napisa
...a ja bih rekla da nam cocinella sa malom bebicom IMA što za pokazati![]()
![]()
Jutro!
Evo ja sam sada u 17.tjednu i ful bih htjela koristiti pp! Pročitala sam dosta o njima ovdje ali me zanima jedna stvar!
Nakon godine dana djeteta moje će zasigurno morati poći u jaslice pa kako to tamo funkcionira sa tetama u jaslicama? Da li one moraju i dalje koristiti pp ili će bitikada im to kažem?
Kakva vi iskustva imate?
Pogledaj
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=28028
http://www.roda.hr/vijesti.php?ID=2355
I dobrodošla
Cija nije?!coccinella prvotno napisa
![]()
Pokazi.![]()
I jedno pitanje za tebe, mislim da si prije kao avatar (ovaj je milion puta boljii cestitam i ja) imala bebu u little g pants. Imas ih i kakve su?
coccinella
Šta da stavim?ili
![]()
Predivne su.
A mala guza u pp?![]()
Upravo ih listam, pa malo next, pa previous, pa malo uvecane, pa umanjene,...
A ja svoje ne mogu ni nazvati kolekcijom (pretpostavljam da za koristenje tog pojma moras imati makar 2 razlicite vrste) a imam ih 45.![]()