baš joj gadno idu u o. neki kažu da je to tak svim bebama al ja se ipak brinem. ne bih voljela da ima krive noge.
jer i sa vašim bebama tako? jer postoji način da se to ispravi??
:?
baš joj gadno idu u o. neki kažu da je to tak svim bebama al ja se ipak brinem. ne bih voljela da ima krive noge.
jer i sa vašim bebama tako? jer postoji način da se to ispravi??
postoji.
ad kapi i sunce.
a ovo govorim iz iskustva, ne svog osobnog nego moje rodice.
ona je ko dite imala prestrašne noge. užas živi kako su te noge išle na O. ustvari nisu bile ni ono klasične okserice nego nešto neopisivo.
i samo izlaganje suncu, suncu i suncu dovelo je do toga da danas ima noge ko da joj ih je meštrović isklesa. savršene u svakom pogledu.
osim što su joj liti izlagali suncu noge to su radili i za zimskih sunčanih dana. e sad koliko je to dugo trajalo nemam pojma, ali se sve sredilo.
ako te brine ja bi se obratila specijalsti na tvom mjestu.
lorry, tenx, ovaj savjet zlata vrijedi!
doktorica moja mi je prepisala d vitamin za kosti ali ja sam zanemarlia to kapanje, kak sam protiv medikamenata i frarmaceutske ind. općenito. sad ću joj opet kapat počet
kod specijalista (ortopeda) idemo 13.06. u 12.30. taman na dan Dylnovog koncerta![]()
"O" noge su normalna pojava u tom uzrastu. Posle ih zamene "x", pa tek onda necije noge imaju priliku da budu kao Mestrovicevo delo. To je, jednostavno fiziologija rasta. Noge koje nisu ni malo "o" kasnije budu previse "x"... Puno sunca i ad kapi svakako ojacavaju kosti, a redovne kontrole ce ukazati na eventualnu potrebu za ortopedskim tretmanom...
Javi nam sta je rekao ortoped!
Mene ne brinu jako jer je muškićAl da su okserice, bome jesu.
No bile su i kod starijeg pa sad ima slatke duge ravne noge![]()
I da, ja jesam davala D vitamin prvu godinu. I mlađem sad dajem.
istina, ali kod moje rodice to uopće nije bio normalan 0 kao kod druge dice. to je tribalo vidit pa se čudom čudit. i nakon što se ispravila ta 0 faza nije joj nastupila X faza. valjda su je sunce i ad kapi spriječile.Vishnja prvotno napisa
malo ot; ne znam kak vi, ali ja si baš i ne bi poželjela noge kakve je gospon M. klesal![]()
ni ja. ona povijest hrvata ima okserice isto!
![]()
anki prvotno napisa
![]()
S neba pa u rebra. Pardon - noge.
ne bi ni ja, ali to nije razlog da odbacimo izreku staru ko povijest Hrvataanki prvotno napisa
![]()
samo da vam javim , sve je prošlo super kod ortopeda, pitali za krive noge, reko je da bi bilo čudno da ima ravne u ovoj dobi.