Prvo sam mislila da je luda zbog skoka u razvoju ali vec to traje duze od 15 ak dana..To su neke nove"fore"..Sisa onako super mirni i normalno i onda se uznemiri i onako nategne bradavicu kao malo stenje kao da se buni i onda ju ispusti i odmah hvata ponovo. I tako 10 ak puta zaredom. Buduci da mi je to bolno dignem ju da podrigne pa nakon 10 ak minuta dam da opet sisa. Nekad bude sve ok a nekad opet ista prica. To se uglavnom navecer dogadja.
Sta mislite zasto je tako?
I jos da pitam nesto..beba mi je prije stalno visila na sisama. 14 ce joj bit 3 mj i imam neki filing da uopce ne trazi sisati pa ja ne cekam nekad da zaplace nego joj nudim sisati nakon sat i pol ili manje jer je vruce. Ne kuzim..pa zar nije gladna i zedna. U noci ima samo jedno dojenje i sad sve to nesto nabrzaka odradi. Nakon 15 ak minuta je sita i zadovoljna. Onda odspava i opet sisa jer place kad se probudi pa joj normalno dam i nakon toga uoce ne cekam da trazi nego joj dajem sama. Jel to ok ili ne? Oprostite sto je sve zbrkano jedva gledam..
Dobro napreduje. Prvi mj. 9850 g drugi 900 ovaj ju nisam jos nosila al sam ju sama vagala i bila je prije 10 ak dana 800 u plusu.
Molim da mi se jave dojilice i savjetnice i da opet napisu nesto ugodno i smirujuce.
Pozdrav svima i hvala unaprjed.![]()